Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylosování 8. soutěže!

Od: admin® odpovědí: 9 změna:

Asi mi to ani nebudete věřit, shořel mi PC, resp. jen zdroj. Zní to jako stará dobrá výmluva, ale je to tak :) Naštěstí jsem stihnul pár hodin před tím vše dokončit a dokonce uvést i jednu novinku na Poradte.cz (o tom v jiném tématu).

Tady máme vylosováno, netradičně měla štěstí méně známá jména :) Gratuluji!

[1.] haninka | 28.08.09 11:13 | Jak přemluvit taťku, aby koupil psa
Přesně jak tu píší ostatní. Musíš si uvědomit, že je to závazek cca na 15 let, Jestli je ti třeba deset...
poradte.cz/...

[2.] marketapeggy | 07.08.09 14:08 | Jak zavést trainer do hry Johanka z Arku
1. otevři soubory winrarem2. zapni hru, ať běží3. stiskni Alt + Tab (mělo by ti vyjet okno), a potom...
poradte.cz/...

[3.] celp | 26.08.09 13:41 | povinné ručení bez přerušení
auto se pojistí a zaregistruje na nového majitele...
poradte.cz/...

[4.] lm | 20.08.09 14:23 | Zaplatit rozbitý mobil?
Taky souhlasím s tím ,co napsal strejc.Prostě kdyby to bylo obráceně,viděl bys to jak?!?Zachovej se...
poradte.cz/...

[5.] czloob | 17.08.09 13:55 | nejde otevírat příloha u došlé pošty
Zkuste tedy překontrolovat tyto položky:v menu Zobrazit->Tělo zprávy jako-> mělo by být zaškrtunuto...
poradte.cz/...

[6.] guess | 23.08.09 18:46 | Posedlá přítelkyně?
Wau, děkuji všem za odpovědi. Z každé jsem si něco vzal. :)...
poradte.cz/...

[7.] technikjirik | 03.08.09 18:31 | Proč kouří krbová kamna
Tak to si musíme počkat na ty fotky...
pochopte jednu věc. Aby v kamnech hořelo, musí k ohni vzduch...
. poradte.cz/...

[8.] jabraka | 04.08.09 10:44 | Slozeni dalekohledu
Jednoduchý dalekohled se většinou skládá z objektivu a okuláru.Objektiv je čočka spojka o velké ohniskové...
poradte.cz/...

[9.] bellis | 14.08.09 21:38 | značka CZ na autě
Do států evropské unie můžete bez nálepky...
poradte.cz/...

[10.] pu | 05.08.09 16:19 | Jak se zbavit starého nábytku?
Dobrý den, paní Lidko :) Díky za radu (i Vám, Ukulele!). K popelnicím to stejně dát nemůžeme, neboť...
poradte.cz/...

[11.] kubinec | 22.08.09 21:58 | jak očistit flexu
ještě by bylo lepší kdyby si to prostříkal pořádným proudem vody, nebo vapkou a pak to bude "*palec*"...
poradte.cz/...

[12.] hangar | 29.08.09 14:44 | WEB kamera vs Linux
Os si webku sám nenajde, to se divím, bl vyzkoušen i jiný port nejlépe nějaký vzadku case u ntb prostě...
poradte.cz/...

[13.] bellis | 19.08.09 21:28 | Technicka kontrola - do kdy je platná
Když vás zastaví policajti, pokutu nedostanete, protože termín technickéje ve velkém TP a ten máte nejspíš...
poradte.cz/...

[14.] jabraka | 28.08.09 15:06 | Vnitřní parapety - měkká pěna?
Parapetní desky se podpěňují.Pěna desku nadzvedne a přitlačí do drážky.Pokud ji montážníci dali málo,nevyplnila...
poradte.cz/...

[15.] perda | 14.08.09 17:37 | Půjde mi to na mojí zakladní desku?
Máte 400W kvalitní Fortron zdroj, asi by to šlapalo, ale když už investujete do grafiky tak vemte raději...
poradte.cz/...

[16.] kejikl | 25.08.09 09:34 | Plastová okna s folií - HEAT MIRROR?
Mozna me nekdo opravi, ale proc se rosi okno? Protoze je studene a tim padem na nem kondenzuje vzdusna...
poradte.cz/...

[17.] axus | 21.08.09 08:23 | vztah vs 7 let rozdil?
Samozrejme, ze ma rad deti. Je to videt na tom, ze s Tebou chce chodit.Jinak stopro souhlas s Technikemjirikem.Ve...
poradte.cz/...

[18.] imis | 13.08.09 14:11 | HP Deskjet F2180 - instalační CD
Dobrý den, zde si můžete stahnout instalačku pro Vaši tiskárnu:Pro windows XP h10025.www1.hp.com/...
poradte.cz/...

[19.] babkazov | 04.08.09 11:43 | co je dobré na hlasivky
Jedna lékařka tvrdila mé dceři, že chrapot je mentální zmatek *hi* Vypadalo to bláznivě a já jsem se...
poradte.cz/...

[20.] cybermagefroll | 23.08.09 20:06 | Kdy si můžu zacit delat autoskolu?
PODMÍNKY PŘIJETÍ K VÝUCE A VÝCVIKU K ZÍSKÁNÍ ŘIDIČSKÉHO OPRÁVNĚNÍ A DRUHY VÝUKY A VÝCVIKUb) ke dni ukončení...
poradte.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Šéf má vždycky pravdu - no tak Ti budeme věřit. Hanince moc gratuluji *placni*a jenom nevím, co ji vlastně můžeme závidět? Je to utajené překvapení a nebo čtyřkolka? *slunce*

hodnocení

je to přímo na obrázku, skvělá hračka pro dospělé, NEOCUBE. Koupil jsem rovnou dvě, jednu pro manželku. Poslední 3 týdny to nedá z ruky a chce další, aby měla více "dílků" :) zkusím vložit video

doplněno 02.09.09 15:47:

video nebude, ale tady je odkaz:

technikjirik*
hodnocení

0x

Gratuluju Hanince...

Tak mě napadá.. co ty ženský na těch koulích tak fascinuje?*uspech*

lidka*

Třeba nám to haninka práskne, až si trochu pohraje! *vtip* Ale jak píše admin, jeho paní chce další? *tanec*

hodnocení

0x

S nadšením jsem se podívala na video a gratuluji hanince. To je báječná hračka.

toni*
hodnocení

0x

Upřímně gratuluji Hanince a přeji dlouhé chvíle zábavy s kuličkami. Na nás ostatní chlapy zůstává zas hen ten ony "kapesní kulečník".

technikjirik*

a která vyhrává?*hi*

mil®
hodnocení

0x

Taky se připojuji s gratulací k výhře.

hodnocení

0x

Gratulace veliká. Díval jsem se na nabídky prodejců a není to tak strašná cena. Docela nás to doma inspirovalo. Haninka nám určitě dá vědět, jak se hraje s kuličkama.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]