Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pamatujete Paspulku?

Od: hancule* odpovědí: 31 změna:

Dobrý den,využívám tuhle příležitost k poděkování všem,kteří si na mě snad vzpomněli vzhledem k mému rozhodování ve věci související s mojí sestrou.Rádkyně pt mi naznačila,že jsem způsobila nějaké zmatky..nevím přesně jaké,ale děkuji vám všem,kteří jste mi drželi palce.Sestra Marta se má dobře,je v pořádku,samozřejmě nějaká omezení jsou,ale bude to dobré.Já jsem,bohužel,měla velké problémy,které byly naprosto nečekané.Po měsících ale se vše k dobrému obrátilo,dnes už můžu jezdit i na kole - ovšem pomaloučku a opatrně,funguju i pracovně,jen se nesmím unavit,uhodit atd.atd.I vlasy mi dorostou/po umělém spánku mi vypadaly/,zatím mám paruku.Udělala jsem tlustou čáru za tím,co bylo,teď je pro mě přítomnost a budoucnost,proto nový nick-Hančule/jsem Hanna/.Děkuji vám za vzpomínku,pro mě překvapivou a přeji každému z vás hodně zdraví-zdraví-zdraví!

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já na Vás sem tam vzpomněla !

Jste holka statečná! Přeji vám oběma dlouhý a šťastný život*slunce*

hodnocení

0x

Také jsem Paspulku hledala a říkala si, že dlouho tady nebyla, že se ji tady nelíbilo. A ono tavá lapálie, která mi nějak unikla! Haničko, držte se! Přeji vám i setře, aby už všecičko šlo k lepšímu. Zase bude dobře! Buďte hodně silné, nedejte se. Obě! *slunce*

A copak se Vám přihodilo? Nic nevím *nevi*

Nešlo by to prosím napsat alespoň v kostce?

Moc děkuji !

ben®

Dobrý den, toto je pro Vás, aby to nemusela tazatelka vše psát znovu. Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 12.07.16 19:07:

wamp - nemáte zač.

Bene,moc Vám děkuji *palec*

Haničko,Vám i Vaší statečné sestře přeji opravdu z celého srdce mnoho síly a zdraví ! ! !

Klobouk dolů,smekám před Vámi oběma.

jh®
hodnocení

0x

Pamatuju. Ale taky si pamatuju to, co o sobě v odpovědích tehdy napsala. Proto jsem ke všemu, co pochází od nicku Paspulka/hancule značně skeptická. A podobné otázky mi připadají strašně vlezlé... a že jich tu už je.

doplněno 12.07.16 19:10:

wamp: Klid. Jistěže nenutí. *smich* Ale ptala se, tak odpovídám. To snad můžu. Nebo se tě mám příště dovolit? :-D

JH,tak je nečti.Nutí tě snad někdo tady násilím? *nevi*

doplněno 12.07.16 19:25:

Ano *smich*

pt®
hodnocení

0x

Na "paspulku"si pamatuju, psávaly jste obě z jednoho PC, a řekla to o vás barva, nové zařízení od admina. Pak jste zmínila, operaci, kdy bude Vaše sestra darovat ledvinu Vám. Vy jste se za pár dní objevila na poradně, ale "paspulka"nic, více, jak dva měsíce.

Když jsem se Vás dnes ve Vašem tématu ptala hancule, jak jste přisla k přezdívce "paspulka", odpověděla jste mně, že je to Vaše přezdívka ze skauta.

Vám se ty informace nezdají zmatené? Ale co, hlavně, že jste obě v pořádku a těšíte se zase zdraví.

doplněno 12.07.16 19:53:

Tu informaci napsala "paspulka"2.5 2016, pozdě večer s doplněním poradte.cz/...

a následně 15.5 2016 už "hancule"vesele radí. poradte.cz/... - poradte.cz/...

a po šesti týdnech již "hancule"zvládne chodit do práce, kde je až do 6 hodin večer a pak zvládne i cestu na chalupu. poradte.cz/...

Někdo se vzpamatuje rychle i po těžké operci, jako je transplantace ledviny. Takže vážně přeji hodně zdraví...

doplněno 12.07.16 19:59:

Dokonce ještě 4. 5 2016 "paspulka"píše v 9 hodin ráno, že děkuje všem, kteří jí napsali... poradte.cz/...

jh®

No, odpovídat sama sobě mi taky nepřijde dvakrát "zdravé", obzvlášť, když "psychiatrička, ambulance, SŠ", jak o sobě tvrdí.

pt®
12.07.16 19:07

"jh"...*placni*

*sok* takže skok na špek?

