Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to dělal ten pán v parku?

Od: amalie odpovědí: 17 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na jednu věc ohledně nějakého pána v parku. Chodil asi deset patnáct metrů pořád tam a zpátky a v ruce držel na provázku nějaký krystal či co. Točil s ním dokola a chodil a chodil dobrou hodinu v kuse. Potom si sedl na lavičku a pořád s tím točil. Nevíte co to dělal? Hrozně by mě to zajímalo děkuju :D

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to Vás obdivuji - vydržet se dívat hodinu na pána, který se takto chová a nezeptat se. No, jestli měl na zádech montérek nějaké logo, tak to byl nějaký seriózní průzkum - nebo to byl magor (možná i nebezpečný, tak je dobře, že jste ho jen tak pozorovala). Patrně to byl nějaký proutkař či esoterik nebo výzkumník-amatér. Zdravím!

doplněno 07.05.16 15:58:

Ještě nápad - pokud píšete, že měl ten krystal na provázku (vodítku), tak ho tam možná venčil .

Lidé venčí pejsky, pán pejsḱa nemá a tak venčil krystal. A také s krystalem se lépe točí (pejsek by to třeba odmítal nebo by protestoval).

hodnocení

0x

Šaman a hledal cestu, kudy pryč z EU.

No tak vážněji, zřejmě nějaký "proutkář" se domníval, že v tomto místě najde cosi, co zde předpokládal. Hledač pokladů, vody a nebo jen dobrého "nezávadného" místa pro existenci.

stonek*
hodnocení

0x

Vábil samičky.

To by musel mít diamant.*smich*

19.05.16 10:13

*smich*

asd1
hodnocení

0x

Nejspíš virgule... A hledal vodu, poklad, potrubí atd., nebo jen tak zkoušel jestli to něco dělá. Mohl tím i lovit baby.

joudic*
hodnocení

0x

spise blazen dle chovani, jinak kdyby tam nebyl sam a nesedel na lavicce *smich* tak by mohl neco merit virguli, ale takto je to spise blazen :)

hodnocení

0x

Hledal zlato.

karlos5
hodnocení

0x

A fotka by nebyla?

hancule*
hodnocení

0x

Jasně esoterik...já si raději takových lidí nevšímám - buď mi začnou dělat přednášku nebo mi připadají divní...

hodnocení

0x

Třeba chtěl na sebe jen upozornit a podařilo se... Nebo chtěl navázat s někým hovor, tak to zkouší takovým způsobem... Někdo se třeba chytil.

doplněno 24.05.16 22:37:

Teď ukazovali na Nově nějakého pána, co venčí šutr místo pejska. Tak že by nová móda:).

hodnocení

0x

A mohlo to dopadnout i takto, když už byl unavený po tom chození a chození...

Jednou takhle přijelo před babiččin dům policejní auto a z něho vystoupili policista a dědeček. Policista vysvětluje babičce, že starý pán se ztratil v parku.

Babička povídá dědovi: "Prosím tě, jak ses mohl ztratit? Chodíš tam přece už třicet let!"
Dědeček se naklonil k babičce tak, aby policista nic neslyšel, a povídá: "No, já se vlastně neztratil, jen jsem byl unavenej a nechtělo se mi domů pěšky."

balzerka
hodnocení

0x

Proutkař nebo proutník :)

dylin
hodnocení

0x

Normálka... šel vyvenčit krystal. *smich*

hodnocení

0x

Odháněl slony. Že v tom parku nebyl široko daleko žádný slon? Jasný důkaz, že ta metoda funguje. *smich**smich*

vilik*
To je stejné, jako s tím rybářem, který chytá na cihlu.
A když se ho kolemjdoucí žena zeptá, jak na ni může něco chytit, je ochotný prozradit tajemství jen výměnou za sex.
Žena sice není nijaká taková, ale zvědavost jí nedá a tak kývne.
A rybář pak povídá:"Víte, ryby teď vůbec neberou. Ale na cihlu jste dnes už třetí."
Takže podle mého názoru pán čekal, kdo se chytne, aby mohl za prozrazení tajemství žádat protihodnotu;).

bizon*
hodnocení

0x

Spíš si myslím, že to byl geocacher a chtěl udělat diskurz, tak schoval gps a vyndal "ten krystal".

Nebyl to taky podomní prodejce šperků?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]