Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat na jednu věc ohledně nějakého pána v parku. Chodil asi deset patnáct metrů pořád tam a zpátky a v ruce držel na provázku nějaký krystal či co. Točil s ním dokola a chodil a chodil dobrou hodinu v kuse. Potom si sedl na lavičku a pořád s tím točil. Nevíte co to dělal? Hrozně by mě to zajímalo děkuju :D
0x
Dobrý den, to Vás obdivuji - vydržet se dívat hodinu na pána, který se takto chová a nezeptat se. No, jestli měl na zádech montérek nějaké logo, tak to byl nějaký seriózní průzkum - nebo to byl magor (možná i nebezpečný, tak je dobře, že jste ho jen tak pozorovala). Patrně to byl nějaký proutkař či esoterik nebo výzkumník-amatér. Zdravím!
doplněno 07.05.16 15:58:Ještě nápad - pokud píšete, že měl ten krystal na provázku (vodítku), tak ho tam možná venčil
.
Lidé venčí pejsky, pán pejsḱa nemá a tak venčil krystal. A také s krystalem se lépe točí (pejsek by to třeba odmítal nebo by protestoval).
0x
Třeba chtěl na sebe jen upozornit a podařilo se... Nebo chtěl navázat s někým hovor, tak to zkouší takovým způsobem... Někdo se třeba chytil.
doplněno 24.05.16 22:37:
Teď ukazovali na Nově nějakého pána, co venčí šutr místo pejska. Tak že by nová móda
.
0x
A mohlo to dopadnout i takto, když už byl unavený po tom chození a chození...
Jednou takhle přijelo před babiččin dům policejní auto a z něho vystoupili policista a dědeček. Policista vysvětluje babičce, že starý pán se ztratil v parku.
Babička povídá dědovi: "Prosím tě, jak ses mohl ztratit? Chodíš tam přece už třicet let!"
Dědeček se naklonil k babičce tak, aby policista nic neslyšel, a povídá: "No, já se vlastně neztratil, jen jsem byl unavenej a nechtělo se mi domů pěšky."
A když se ho kolemjdoucí žena zeptá, jak na ni může něco chytit, je ochotný prozradit tajemství jen výměnou za sex.
Žena sice není nijaká taková, ale zvědavost jí nedá a tak kývne.
A rybář pak povídá:"Víte, ryby teď vůbec neberou. Ale na cihlu jste dnes už třetí."
Takže podle mého názoru pán čekal, kdo se chytne, aby mohl za prozrazení tajemství žádat protihodnotu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.