Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoké podpatky

Od: petra11

Dobrý den. Prosím o radu, kde v dnešní teniskové době sehnat hezké botky na podpatcích? CCC, Deichman ani Baťa nic hezkého nemají a já jsem zvyklá na podpatky od dětství. Nepotřebuji žádné 15cm, ale něco kolem 8-12cm by se mi moc hodilo. Děkuji za rady. Petra

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bramburka
hodnocení

1x

Ani v jednom z Vami vyjmenovanych obchodu jsem nikdy zadne hezke pohodlne boty nenasla.
CCC a Deichman jsou levne bochody, kde koupite spis tenisky nebo sportovni obuv. Bata je sice kvalitni obuv, ale ne kazdemu se libi.
Budete muset hledat u znackovych prodejcu, jako je Rieker apod.

petra11
hodnocení

Tak u Riekru jsem nic nenašla. Podpatek max 4cm nechci, sháním vysoký 10-12 cm.

hodnocení

1x

Petro11, nabídka bot na podpatku nepřeberná... lodičky vycházkové, společenské, na jaro, léto? třeba humanic, tamaris, rieker aj. strejda google nabídne. Zrovna dnes jsem se dívala, že momentálně jsou na pořadu dne vycházkové lodičky s širšími podpatky .

liska5
hodnocení

1x

Nevím, jestli děláte dobře, když chodíte často na vysokých podpatcích. Máme tu sousedku, taková nóbl starší dáma, vždy precizně upravená. Ta má kolem 70 a už nemůže chodit. Stále se celý život pohybovala na vysokých podpatcích. Prý i doma. Teď pro zhroucení kůstek v nártu, poklesu klenby a pro různé deformity nohou už ani nevychází.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pro mladou nebo starší ženu? Zimní nebo letní? Lodičky? Do společnosti nebo na denní nošení do práce či do školy? Musí být podpatek nebo by mohl být i klínek? Jaká barva a materiál? Jaký cenový rozsah? Ani Google nepomohl s výběrem? Zdravím!

petra11
hodnocení

No je mi 45 a boty potřebuji všeho druhu, na pláž i do sněhu, do práce i na večírek:)

hodnocení

0x

Prosím, zvyklá na podpatky od dětství? V životě jsem nepotkal / neviděl dítě na vysokých podpatcích.

petra11
hodnocení

Od dětství beru, jako že třeba od 14 let. Už v deseti jsem tahala máminy boty, nosily se dřeváčky.

Říci 14ti leté dívce, že je dítě ... se zlou bych se potázal.

Dřeváčky měly vysokou platformu / podešev už z principu. A byly boty na klínku ...

Ale k věci:

10 cm třeba tady v Německu přes Amazon kolem 60€

fram
hodnocení

0x

Takové zdravotní? Seženou se špatně. shutterstock.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]