Škoda, je mi z toho opravdu smutno! *sok*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, děláme zde "účet bez hostinského" a nevíme, kde je vlastně pravda. Možná je tazatelka hyperaktivní a nadprůměrný jedinec, který toho za den zvládne tolik, kolik průměrní za týden. Jinak, vícenásobná registrace je zde snad legální, i když mně se to také nelíbí - působí to nevěrohodně a neseriozně (ale důvod k tomu patrně někdo má). Zdravím!

doplněno 13.07.16 13:26:

Měl jsem dojem, že se v "problému" orientuji, ale zjišťuji, že to byl můj omyl. Berte to třeba tak, že jsem zde nic nenapsal .

pt®

Bene, pokud je někdo po 10 dnech transplantace ledvin čilý, jak rybka, tak tomu nevěřím. Víte, mně zemřela sestřenice, když jí bylo 16 let na selhání ledvin, byla to trgédie a druhé sestřenici zemřelo miminko krátce po narození, z téhož důvodu. Proto se mně takové matení o zdraví nelíbí, se zdravím by se nemělo žertovat. Ale můžete mít na to jiný názor.

eulalie*

Pt, víte co mě zaráží, že někdo může pracovat jako "psychiatrička" už po střední škole (po jaké?), ...se pak divím všem těm psychiatrům s titulem MUDr., že se vůbec nějakým studiem medicíny vůbec obtěžovali...

doplněno 13.07.16 10:40:

No dobrá Hančule, takže jste psychiatrička a máte vystudovanou medicínu? S tím přeci nemusíte dělat tajnosti, to by přeúci bylo jen vaše plus. A prosím, které ty úřady schvalují psychiatra?

doplněno 13.07.16 11:03:

Ale Hančule, já jsem jen použila váš vlastní slovní obrat... viz ty vaše "schvalovací úřady". Zatím jste mě tedy moc nepřesvědčila. Dokonce ani na toho Čiháka jste nijak nereagovala, ale to bylo v jiné vámi položeném dotazu. Odpovídáte velmi neurčitě a obecně. A z čeho máte atestace, když to tedy není tajné.

hancule*
hodnocení

Dobrý den,pokud je někde psáno,že jsem SŠ - jedná se o omyl.Lékařská komora by nikdy nepřistoupila na to,aby v takovém oboru pracoval jedinec se stř.školou - to Vás mohu ubezpečit./nehledě na další schvalovací úřady/.

hancule*
hodnocení

Dobrý den,Eulálie, jak jste došla k názoru,že ,dělám tajnosti,? Jinak - pokud chcete mít soukromou ordinaci,musíte ,samozřejmě,mít vyřízené věci v oboru a nejen to - podléháte i všem ostatním úkonům jako každý další podnikatelský subjekt.Takže obrat ,úřady schvalují psychiatra, je,promiňte,nesmysl.

pt®

Eulalie, víte, že mně u "hancule" alias "paspulka" už nic nepřekvapuje...*placni*

eulalie*

Pt, no mě už asi taky ne...

hancule*
hodnocení

Bene,nejsem rozhodně ,nadprůměrný jedinec,právě proto jsem měla zdr.problémy,bohužel.Transplantaci ledviny jsem nepodstoupila - to je úplně jiná operace.Paspulka skončila - bylo to pro mě těžká doba,za ní jen tlustá čára./ze Skautu tuto přezdívku mám/Jsem ráda,že jsem se ze všeho dostala tak,že můžu na chalupu do přírody,s kolem je to těžké/byla to moje vášeň/,ale ,lezu jako šnek, a chvilku..Notebook a toto spojení se světem byla v těžkých časech pro mě radost a dost mě mrzí,co všechno si přečtu,ale už jsem se setkala i s názorem,že pomoci si takto-byť v těsném příbuzenství- je v nejlepším případě hloupost.Musím říct,že zkušenost v celé situaci byla velká - nakonec v rozhodující chvíli je člověk na to na všechno sám..Starost-možná větší než o sebe-jsem měla o sestru,která si vyčítala,že problémy jsou kvůli ní.Teď se vše vrací do dobrých ,kolejí,Nemám pocit,že změna nicku je neseriozní,chce to jen pochopení pro druhého a respekt ke svobodě druhého - a to platí pro celý tento příběh,víc se opravdu vracet nechci.Těm,kteří mi v těžkých chvílích drželi palce - opravdu děkuji.Přeji hodně zdraví a ať se sejdeme ne u nás v ordinaci,ale někde na výšlapu s kolem či turistikou až pro mě nastane správný čas. .

