Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to znamená

Od: erikagoldova odpovědí: 2 změna:
Chtěla bych se zeptat. Nevím zda jsem to tu už psala pokud ano tak se omlouvám ale opět se zeptam. Líbí se mi jeden kluk ze třídy (jsem na střední škole ve třeťáku) líbí se mi už od prváku. V prváku na mě sahal,hladil po vlasech rameni i po zádech. V druhaku nic z toho nedělal jen se na mě díval když jsem mluvila ať už z učitelkou nebo s jiným spolužákem. Měli jsme ples na kterém jsem tančila se svým spolužákem Frantou. Patrik (kluk co se mi líbí)se pořád na mě koukal když jsem kolem něj prošla. Asi tak 9 měsíců zpět jsem mu napsala že se mi líbí že jsem do něj zamilovana a on na to napsal jen,, juj to je hezký" toť vše. Chci se zeptat co tím myslel zda to něco znamená nebo si se mě dělal a dělá jen srandu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

To znamená, že začal nový školní rok. *alene*

sony*
hodnocení

0x
Pořád se na tebe kouká.. tak se mu určitě líbíš. Napsala jsi mu vyznání a jeho odpověď zněla že to je hezký.. on se asi stydí,nemá odvahu. Převzít iniciativu budeš muset za něj sama,když se ti pořád líbí.Otevrene se ho zeptej jestli se půjde s tebou projít,nebo do kina,apod. Domluvte si zkratka spolu rande. Určitě tě neodmitne,jenom se sám neodvažuje.
Tak hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]