Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se tu přehlížejí homosexuální příspěvky?

Od: zvedavec odpovědí: 29 změna:

Ahoj

Kolikrát jsem tu já sám psal nebo i někdo jiný nějaký příspěvek týkající se homosexuality a sotva se dočkal jen jedné odpovědi.

Kolikrát někdo kvůli tomu potřebuje pomoci aby se se svojí orientací srovnal ale tady to asi nejde. Ale proč? Na jíných forech se trhají pytle s odpověďmi ale když chce člověk slyšet názor místních známých nejmenovaných osob ta se nedočká. Je to škoda

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malyparanoik*
hodnocení

12x

Můj názor na sexuální deviace asi slyšet nechcete, ale domnívám se, že to prostě nikoho nezajímá. A je to tak správně. Co je komu do toho, kam si co strkáte a s kým. Pokud tedy nejste ten typ co má potřebu do celého širého světa vytrubovat že zrovinka on je ten homosexuál a čeká že se z toho všichni potento.

Jestli něco takového máte, buďte rád že je to tady lidem jedno, že tady ještě nevládnou móresy jako v některých muslimských zemích a nikdo Vás za to neshazuje ze střechy.

hodnocení

8x

Možná to bude tím, že tahle problematika tady asi (na rozdíl od jiných for) většinu přítomných moc nezajímá, takže nemají proč odpovídat.

hodnocení

8x

Třeba to je dobré znamení a je to důsledkem toho, že místní známé nejmenované osoby radí jen k tématům, kterým rozumějí a mají s nimi zkušenost.

hodnocení

7x

Třeba proto, že hetero nemůže (obvykle) poradit z vlastní zkušenosti?

Mimichodem, ještě jsem si tu homosexuálního otázky nevšiml.

hodnocení

6x

I takové dotazy zde najdou spoustu odpovědí. Je jich zde dost, rozhodně se nepřehlížejí, můžete se přesvědčit

např.zde:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

doplněno 02.05.18 23:17:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, patrně je zde více heterosexuálů a ti nemají takové zkušenosti, jako účastníci speciálních webů, které se věnují jiné sex. orientaci. Ovšem, nemyslím si, že by šlo o přehlížení - je-li dotaz slušný a srozumitelný, tak se jistě odpovědí dočká. Také by to neměl být dotaz opakovaný (stejný = viz pravidla poradny). Zdravím!

doplněno 02.05.18 21:27:

Zde je starší dotaz, který Vás třeba uspokojí a 140 odpovědí, což je jistě nadprůměr.

poradte.cz/...

lucie*
hodnocení

4x

*palec*supr,hned jak se tady nějaký objeví ráda s vámi pokecám,nějaké kamarády gaye mám,takže nejsem mimo a dokonce bych byla radši,kdyby mí synové byli gayové...ale opravdu sem kukám denně a ještě jsem si homo příspěvku nevšimla,ani vlastně nevím v jaké sekci (kromě vztahů) bych je měla najít.Pokud někdo spravuje auto či renovuje bydlení,tak tam se orientace neřeší,stejně tak ani u kosmetiky,vlasů,vaření...

...dokonce bych byla radši,kdyby mí synové byli gayové

Madam, já mít matku, která by o mě prohlašovala, že by měla syna raději gaye, tak už bych ji neznal. Pokud bych ji rovnou nezabil. Neberte si to osobně, jen můj názor a vaše věc.

