Dobrý den chtěla bych se zeptat, možná to někomu přijde divný ale v noci se mi zdálo, že jsem byla ze školou u vody, skákali jsme z útesu nebo co to bylo do vody, ze začátku se nic nedělo,ale potom když jsme skákali znovu,jako první jsem skočila já,za mnou můj spolužák Patrik a pak ostatní. Když jsme všichni doplavaly na břeh,byli jsme tam všichni kromě toho Patrika. Hledali jsme ho ve snu skoro hodinu,a když jsme ho nikde nenašli,zjistilo se že Patrik utonul. Já jsem v tom snu začala strašně brečet, protože to je můj crush i spolužák ze třídy. Chci se zeptat co ten sen měl znamenat. Předem děkuji za odpověď, prosím jen slušné odpovědi.
Crush syndrom (také traumatická rabdomyolýza nebo Bywatersův syndrom) je zdravotní stav vznikající dlouhodobým stlačením nebo masivním zhmožděním měkkého svalstva, který je charakterizovaný silným šokem a selháním ledvin. Nejčastěji se vyskytuje při katastrofách, jako je zemětřesení, u obětí, které byly uvězněny pod spadlým zdivem. Po odstranění tlaku se z poškozených tkání uvolňují produkty rabdomyolýzy: myoglobin, kyselé metabolity a draslík; do poškozené tkáně transuduje tekutina (plazma)... Wikipedie
Ten sen asi napovídá tomu jak píšeš, že jsi dokončila školu a už ho nikdy neuvidís. Všichni doplavali, ale on ne... Ale nebude to znamenat, že se utopí. Ten pláč znamená tvůj smutek, že jste se v reálu od sebe oddělili. Naše pocity se promítají do snů a mozek si vytvoří příběh.
Dobrý den, vysvětlení toho snu může být různé, ale mohlo by to znamenat, že Vám ten crush vchází do snů a nemůžete se dočkat začátku školy a osobního setkání. Tak už to vydržte, protože dlouhé prázdniny konečně končí a radostně očekávaná škola, kde opět potkáte svého crushe/oblíbence/idola zase začíná. Zdravím! doplněno 30.08.23 20:27: erikagoldova - pokud se již skutečně s tou svou zatajenou láskou neuvidíte, tak pro nás na poradně je to slibné, že už nebudete vkládat další dotazy na téma crush. Jinak, já Vás tipoval z těch pokládaných dotazů na žačku zakl. školy a určitě ne na hotovou středoškolačku.
erikagoldova - nevadí, přeci ten crush nezmizel z povrchu zemského. Měla jste být rychlejší. Takto budete mít asi jen krásnou vzpomínku, když jste byla nečinná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.