Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat když je TK do 9/2009 platí technicka jeste v záři nebo uz by mela byt hotova?a co je potreba vzit si s sebou na TK a Emise?Díky
Když vás zastaví policajti, pokutu nedostanete, protože termín technickéje ve velkém TP a ten máte nejspíš doma. Na technické je mechanikům taky jedno, jestli přijedete v den, kdy končí technická, nebo až za měsíc. Když ale budete mít nehodu, pojišťovna i policie bude chtít vidět Velký TP a s prošlou technickou budete mít problémy. Proto se držte data v techničáku.
Na emise potřebujete velký TP kvůli údajům do protokolu, kartičku od emisí, jinak vám vystaví novou. Na TK budou chtít malý a velký techničák+výsledek emisí tuším ne starší 30 dní a všude budou chtít peníííííííze.
nějak se to tu množí nepřesnými odpovědmi.
Policie si snadno zjistí za několik vteřin, (a taky to dělají) jak máte platnou technickou. Chcete poučit jak? Mechanikům je to opravdu jedno, v případě nehody se opět mýlíte!
= špatná odpověď
Pane Milane tohle mě také zajímá, ale z jiného důvodu. Byl jsem na STK, ale nešla jim tiskárna - zkrátka ji ani po hodině nezprovoznili. Tak jsem jim řekl že protokol nepotřebuji. Situace se zkomlikovala tím, že jsem ztratil velký TP.
Chtěl bych se zeptat, zda-li když pojedu na DI pro duplikát TP musím napřed pro protokol na STK, aby věděli jakou platnost STK+ME mají do TP napsat? Nebo mají evidenci spojenou se stanicemi STK a tudíž si to stáhnou sami?
Díky
doplněno 21.08.09 18:19:TP jsem ztratil asi 3 dny po provedené řádné STK+ME.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.