Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat na jednu věc ohledně nějakého pána v parku. Chodil asi deset patnáct metrů pořád tam a zpátky a v ruce držel na provázku nějaký krystal či co. Točil s ním dokola a chodil a chodil dobrou hodinu v kuse. Potom si sedl na lavičku a pořád s tím točil. Nevíte co to dělal? Hrozně by mě to zajímalo děkuju :D
Dobrý den, to Vás obdivuji - vydržet se dívat hodinu na pána, který se takto chová a nezeptat se. No, jestli měl na zádech montérek nějaké logo, tak to byl nějaký seriózní průzkum - nebo to byl magor (možná i nebezpečný, tak je dobře, že jste ho jen tak pozorovala). Patrně to byl nějaký proutkař či esoterik nebo výzkumník-amatér. Zdravím!
doplněno 07.05.16 15:58:Ještě nápad - pokud píšete, že měl ten krystal na provázku (vodítku), tak ho tam možná venčil .
Lidé venčí pejsky, pán pejsḱa nemá a tak venčil krystal. A také s krystalem se lépe točí (pejsek by to třeba odmítal nebo by protestoval).
Třeba chtěl na sebe jen upozornit a podařilo se... Nebo chtěl navázat s někým hovor, tak to zkouší takovým způsobem... Někdo se třeba chytil.
Teď ukazovali na Nově nějakého pána, co venčí šutr místo pejska. Tak že by nová móda.
A mohlo to dopadnout i takto, když už byl unavený po tom chození a chození...
Jednou takhle přijelo před babiččin dům policejní auto a z něho vystoupili policista a dědeček. Policista vysvětluje babičce, že starý pán se ztratil v parku.
Babička povídá dědovi: "Prosím tě, jak ses mohl ztratit? Chodíš tam přece už třicet let!"
Dědeček se naklonil k babičce tak, aby policista nic neslyšel, a povídá: "No, já se vlastně neztratil, jen jsem byl unavenej a nechtělo se mi domů pěšky."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.