Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah vs 7 let rozdil?

Od: siminka123456 odpovědí: 11 změna:

ahoj...letos mi bude 15 a chce semnou chodit jeden 22 kluk je milej ma rad deti a proste na pohodu sranda...a kamos mi porad rika ze je to moc velkej rozdiil ze me prej vyuzije na pohlavni styk a rozejde se semnou pritom je moc milej brani me kdyz mi nekdo neco rika nebo me otravuje...tak se chci zeptat jestli je to hodne velkej rozdil...a i jestli je pravda co rika kamos...dekuju

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

3x

Věř tomu co ti říká kámoš...v tomto věku kdy ti je 15 a druhému 22 je to obrovský rozdíl... ten kluk už žije v jiným světě...chodí do práce a řeší scela jiné problémi a starosti než ty... ty jsi ještě ve škole a nemám ještě dostudováno a na děti máš ještě hodně času. On má možná děti rád a jistě by je chtěl mít, ale ...pokud neotěhotníš příliš brzy a budeš mít toliko rozumu, že dostuduješ a budeš si užívat v mládí, pak až tobě bude 22 budeš chtít cestovat a chodit na fesťáky a koncerty, jemu bude 29 tedy muž který chce už rodinu a pevný vztah a bude myslet víc na karieru než na zábavu... Ten vztah bude hezký jen pár měsíců než si najde jinou ženu...

lm®

7let není velký rozdíl jste-li oba již dospělí.V tvém věku to rozdíl trochu je, holky ale zase vyspívají rychleji...Víš ono ale záleží hodně na konkrétním člověku,byl-li by tvůj partner rozumný a nespěchal-li by ve všem,nemusela by být vaše láska odsouzena k zániku.

Já bych se tomu úplně nebránila,dnes děvčata používají HA už od 15 (i kvůli pleti) nejsou tedy vystavena riziku mít v 16-17 děti ,jako to bývalo dřív,ale věř není kam spěchat.Pokud ti není lhostejný,tak mít někoho (třeba i v15) rád a držet ho při měsíčku za ruku není nic špatného.*slunce*

PS:možná ,že si na tebe tvůj kamarád myslí,když ti to vymlouvá..

zuzee*
hodnocení

3x

Já mám manžela o 10 let staršího - jsme spolu od svých 20 let - mu bylo 30. To už se ztratí, člověk je dospělý, ne jak v 15 letech.

Je rozdíl mít o 7 let staršího partnera v 15 nebo v 25. Myslím že ted by Vám to nevydrželo, ale záleží na tom jaký je on a jaká ty.

jarmik*
hodnocení

1x

Já jsem asi divnej, ale na co potřebuje 15-letej člověk vážný vztah? Chcete mít v 17 děti? Jestli ne, tak si myslím, že lepší bude kašlat na 22letý i 40letý a spíš ještě pár let zapracovat na sobě. Abyste si vybrala toho správného partnera až ve chvíli, kdy se trochu rozkoukáte po světě.

fany08*

Já v patnácti po vážném vztahu toužila :), po dětech samozřejmě ještě ne, dokonce mě i víc přitahovali starší muži než kluci mého věku. V 18 letech jsem potkala muže o 14 let staršího, jsme spolu už skoro 20 let, problémy kvůli věku nikdy nebyly :)

ing15*
hodnocení

1x

Není,mě bude 16 a mám dvacetiletého přítele,pokud se vyloženě nechováš jako puberťačka,máš pochopení pro jeho práci a dokážete udělat kompromis tak si myslím že žádný problém,hlavní je pořád spolu mluvit a nebát se tomu druhému říct věci na rovinu

hodnocení

0x

Samozrejme, ze ma rad deti. Je to videt na tom, ze s Tebou chce chodit.

Jinak stopro souhlas s Technikemjirikem.

Ve vyssim veku 7 let rozdil neni tolik. Ale v takhle mladem veku obrovsky.

fany08*
hodnocení

0x

Každej kluk, kterej tě bude chtít, bude na tebe hodnej, milej. Využít na sex tě může i 15 letý kluk. Já bych se toho vztahu nebála a hlavně, on ani nikdo jiný tě nemůže k milostným hrátkám nutit. Dělej jen to, co sama chceš. Ve věku bych problém určitě neviděla.

guess*
hodnocení

0x

Tak rok sem, rok tam, ale upřímně, který "normální" kluk ve svých 22 letech bude chodit s holkou, která navštěvuje stále základní školu?

Tam si radši najdi kluk ve svém věku, ne nějakýho chudáka, který brouzdá v "mladších" vodách a bere tvým vrstevníkům šanci na normální vztah.

A taky i v dospělosti není extra věkový rozdíl zrovna přínosem do manželství. 5 let akorát.

hodnocení

0x

Přesně toto jsem měla se svojí dcerou.Zamilovala se v 16 do 24letého,nebyli jsme rádi,ale nemluvili jsme s mužem do toho,jen jsme řekli svůj názor...Holka byla v tu chvíli zamilovaná a šťastná...Chodila s ním 3 roky,pak se zakoukal on do jiné, ona do jiného...to už jí bylo 19 měla jiný pohled na svět,a hlavně uznala,že jsme měli pravdu...Dnes jí je 24 a žije s úplně jiným přítelem,dodělává vys.školu a vypadá šťastně.Hlavně antikoncepce na prvním místě,aby nebyl problém.Jestli je hodný a miluje Vás,jděte do toho...hodně štěstí.

ing15*

Mám to trošku lepší že jsem s ním jen o 4 roky a hodně si rozumíme...Ale jinak úplně souhlasím s Vámi,buď to vyjde nebo bude poučená do budoucna...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]