Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí mi můj crush ze třídy

Od: erikagoldova odpovědí: 10 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat. Ve čtvrtek při předávání výučních listů jsem naposledy viděla svého crushe ze třídy (školu jsem dokončila). Od té doby co jsem ho naposledy viděla brečím, nejvíce jsem brečela v pátek a sobotu. Teď už jsem tak nějak v klidu ale když si pustím jakoukoliv píseň,tak se mi nahrnuli slzy do očí. Když si prohlížím fotky které máme na stránkách školy a vidím ho tam, opět začnu brečet. Neskutečně moc mi chybí Patrik,sice bydlí ode mě asi tak 30-45 minut ale. 1.piseme si málo. 2.pochybuju, že by mi napsal ať za ním přijedu. Taky mi napsal že jde do sprchy se svým psem a nevím co tím myslel. Vím, že psa nemá. Mužů se zeptat proč mi tak chybí a proč mi to napsal? Předem díky za odpověď
doplněno 19.06.23 18:02: Doplňuji:napsal mi že jde se svým psem do sprchy,jestli se nechci přidat.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, chybí, protože je to Váš crush. S tím psem to byla asi legrace. Napište mu, ale zase ho nepronásledujte. Zdravím!
user

Jestli ho chceš odpudit, no tak mu piš liebesbriefy

ben®
user - ne, já mu psát nebudu, ale díky za radu i starost .

ucrus
hodnocení

0x

Já ani nevím co je crush :) 45 minut? Tak to je asi trochu z ruky, najdi si na léto někoho blíž

erikagoldova
hodnocení

Crush je člověk do kterého jsi tajně zamilovaný/á. Někdo koho miluješ a on o tom neví
user

No počkej až se to dozví táta :)

tosoutymobily
hodnocení

0x

mozna psal s penisem, a autokorekce to opravila se psem

hodnocení

0x

Tak se odmiluj

erikagoldova
hodnocení

Jenomže to nejde tak snadno se odmilovat

No ono to bude muset jít, všem nám to šlo. Všichni jsme při odloučení s někým, o kom jsme si mysleli, že bez něho nemůžeme žít, brečeli a dělali scény. Ani to nemusel být crush. Za život takových crushů potkáš, že se budeš divit. Myslíš si, že teď už budeš do smrti plakat? Budeš mít 40 a půjdeš pro chleba a budeš stále plakat za crushem?

Děcka ze třídy, to je taková zajímavá kategorie lidí. Některé z nich budeš mít ráda napořád a na jiné si nikdy nevzpomeneš. Ale určitě nebudeš do crushe navěky zamilovaná. Lásku spolehlivě vyléčí větší láska. Něco o tom vím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma co je crush
Otázky na téma co je to crush
Otázky na téma crush

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]