Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu, kde v dnešní teniskové době sehnat hezké botky na podpatcích? CCC, Deichman ani Baťa nic hezkého nemají a já jsem zvyklá na podpatky od dětství. Nepotřebuji žádné 15cm, ale něco kolem 8-12cm by se mi moc hodilo. Děkuji za rady. Petra
1x
Nevím, jestli děláte dobře, když chodíte často na vysokých podpatcích. Máme tu sousedku, taková nóbl starší dáma, vždy precizně upravená. Ta má kolem 70 a už nemůže chodit. Stále se celý život pohybovala na vysokých podpatcích. Prý i doma. Teď pro zhroucení kůstek v nártu, poklesu klenby a pro různé deformity nohou už ani nevychází.
0x
Dobrý den, pro mladou nebo starší ženu? Zimní nebo letní? Lodičky? Do společnosti nebo na denní nošení do práce či do školy? Musí být podpatek nebo by mohl být i klínek? Jaká barva a materiál? Jaký cenový rozsah? Ani Google nepomohl s výběrem? Zdravím!
0x
Prosím, zvyklá na podpatky od dětství? V životě jsem nepotkal / neviděl dítě na vysokých podpatcích.
Od dětství beru, jako že třeba od 14 let. Už v deseti jsem tahala máminy boty, nosily se dřeváčky.
Říci 14ti leté dívce, že je dítě ... se zlou bych se potázal.
Dřeváčky měly vysokou platformu / podešev už z principu. A byly boty na klínku ...
Ale k věci:
10 cm třeba tady v Německu přes Amazon kolem 60€
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.