Dobrý den chtěla bych se zeptat. Každý den asi tak 4-5x za den začnu škytat,ne po jídle ani po pití, ale zničeho nic. Pokaždé když vyslovím nějaké jméno,třeba Lucka( moje ségra) tak stále škytám,ale když řeknu jméno Patrik, crush ze třídy, okamžitě se mi přestane. Může to být tím že myslí na mě tak,jako já na něj? Předem děkuji za odpověď. Prosím jen slušné odpovědi.
Ne, je je to jen taková blbost pro zpestření. Dokonce se to nějak i počítalo podle toho na jaké číslo zrovna ukazují hodiny vs pořadové číslo písmena v abecedě. Ale je to jen k pobavení, nikoli fakt.
Škytavka může mít řadu příčin, ale rozhodně nemá nic společného s kýmkoliv jiným . Většinou přejde sama během pár minut (dá se tomu pomoct i různými "babskými"způsoby), ale pokud se opakuje často, nebo trvá dlouho, je dobré navštívit lékaře. Může jít i o velmi vážnou poruchu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.