Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Problémy se spánkem atd je možné řešit tabletami na předpis. Nebo je možné volně si koupit v lékárně tablety. Melatonin je udajně hormon který si vytváři organizmus sám. S přibývajícím věkem melatoninu ubývá. Na internetových stránkách jsou velice dobré recenze na tablety Melatonin Forte. Jaké máte názory ohledně tablet na předpis nebo volně prodejný Melatonin? Děkuji
já s ním žádký zkušenosti nemám, ale myslím mám správnou informaci, že melatonin existuje a) běžnej s krátkodobym uvolňovánim (kterej jako pomůže usnout, ale když se člověk zas probudí, už nepůsobí), b) s dlouhodobym uvolňovánim (kterej pomůže i když se člověk pozdějc zas vzbudí), u nás je dostupnej, ale možná jen na předpis?, nevim, další podrobnosti neznám
a jinak tady máte pár dalších odkazů, který si můžete studovat minimálně pár desítek minut... (od různejch čajů až k preparátum zřejmě jen na předpis)
poradte.cz/...
poradte.cz/...
poradte.cz/...
poradte.cz/...
poradte.cz/...
poradte.cz/...
(a pokud si tady zadáte hledání, najdete i fůru dalších příspěvků na toto značně frekventované téma)
Melatonin beru (ne stále) asi 2 roky. Mám zato, že spánek je po něm "kvalitnější". Brala jsem ho hlavně v zimě. Sice normálně spím dobře, ale měla jsem zdravotní problémy (bolesti apod.) a s Melatoninem jsem lépe usínala. Když jsem zapomněla ho vzít a v noci se vzbudila a nemohla znovu "zabrat", tak jsem si tbl vzala a cca za 1/4 hodiny jsem zase spala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.