pt®

"paspulka", naprosto zdravá, chtěla darovat ledvinu Vám "hancule", která jste nemocná. Přitom "paspulka", která byla zdravá skončila a Vy nemocná jste neskončila. Už raději nic nerozepisujte, zamotáváte se čím dál víc. Dobře Vám to napsala "babkazov". Jsou zde lidé, kteří si prošli hnusnými nemocemi a vybojovali si místo na slunci a proto s nemocnými cítí, ale Vy jste se všem takovým vysmála do obličeje. Vy nejste psychiatrička, ale možná byste toho psychiatra potřebovala sama.

doplněno 13.07.16 12:30:

mimo to byla včera "paspulka" přihlášená on-line...

hancule*
hodnocení

Dobrý den,pt - jen dodám naposled - zamotala jste to Vy -jak jste přišla na to,že paspulka chtěla darovat něco mně? Vždyť pod nickem Paspulka jsem vystupovala před operací já sama! Takový nesmysl - prosím - přečtěte si zadání v otázkách /i dříve/ - setkala jsem se s takovými nepřesnostmi už několikrát u Vás.Návštěvu psychiatra Vám nedokáži doporučit,neznám Vás.Skrytou agresivitu ale poznám bezpečně.Víte,jak vznikly Hony na čarodějnice? Podívejte se na film.Babkazov - proč bych neměla sedět před chalupou svou vlastní? Proč bych neměla být v Německu,když jsem tam byla vyslána? Kolegové tam mě šetřili rozhodně více nežli vy,kteří víc nevíte,podléháte pejorativním výrazům.Nechci tady s vámi být,nebyla bych tady ráda.Jen až budete některá po operaci,notebook bude vašim spojením se světem - řekněte si,co pt o mně - ,vesele si píše,.Přeji vám - opravdu vesele,budete na tom lépe nežli já.Sbohem.

jh®

Správně, Paspulka=hancule. Ale to už je teď jedno, že?

Já se v tom nechtěla moc hrabat, ale teď musím. Paspulka na sebe sama upozornila tím, že o sobě trousila protichůdné informace. Jeden den radila ohledně pozemků, kde tvrdila, kterak darovala pozemky vnučce... další den se svěřila, že nemá děti, aby třetí den zase psala, jak čímsi léčila synův zdravotní problém... atd., atd.

Sama jsem pod jednu její odpověď dala odkaz, který tyto rozpory ukazoval. Jenže nějaký "aktivista" mne nahlásil a sysel smazal. :-D Proto si ty blbiny, co Paspulka psala, tak moc dobře pamatuju.

Pak se "narodila" hancule. A zase se brzy prozradila... tím, že odpovídala na dotazy, položené Paspulkou.

No hlavně, když tato rozdvojená osobnost bezpečně pozná skrytou agresivitu, gratuluji! Teď se tady bude teatrálně loučit, aby se zase zjevila jako někdo další. Taky gratuluji! *smich*

Já zase bezpečně vím, že i kdyby jednou byl notebook mým jediným spojením se světem, nikdy nikde bych z nikoho opakovaně nedělala blbce. Ani případná nemoc není omluvou.

A nejsou to třeba dvě sestry, které psaly pod stejnými přezdívkami (jako že obě psaly někdy jako Paspulka, někdy jako hancule)? *nevi* Jinak je to opravdu divné.

pt®

Tak tomu už říkám nemoc. Už nevíte, co mluvíte, že by tím horkem, nebo zapracoval alkohol? Nebo jste na práškách? To je nehoráznost, co píšete, tomu se musí člověk zasmát.*ua* Takže jste si sama sobě chtěla darovat ledvinu, na operaci jste nebyla, při tom Vám po ní vypadaly vlasy. Jěště 4.5 2016 jste byla na poradně a hned 15.5 2016 jste vesele "radila" dál. Při tom po operaci na sebe musíte dávat pozor, ale v práci makáte do šest (to jako v které ordinaci?), pak jedete na chatu a zase jste v Německu, uf, uf, tolik blábolů.

