Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to znamená

Od: erikagoldova odpovědí: 7 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat. Asi tak před 3 týdny se mě jeden spolužák jménem Patrik do kterého jsem zamilovaná už od začátku prváku (teď jsem v druhaku) roku se me na praxi zeptal jeslti mám kluka já mu odpovědela že ne že proč se ptá a on mi odpověděl ,,jen tak". Můžu se zeptat proč se mě na to zeptal jen čistě ze zvědavosti a nebo by se mnou chtěl být? Nemám odvahu jít za ním a zeptat se ho proč se mě nato ptal co tím myslel a zeptat se ho jestli má holku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Asi jste ho zaujala a chtěl se dozvědět, zda nejste zadaná. Možná je to stejný stydlín jako Vy, tak si netroufl navázat s Vámi další komunikaci.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, patrně to je zamilovaný zvědavec. Zdravím!

ltz
hodnocení

2x
Asi se mu líbíš, proto ten dost osobní dotaz. Možna je ale trochu nesměly, ale ty ho už budeš znát více.

hodnocení

2x

Má o tebe zájem, jinak by se neptal.:)

hodnocení

2x

Omg. Jasně, tady jsme jasnovidci a poskytneme ti lepší odpověď, než kdybys ses ho prostě zeptala.

erikagoldova
hodnocení

Nezeptal se ho jelikož na to nemám odvahu

hodnocení

2x

Nikdo se neptá ...jen tak... Vždy za tím něco je a protějšek se stydí přiznat, že o Tebe má zájem. Nebo je ještě druhá možnost, že sonduje pro nějakého svého kamaráda, který je na tom se stydlivostí ještě hůře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]