Přidat komentář

jméno:  [ověřit nick]
 

 

Tip: na uživatele se můžete odkázat: @uzivatel, na vyhledávání na poradně: #hledaný+výraz.

Upozornění: Pokud neznáte pravidla poradny, neváhejte si nejdříve přečíst pravidla poradny (v novém okně).


Komentáře

Od: ladis Datum: 18. 05. 2021 21:52:04

To samo jde s hrachem, čočkou, pšenicí, vlastně čímkoliv mimo obyčejných fazolí, pozor ty jsou jedovaté a ani mi skoro neklíčily, možná jsou zabité mikrovlnami nebo čím?

Ten hrách, čočka i pšenice, pokud vám nechutná, tak naklíčené lze taky povařit, dochutit...

Lepší je větší 3-5 L zavařovačka a nahoru dám síťku s gumičkou a aby měly klíčky víc místa.

Ale věděl by někdo, jak zapůsobí světlo/tma/ UV záření na proces?
Že chlad brzdí růst mi je jasný.

Od: joudic Datum: 10. 03. 2021 04:11:31
a ted zkuste sito na spagety v misce a prikryte talirem ;) viz youtube
Od: wanesa Datum: 09. 06. 2020 08:04:44

MŃam! Někdy se mi stane,že je tam jedna fazolka tvrdá jako kamínek a to je potom nepříjemný.Ale já je nechávám klíčit a sítku,miska s vodou a jde to taky.Toto zkusím.

Od: liska5 Datum: 03. 04. 2020 19:22:27

Já se to snažím do čtvrtého maximálně pátého dne sníst.

Šestý a sedmý den už mi nechutnají vůbec.

 

 

 
Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]