lucie*

ernie-neberu si to osobně,ale na rodičovské mám čas koukat po světě a jak vidím ty zanedbané,obtloustlé mladé holky,které pozdějším věku tlachají na netu(věčně s mobilem v ruce) a cítí se ponížené tím,že se starají o děti,vaří,uklízí a čekají až se chlap vrátí z práce,aby mu strčily děti.V okolí mám spoustu kamarádek co jsou ze svých budoucích snach neštastné a tohle opravdu pro své syny nechci.Gayu znám samozřejmě méně,ale co jsem poznala,byli to milí,spořádaní kluci,až jsem záviděla;)Až na ně dolehne pubertální touha,byla bych raději,kdyby si vybírali poctivě své partnery(což u stejného pohlaví ani jinak nejde,není jich zas tolik)a neskočili po první fifleně co se namane.Neřeším kdo ským spí ,ani nelpím na budoucích vnoučatech.Všichni gayové co znám,jsou spořádaní,krásní,a zodpovědní lidé,což nemůžu říct o běžné ,hetero populaci,bohužel.

hodnocení

4x

Já prostě nemohu odolat..

Proč se tu přehlížejí homosexuální příspěvky?

hodnocení

3x

Můžete uvést konkrétní otázky? Na poradně trávím času docela dost, moc často se tu takové otázky neobjevují, ale když už ano, většinou na ně zodpovězeno je.

Jinak nezodpovězených otázek je tu plno... jednoduše protože na ně nikdo nezná odpověď, tak na ně neodpovídá.

liska5
hodnocení

3x

Malyparanoiku, takhle ne, to jste napsal ošklivě. Tohle si lidi nevybíraj, Prostě existuje v přírodě určité procento lidí, kteří jsou nastaveni jinak. Mnohdy tohle zjištění je jejich osobní tragedií. Někdy je nepochopení a nepřijetí v rodině vede až k sebevraždě. Přeji Vám, až budete Velkyparanoik, abyste se dozvěděl, že Váš jediný syn je gay. Taky mu řeknete, že Vám je jedno kam co strká?

malyparanoik*

Čože mi to přejete?! *bzum*

Ano svět NENÍ SPRAVEDLIVÝ, smiřte se. Někdo se prostě narodí zdravý a někdo ne. Co se ale poslední dobou děje za tyjátr ohledně homosexuálů a teď někde už i pedofilů, to je mi teda silně proti srsti. Z nenormálního dělat normální.

A ano, je mi srdečně jedno co si kdo kam strká a s kým, tedy do chvíle, než mě tím začne obtěžovat a veřejně se dožadovat reakce na svou veřejně vystavovanou homosexualitu. A otázka jak je postavená, tak z ní ten "homoaktivismus" dost čouhá.

radajz*

liska5@ - Já osobně s malymparanoikem taky nesouhlasím a proti homosexuálním lidem naprosto nic nemám, ale vaše argumentace mi nepřipadne adekvátní, protože sériovej vrah je tak taky nastavenej, ale nikoho nenapadne říct, že za to přece nemůže. Homosexualita byla ještě nedávno odsuzovaná a až v posledních cca patnácti letech se začíná tolerovat a měnit se v něco "normálního." Je to prostě deviace, jako tisíce jiných. Jen tohle je jedna z těch, který nikomu neubližují a lidi se na ni zvykli.

@radajz - I na sériového - či jakéhokoli jiného - vraha se vztahuje

§ 26 tr. z. Nepříčetnost

Kdo pro duševní poruchu v době spáchání činu nemohl rozpoznat jeho protiprávnost nebo ovládat své jednání, není za tento čin trestně odpovědný.

Tedy, laicky řečeno, "za to nemůže".

radajz - zcela s Vámi souhlasím, jen se mi zdá, že se v poslední době homosexualita nezačíná měnit v něco normálního, ale že se začíná prezentovat jako přednost, pomalu jako společenská nezbytnost. A to mi teda taky docela vadí.
Malyparanoik to sice napsal trochu drsně, ale v podstatě má pravdu.

radajz*

@jedubabicka - Takže jste názoru, že vrah za to opravdu nemůže a nemůžeme se za to na něho zlobit? Jistě ne. A to je to, o čem mluvím. O nějakém společenském vnímání. Ne o tom, co je napsáno v nějakým zákonu.

@radajz - Takže jste názoru, že vrah za to opravdu nemůže a nemůžeme se za to na něho zlobit?
Vkládáte mi do úst něco, co jsem neřekla.

