Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trička s dlouhým rukávem a s manžetou

Od: juhele

Koupila jsem synovi trička s dlouhým rukávem a na konci jsou manžety. Hodně mamminek kolem mě si manžety chválí, avšak můj kluk vždy říká, že ho to pod svetrem nebo mikinou tlačí. Pokaždé ukáže na ten šev, který spojuje rukáv a manžetu. Jen se chci zeptat, jestli se s tímto někdo setkal? Jak vnímáte manžety na rukávech?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Takze shodne-li se nazorove osazenstvo poradte.cz s nazory mamminek z Vaseho okoli, tak ma synek asi smulu a bude ho to tlacit dal, co?

hodnocení

0x

Setkala, na tričku mi manžety vadily, dětem také. Hned jsem je ušmikla, krukávy 1 cm založil a entlem přišila, aby byl rukáv při oblékání na konci pružný a netřepil se. Proč se trápit v něčem, co není příjemné.*jasne*

bramburka
hodnocení

0x

Ustrihnout a oentlovat. Ty svy od manzet jsou vetsinou tvrde a nekdy i site umelym vlaknem. Proto ho to tlaci.
Pod mikinu nebo svetr staci tricko s kratkym rukavem. Jen na hory bych mu dala s dlouhym.

pecenkav
hodnocení

0x

Tričko s manžetama bych taky nenosil, to samé na knoflíky u krku, na to jsou košile a ty nenosím už nejmíň 30 let, jedině do kvádra, není to pro mě pohodlné.

km
hodnocení

0x
a co si na nich maminky chvali?
u malych deti je mi celkem jedno jak vypadaji, ale je pro me na 100 % dulezite, aby jim bylo obleceni pohodlne.
ano, nekteri to maji temer naopak a delaj s deti manekyny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]