Jevíte se, jako totální lhářka, která jednou větou popírá druhou.*bzum* A dělat si blázny a zahrávat si s city a soucitem druhým, to je na přes hubičku.*stop* Nejsem sama, kdo to vidí, ale ostatní Vás ignorují, udělali si už úsudek sami.

hodnocení

0x

Hancule-Paspulko. jsem z těch vašich lží strašně rozčarovaná. Co to tady plácáte o vlasech, když v té době jste na operaci nebyla a navíc, psala jste, na jiném místě, že jste v Německu a pak, že sedíte před chalupou. Víte, když si někdo postěžuje snažím se pochopit a případně pomoci. Ale opravdu se mi hnusí, když někdo ze mě dělá debila, jen pro svoje potěšení. *plac*Už vám nic nebudu ani vyčítat, ani na vás reagovat. Fuj! *blee*

patronka*
hodnocení

0x

Hodně nevěrohodné vysvětlení, to by snad platilo, kdyby sestra operaci nepřežila...Operace v týdnu od 2.5., pak umělý spánek, ale hned na to cesta na chalupu a dokonce jste předváděla velkou jizvu u moře. To je teda výkon.Už jednou jsem vás upozornila, že vaše otázky nejsou pro tuto poradnu vhodné, ale vy s nimi i nadále pokračujete a vyzvídáte. Doporučuji udělat tlustou čáru pod celou registrací na poradte.cz a najděte ji nějakou jinou stránku, kde chatovací dotazy tak nevyčnívají. Hlavně ale přestaňte urážet zdejší rádce, kteří vám projevili účast a snažili se vaši nelehkou situaci usnadnit.

Dámy,kolegyně,nerozčilujte se prosím,je to zbytečné !

A Ty "Paspule," či "Marto,"či jak se vlastně jmenuješ,to není podstatné...

Věř,že Boží mlýny melou pomalu,ale jistě ! ! !

Ano,teď se tlem,jak jsi nás všechny dostala,ale ony ty mlýny opravdu melou !

Teď sis podepsala sama nad sebou ortel a věř tomu,že nedopadneš dobře.Neblábolím,vím o čem mluvím.Pobavila ses?

Asi ano.A teď se denně modli,aby ti Pán Bůh odpustil,pokud neodpustí,bude to s tebou hodně zlé,hodně !

culdabulda1*

wamp

- no, nevíme, jaké problémy Paspulka má, proč takovým způsobem píše a co tím sleduje, ale pokud mne soucit, nebo projevení účasti stojí jen pár řádek, nevím, proč bych je nenapsala - proč hned svolávat Boží mlýny ! .. ať už je to jak chce - přeju jí hodně štěstí - to mne rozhodně nezabije a jí to třeba pomůže.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- já si "paspulku" pamatuju, protože mne zaujala její fotka v nicku, protože mám ráda hezké lidi a ona na fotce hezká je. Pak si nick změnila.

Její problémy nijak nesleduju - ale, pokud někdo nějaké problémy má, měl by mít možnost je někde ventilovat, aniž by ho ostatní "chytali" za slovo, byť si třeba vymýšlí. A dělat si srandu sem chodí jenom puberťáci, nebo recesisté, což Paspulka asi není.

doplněno 14.07.16 10:40:

pt-

Pavlínko - teď nevím, jestli mi nadáváš, anebo naopak. Pokud říkám nějaké blbiny, tak pardon - já jsem to myslela tak, že i skutečný problém se dá pochopit jako vyfabulovaný příběh, pokud tazatel nemá jasno v tom, na co a proč se vlastně ptá, nebo reaguje překotně a zmateně.

Já považuju každý příběh za pravdivý, anebo alespoň za možný. Ale - už jsem řekla, příběh Paspulky nijak nesleduju - jen se mi líbila na fotce v nicku, takže se nemůžu jen tak přidat k negativním komentářům. Jinak bych na příspěvek ani nereagovala. Tak ahoj.

pt®

"culdo", zřejmě jsi nebyla na transplantaci a nebo nebojovala se smrtelnou nemocí, jinak bys asi na takový výsměch nahlížela jinak.

doplněno 14.07.16 15:40:

"culdo", jenže "paspulka" alians "hancule" alians "Marta" asi žádný problém "nemá", kromě "chorobného" lhaní, ale dělá si blázny ze soucitu a účasti druhých. Také ji přeji, hlavně zdraví, hlavně to zdraví...

Jo, a fotek si tady může dát každý třeba "milión", jakoukoliv a kohokoliv...tak ahoj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]