Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platnost technické kontroly

Od: spacir* odpovědí: 5 změna:

Chci se zeptat když je TK do 9/2009 platí technicka jeste v záři nebo uz by mela byt hotova?a co je potreba vzit si s sebou na TK a Emise?Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

technická neplatí do září, ale do xx.09.2009.
zkrátka koukněte do techničáku, a je tam napsáno kdy musí být technické, nekoukejte na zadní značku.

bellis*
hodnocení

0x

Když vás zastaví policajti, pokutu nedostanete, protože termín technickéje ve velkém TP a ten máte nejspíš doma. Na technické je mechanikům taky jedno, jestli přijedete v den, kdy končí technická, nebo až za měsíc. Když ale budete mít nehodu, pojišťovna i policie bude chtít vidět Velký TP a s prošlou technickou budete mít problémy. Proto se držte data v techničáku.

Na emise potřebujete velký TP kvůli údajům do protokolu, kartičku od emisí, jinak vám vystaví novou. Na TK budou chtít malý a velký techničák+výsledek emisí tuším ne starší 30 dní a všude budou chtít peníííííííze.*ee*

nějak se to tu množí nepřesnými odpovědmi.

Policie si snadno zjistí za několik vteřin, (a taky to dělají) jak máte platnou technickou. Chcete poučit jak? Mechanikům je to opravdu jedno, v případě nehody se opět mýlíte!

= špatná odpověď

matrixx*

Pane Milane tohle mě také zajímá, ale z jiného důvodu. Byl jsem na STK, ale nešla jim tiskárna - zkrátka ji ani po hodině nezprovoznili. Tak jsem jim řekl že protokol nepotřebuji. Situace se zkomlikovala tím, že jsem ztratil velký TP.

Chtěl bych se zeptat, zda-li když pojedu na DI pro duplikát TP musím napřed pro protokol na STK, aby věděli jakou platnost STK+ME mají do TP napsat? Nebo mají evidenci spojenou se stanicemi STK a tudíž si to stáhnou sami?

Díky

doplněno 21.08.09 18:19:

TP jsem ztratil asi 3 dny po provedené řádné STK+ME.

nespokojenyurednik

STK zadávají do databáze - registru vozidel provedené STK a její platnost, může to ale trvat týden, měsíc...vyžádejte si na STK protokoly, a pak jděte pro duplikát TP

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]