Ano, jsou případy, kdy "vrah za to opravdu nemůže" - viz ta uvedená duševní porucha. Když doposud zdravého pana Nováka za volantem kamiónu postihne náhlý infarkt a on pozabíjí pětičlennou rodinu v protijedoucím autě - může za to?

Ale to ještě neznamená, že trestně neodpovědní vrazi, páni Novákové a další mají společnosti nutit ne aby je akceptovala, ale aby jim vycházela vstříc.

radajz*

@jedubabicka - Nic vám do úst nevkládám. To, o čem vy mluvíte, ale není vražda. Podle mě to je zabití. A o tom, já jsem nemluvil. Mluvím o tom, když někomu dělá od přírody dobře, když může někomu ubližovat nebo někomu brát život.

PS. Infarkt není duševní porucha.

@radajz - když někomu dělá od přírody dobře, když může někomu ubližovat nebo někomu brát život
A jak to prosím souvisí s homosexualitou jedince?

Nehledě na to, že infarkt není duševní porucha.
Jistě - ale obojí je/může být způsobeno procesy v těle, které jsou dotyčným neovlivnitelné.

radajz*

@jedubabicka - Homosexualita, stejně jako mnou popisované případy, je deviace.

Jak souvisí infarkt s tématem? ;)

@radajz - Deviace je jakákoliv odchylka od normy - takže to klidně může být i "nenormální" (ve fyziologickém slova smyslu) srdce.

radajz*

@jedubabicka - Vy teď ale trošku vaříte z vody. ;)

@radajz - Podobně jako vy porovnáním homosexuála se sériovým vrahem ;)

Soudím, že vše bylo řečeno.

joudic*
hodnocení

2x
Asi proto, ze heterosexualovi je to stejne jedno jako kdyz napisete, ze se ukajite jen s nohou hribu pravaku a jestli je lepsi ho lubrikovat nebo naslinit... nevime ;)

jabraka*
hodnocení

2x

Nevím,proč mají tříprocentní takovou potřebu se zviditelňovat v různých mediích?já mám rád holky,ale že bych měl potřebu neustále psát články o potřebách?Tak si to soukromě užiji a hotovo.Nikdo o tom neví a to mi vyhovuje nejvíc.Zkus to taky tak!

JABRAKA

pohanka*
hodnocení

0x

Pokud má někdo problém se svojí orientací, tak by se měl jít poradit s odborníkem.

Anebo jak sám píšete, napsat na jiná, touto tématikou se zabývající fóra.

Asi je tady málo homosexuálů a lesbiček, tak nemohou poradit.

Vzpomínám si, že tady byl položen dotaz, kdy jedna žačka byla obdivovatelka a zamilovaná do své paní učitelky. Psala určitě dva dotazy na to samé téma. Odpovědí dostala více než dost.

hodnocení

0x

Ahoj, jo, taková rozepře... A názory různé, též zvláštní. A co je normální a co ne? To ví jen příroda a ta je jasná, její zákony fungují kdykoliv spolehlivě, dokonce i za každého režimu. Podle mě je normální vše a nenormální může být také vše, a vůbec kde živočich rodu člověk hledá takové pojmy. Však stejně za nějaký čas tuto planetu svým chováním zničí a vyhyne. Vždyť už po staletí je přemnožený, stále se množí víc a víc, kde chce stále energii čerpat?

Ty si žij život svůj, jak jej cítíš, je jen Tvůj, a pokud možno naplno. Na nic nedej a hotovo. Je to normální či ne (jak to lidstvo zařadilo)? Mně je to osobně jedno, jaký kdo je, ale buznu pošlu do prdele, pokud by začala něco víc než rozhovor.

lidus*
hodnocení

0x

Ahoj, možná je tu málo stejně orientovaných, možná málo těch co jim to nevadí. Myslím si, že pomoct může psycholog nebo vlastní rodina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]