Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,máme kocoura je chován pouze doma, máme ho asi rok a půl za celou dobu normálně chodí na písek,až v poslední době začal čurat i do postele na peřiny,nevíte co s tím? Nějaký poplácání nepomáha a už si nevíme rady. Dělá to někdy! Někdy jde na písek ale jindy třeba 3 krát za den na postel! Děkuji za rady
...a věnijete se mu?hrajete si s ním,mazlíte...?mám to dělala kočička a opravdu se cítila zanedbaná.I když jí přítel chtěl vyhodit na mráz,zahájila jsem taktiku,že jsem si s sní více hrála,mazlila,mluvila na ní a pomohlo to!Přece jenom jsme dlouho v práci,potom plno jiných věcí na kočku nebyl kromě krmení a čištění záchodku čas.Jsou na to citlivé i když to tak nevypadá .Nakonec máme dvě,aby nikdy nebyla sama a jsou štastné![]()
P.S.:nepomohly ani šanty na přilákání k záchodku ani odpuzovače aby na postel nešla.
Tímto dávají najevo psi i kočky, že jsou frustrované, nebo jim něco vadí. To, že kočky plácnete, situaci ještě zhorší, kočky to nesnášejí. Zapřemýšlejte, co se ve vaší rodině změnilo, a co by kočce mohlo vadit. Také jim někdy vadí změna steliva, nebo špinavý, nevyčištěný záchůdek.
Dobrý den, zde máte k prostudování nějaké starší otázky na toto téma. Zdravím!
poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/...
Kočku bych doma nechtěl ani náhodou, aby mi chcala do postele..to by letěla, ale oni tohle dělají občas i psi Já žádného nemám a nechci, ale vím, že u tchána tchýně, kteří mají Švýcarského ovčáka tohle začala dělat čuba když se nám narodilo dítě. Pes žárlil a schválně se pochcával a posrával přímo v boudě. Takže zřejmě Váš kocour to dělá na truc něčemu. A nebo je starý a prostě to udělá, kde potřebuje.
...bohužel zvířátka neumí mluvit,aby daly najevo své pocity!A bohužel jsou na světě i lidi ,kterým chybí empatie a když se něco neřekne slovy,tak to řeší agresí a vyhazováním z domu.Snad takovým taky bude jednou někdo utírat zadek,až to nebudou moct vyjádřit ,že se jim chce.
samuraj, že Vám není stydno. Nejenom Váš slovník, ale i za stav vašeho nitra je na pováženou. Nechce se mi uvěřit, že jste to napsal vážně. Asi jste nás chtěl popíchnout, nebo si vybít vztek...
To je škoda, teď, před Vánoci ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.