Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvas meruňkový na pálení

Od: vladimirk* odpovědí: 4 změna:

Dorý den, prosím pomoooc

Koupil jsem meruňkový kvas, ale zřejmě už to někdo vypálil, protože to dává minimálně pálenky. Někdo mi poradil(-slyšel jsem), že mám ocukrovat a přidat kvasinky s výživnou solí a znova nastartovat kvašení a překvasit. Že ten cukr v tom vykvasí a meruňky dodají aroma. Kolik mám dát cukru na 100l kvasu? a nebo to mám vylít?

Děkuji za názor VK

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když pominu legálnost, pálenka bude stát za prd. Bude škrábat v krku.
Koupit kvas, to bych nikdy neudělal. Ten co Vám to prodal se musí chechtat ještě teď.
Když něco koupit, tak buď hotovou pálenku po okoštování nebo ovoce, taky po okoštování.

hodnocení

2x

No... letošní meruňky ještě nejsou a loňský bude na vylití odhadem tak už půl roku.

Myslím, že Vás někdo nehezky podvedl. *zmateny*

priklad1*
hodnocení

1x

Doma pálit nesmíte, pokud nejste palič. Do palirny nesmíte dát kvas s přídavkem cukru. A ještě něco. Kvas musí být z ovoce z vlastní produkce. Jinak je to vážný přestupek. Horší je, že tímto podvodem chcete stát okrást o daň. A to už je trestný čin.

svestka
hodnocení

0x

Přidal bych 4 kg cukru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma cukr do kvasu
Otázky na téma kdy pálit kvas
Otázky na téma kolik cukru do kvasu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]