Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty KEEN Newport

Od: keen

Ahoj,

jakou máte zkušenost s obuví KEEN Newport? Jedná se o pevnou obuv nebo je aspoň trochu ohebná? Na obrázku vypadá robustně. Dále se chci zeptat, jestli je vhodná jen pro širokou nohu nebo i pro normální šířku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Newport jsou docela v pohodě, ale lepší varianta, pokud chcete barefoot kompromis, jsou keen seacamp cnx. Mají měkčí podrážky. Tyhle boty jsem dětem kupovala rok co rok asi dvanáct let v kuse, byly fakt bezva, snesly i projití potokem, uschly jim na nohou, vydržely praní v pračce. Já na seacamp nedám dopustit.
Jo a ještě k šířce - newport jsou široké. Seacamp jsou užší než newport, ale pořád je to bota s docela sympaticky širokou kulatou špičkou. Pro normální šíři nožky ok. Na výrazně široké chodidlo raději zkuste.

hodnocení

0x

Můj syn má různé modely, mezi nimi i Keen. Na výlety do lesa nebo do hor jsou podle mě v pohodě. Ve velikosti 38 mu sedí dobře. Vzhledově se mi ale vůbec nelíbí...do školy a ven má otevřené sandály od Fily. Mají tu výhodu, že se dají nosit bez ponožek, což je přece smysl sandálů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]