Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak je to s autoskolou, 18. mi bude až v unoru, je možné si autoskolu udelat drive? Např. že bych si ji udelala kolem listopadu-prosince?A v den mých 18. narozenin bych dostala ridicak? Nebo si mužu zacit delat autoskolu až mi bude 18?
Slysela jsem na to dosti odlisne nazory, nekdo tvrdi, bez problemu, mužes si autoskolu v 17 udelat v den 18 narozenin, dostanes ridicak, nekdo že vubec, do 18 let veku nemužeš za volant a nekdo, že mužeš ale posledni zaverecne zkoušky budes delat stejne až v 18, takže bych musela treba mesic cekat a potom až udelat zaverecne zkousky...
Děkuji moc za odpovedi...
PODMÍNKY PŘIJETÍ K VÝUCE A VÝCVIKU K ZÍSKÁNÍ ŘIDIČSKÉHO OPRÁVNĚNÍ A DRUHY VÝUKY A VÝCVIKU
b) ke dni ukončení výuky a výcviku dosáhne věku předepsaného pro udělení řidičského oprávnění příslušné skupiny podle zvláštního zákona2a), přičemž od zahájení výuky a výcviku k jejich ukončení nesmí uplynout doba delší než 18 měsíců,
To není pravda, řidičák můžeš dělat klidně v sedmnácti a potom tři měsíce čekat na dobu, až ti bude 18. Potom můžu mít závěrečné zkoušky.
Teď nechápu co není pravda. Z 18 měsíců (tedy ve věku 16,5 roku) to bylo zkráceno na pouhé 3 měsíce nebo jak to myslíš?
Ale zaverecné zkousky si teda nemohu udelat drive než mi bude 18.let?Chapu to dobre? Takže si klidne mužu zacit delat autoskolu hned, ale potom budu cekat nejaký tri mesice do osmnactin abych si mohla udelat zaverecky, takže se nevyplati autoskolu delat drive...Děkuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.