Nejste přihlášen/a.
Asi mi to ani nebudete věřit, shořel mi PC, resp. jen zdroj. Zní to jako stará dobrá výmluva, ale je to tak Naštěstí jsem stihnul pár hodin před tím vše dokončit a dokonce uvést i jednu novinku na Poradte.cz (o tom v jiném tématu).
Tady máme vylosováno, netradičně měla štěstí méně známá jména Gratuluji!
[1.] haninka | 28.08.09 11:13 | Jak přemluvit taťku, aby koupil psa
Přesně jak tu píší ostatní. Musíš si uvědomit, že je to závazek cca na 15 let, Jestli je ti třeba deset...
poradte.cz/...
[2.] marketapeggy | 07.08.09 14:08 | Jak zavést trainer do hry Johanka z Arku
1. otevři soubory winrarem2. zapni hru, ať běží3. stiskni Alt + Tab (mělo by ti vyjet okno), a potom...
poradte.cz/...
[3.] celp | 26.08.09 13:41 | povinné ručení bez přerušení
auto se pojistí a zaregistruje na nového majitele...
poradte.cz/...
[4.] lm | 20.08.09 14:23 | Zaplatit rozbitý mobil?
Taky souhlasím s tím ,co napsal strejc.Prostě kdyby to bylo obráceně,viděl bys to jak?!?Zachovej se...
poradte.cz/...
[5.] czloob | 17.08.09 13:55 | nejde otevírat příloha u došlé pošty
Zkuste tedy překontrolovat tyto položky:v menu Zobrazit->Tělo zprávy jako-> mělo by být zaškrtunuto...
poradte.cz/...
[6.] guess | 23.08.09 18:46 | Posedlá přítelkyně?
Wau, děkuji všem za odpovědi. Z každé jsem si něco vzal. ...
poradte.cz/...
[7.] technikjirik | 03.08.09 18:31 | Proč kouří krbová kamna
Tak to si musíme počkat na ty fotky...
pochopte jednu věc. Aby v kamnech hořelo, musí k ohni vzduch...
. poradte.cz/...
[8.] jabraka | 04.08.09 10:44 | Slozeni dalekohledu
Jednoduchý dalekohled se většinou skládá z objektivu a okuláru.Objektiv je čočka spojka o velké ohniskové...
poradte.cz/...
[9.] bellis | 14.08.09 21:38 | značka CZ na autě
Do států evropské unie můžete bez nálepky...
poradte.cz/...
[10.] pu | 05.08.09 16:19 | Jak se zbavit starého nábytku?
Dobrý den, paní Lidko Díky za radu (i Vám, Ukulele!). K popelnicím to stejně dát nemůžeme, neboť...
poradte.cz/...
[11.] kubinec | 22.08.09 21:58 | jak očistit flexu
ještě by bylo lepší kdyby si to prostříkal pořádným proudem vody, nebo vapkou a pak to bude ""...
poradte.cz/...
[12.] hangar | 29.08.09 14:44 | WEB kamera vs Linux
Os si webku sám nenajde, to se divím, bl vyzkoušen i jiný port nejlépe nějaký vzadku case u ntb prostě...
poradte.cz/...
[13.] bellis | 19.08.09 21:28 | Technicka kontrola - do kdy je platná
Když vás zastaví policajti, pokutu nedostanete, protože termín technickéje ve velkém TP a ten máte nejspíš...
poradte.cz/...
[14.] jabraka | 28.08.09 15:06 | Vnitřní parapety - měkká pěna?
Parapetní desky se podpěňují.Pěna desku nadzvedne a přitlačí do drážky.Pokud ji montážníci dali málo,nevyplnila...
poradte.cz/...
[15.] perda | 14.08.09 17:37 | Půjde mi to na mojí zakladní desku?
Máte 400W kvalitní Fortron zdroj, asi by to šlapalo, ale když už investujete do grafiky tak vemte raději...
poradte.cz/...
[16.] kejikl | 25.08.09 09:34 | Plastová okna s folií - HEAT MIRROR?
Mozna me nekdo opravi, ale proc se rosi okno? Protoze je studene a tim padem na nem kondenzuje vzdusna...
poradte.cz/...
[17.] axus | 21.08.09 08:23 | vztah vs 7 let rozdil?
Samozrejme, ze ma rad deti. Je to videt na tom, ze s Tebou chce chodit.Jinak stopro souhlas s Technikemjirikem.Ve...
poradte.cz/...
[18.] imis | 13.08.09 14:11 | HP Deskjet F2180 - instalační CD
Dobrý den, zde si můžete stahnout instalačku pro Vaši tiskárnu:Pro windows XP h10025.www1.hp.com/...
poradte.cz/...
[19.] babkazov | 04.08.09 11:43 | co je dobré na hlasivky
Jedna lékařka tvrdila mé dceři, že chrapot je mentální zmatek Vypadalo to bláznivě a já jsem se...
poradte.cz/...
[20.] cybermagefroll | 23.08.09 20:06 | Kdy si můžu zacit delat autoskolu?
PODMÍNKY PŘIJETÍ K VÝUCE A VÝCVIKU K ZÍSKÁNÍ ŘIDIČSKÉHO OPRÁVNĚNÍ A DRUHY VÝUKY A VÝCVIKUb) ke dni ukončení...
poradte.cz/...
Šéf má vždycky pravdu - no tak Ti budeme věřit. Hanince moc gratuluji a jenom nevím, co ji vlastně můžeme závidět? Je to utajené překvapení a nebo čtyřkolka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.