Nejste přihlášen/a.
ahoj...letos mi bude 15 a chce semnou chodit jeden 22 kluk je milej ma rad deti a proste na pohodu sranda...a kamos mi porad rika ze je to moc velkej rozdiil ze me prej vyuzije na pohlavni styk a rozejde se semnou pritom je moc milej brani me kdyz mi nekdo neco rika nebo me otravuje...tak se chci zeptat jestli je to hodne velkej rozdil...a i jestli je pravda co rika kamos...dekuju
Věř tomu co ti říká kámoš...v tomto věku kdy ti je 15 a druhému 22 je to obrovský rozdíl... ten kluk už žije v jiným světě...chodí do práce a řeší scela jiné problémi a starosti než ty... ty jsi ještě ve škole a nemám ještě dostudováno a na děti máš ještě hodně času. On má možná děti rád a jistě by je chtěl mít, ale ...pokud neotěhotníš příliš brzy a budeš mít toliko rozumu, že dostuduješ a budeš si užívat v mládí, pak až tobě bude 22 budeš chtít cestovat a chodit na fesťáky a koncerty, jemu bude 29 tedy muž který chce už rodinu a pevný vztah a bude myslet víc na karieru než na zábavu... Ten vztah bude hezký jen pár měsíců než si najde jinou ženu...
7let není velký rozdíl jste-li oba již dospělí.V tvém věku to rozdíl trochu je, holky ale zase vyspívají rychleji...Víš ono ale záleží hodně na konkrétním člověku,byl-li by tvůj partner rozumný a nespěchal-li by ve všem,nemusela by být vaše láska odsouzena k zániku.
Já bych se tomu úplně nebránila,dnes děvčata používají HA už od 15 (i kvůli pleti) nejsou tedy vystavena riziku mít v 16-17 děti ,jako to bývalo dřív,ale věř není kam spěchat.Pokud ti není lhostejný,tak mít někoho (třeba i v15) rád a držet ho při měsíčku za ruku není nic špatného.
PS:možná ,že si na tebe tvůj kamarád myslí,když ti to vymlouvá..
Já jsem asi divnej, ale na co potřebuje 15-letej člověk vážný vztah? Chcete mít v 17 děti? Jestli ne, tak si myslím, že lepší bude kašlat na 22letý i 40letý a spíš ještě pár let zapracovat na sobě. Abyste si vybrala toho správného partnera až ve chvíli, kdy se trochu rozkoukáte po světě.
Samozrejme, ze ma rad deti. Je to videt na tom, ze s Tebou chce chodit.
Jinak stopro souhlas s Technikemjirikem.
Ve vyssim veku 7 let rozdil neni tolik. Ale v takhle mladem veku obrovsky.
Tak rok sem, rok tam, ale upřímně, který "normální" kluk ve svých 22 letech bude chodit s holkou, která navštěvuje stále základní školu?
Tam si radši najdi kluk ve svém věku, ne nějakýho chudáka, který brouzdá v "mladších" vodách a bere tvým vrstevníkům šanci na normální vztah.
A taky i v dospělosti není extra věkový rozdíl zrovna přínosem do manželství. 5 let akorát.
Přesně toto jsem měla se svojí dcerou.Zamilovala se v 16 do 24letého,nebyli jsme rádi,ale nemluvili jsme s mužem do toho,jen jsme řekli svůj názor...Holka byla v tu chvíli zamilovaná a šťastná...Chodila s ním 3 roky,pak se zakoukal on do jiné, ona do jiného...to už jí bylo 19 měla jiný pohled na svět,a hlavně uznala,že jsme měli pravdu...Dnes jí je 24 a žije s úplně jiným přítelem,dodělává vys.školu a vypadá šťastně.Hlavně antikoncepce na prvním místě,aby nebyl problém.Jestli je hodný a miluje Vás,jděte do toho...hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.