Auto-moto
Domácnost a bydlení
Elektronika
Počítače a příslušenství
Společnost
Sport
Škola
Zahrada a rostliny
Zvířata
Nejen pro ženy
Vzkazy, přání a stížnosti
Volná diskuze
Zajímavé otázky
ČLÁNKY
NÁVODY
RECEPTY
registrace
výhody registrace
ztráta hesla
poradna Poradte.cz
›
témata
›
cukr do kvasu
Vložit novou otázku
Otázky z poradny na téma
cukr do kvasu
Pálení ovoce bez palírny?
Kvašení (ovoce)
Kolik cukru do kvasu a jestli vůbec
Slivovice - příprava kvasu
Paleni slivovice
Kvas z Hrusek Williams
Domácí víno výroba
Kvas smíchaný z trnek a jablek
Ošetření kvasu, aby vydržel čekání
Jak obnovit kvaseni u vina z bezinky?
Zastavilo se kvašení ovoce v sudu, co s tím?
Domácí víno z hroznů
Slivovice v neuzavřené sklenici
Kvas hrušek se zastavil
Trnkové víno - recept
Boruvkove vino
Jak se dělá slivovice z třešní
Kvašení mače - nekvasí, jak to zachránit?
Kvas v zimě - v jakém chladu může?
Jak na domácí burčák
Šípkové víno vs bilý zákal
Kvaska - recept na nápoj
Pálenka z cukru
Jak se dělá kalvados
Kvas z hrušek - 2 týdny, co dál?
Výroba jabkovice
Kvas meruňkový na pálení
Kvas pridani cukru
Švestkový kvas - otevřený sud
Vyroba kvasu
Kvasinky Vínka - koncentrace roztoku cukru
Domácí Burčák, co dělám špatně?
Lečo!? - a co jiného?
Návrat na témata
Přihlášení do poradny
Jméno:
Heslo:
Trvalé přihlášení
Chci se zaregistrovat
Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena.
Prohlášení o ochraně osobních údajů.
|
[tmavý motiv]