Nejste přihlášen/a.
Přeji příjemné odpoledne
Je mi 15 a už pár let si uvědomuju že asi nebudu úplně "normální". Jde o to že mě nepřitahují holky ale kluci, asi né úplně vzhledově ale spíš intimně.
Dřív to bylo tak nějak napůl ale teď jen kluci.
Holky se mi nesmírně líbí vzhledem a tím že to jsou prostě holky. Ale největší problém vidím v tom že mě prostě ani trochu nepřitahujou. Vždycky jsem si přál rodinu a děti, takhle skončím jako obyčejný samotář, opravdu s klukem nic začínat nebudu to ani omylem, to by jsem se pak nemohl na sebe podívat.
Co mám dělat, já se s toho opravdu zblázním...
Když vidím normální pár tak jim tak závidím...
Nemyslím, že bys byl homosexuál. Spíš máš trochu v hlavě zmatek, moc se tím zabýváš a patláš se v tom a nevíš, co si sám o sobě myslet. Zkus to pustit z hlavy a uvidíš, že se brzy srovnáš.
Je podle vás normální že už pomalu od dětsví jsem si třeba i ve školce dával pusu s klukem a tak podobně? Jinak ve školce to byla celkem mánie se kočkovat se stejným pohlavím
Ale to víš, že jo, ve školce Ti bylo tak kolem pěti let, ne? To ještě děcko prd ví, bylo to políbení na pozdrav nebo na rozloučení, ne? A neřešilo se, kdo je holka a kluk, normální věc. Nechej to raději plavat, nelam si tím hlavu. Kdyby Ti bylo dvacet a takto jsi přemýšlel, pak to možná může být asi tak, jak si myslíš, prozatím na to ser, teprve v tomto věku a několik let ještě bude trvat, než pořádně zjistíš, co se Ti líbí a co ne.
Homosexuál pravděpodobně nebudeš, ale spíš si myslím, že si prostě s holkama nerozumíš, ještě pravděpodobně nejsi dost vyzrálý na to, aby sis s nimi rozumněl. Z toho důvodu tě více přitahujou ti kluci, protože si s nimi prostě rozumíš a máš s nimi o čem mluvit. To, že s klukem nic začínat nechceš a ani tě ta představa nevzrušuje, tak už jen to je důkazem, že homosexuálnem pravděpodobně nebudeš, takže klídek, dej tomu čas, trochu se zkus více bavit s holkama, aby sis s nimi více rozumněl a uvidíš, že tě za chvíli budou přitahovat už jen holky a na kluky si ani nevzpomeneš.
Tak si říkám, Ty máš ale starosti. V dnešní době to není hedikep, ale už normálka. Každopádně, je Ti teprve 15, tak se ještě vyvíjíš. A nakonec budeš třeba ještě na holky. Nebo na obojí. Nebyl bys první ani poslední.
já si naopak myslím, že jsi homosexuál. a není to žádná tragédie.Nejdůležitější je si uvědomit, že v tom nejsi sám, takových je velká spousta.Zatím jsi ve vývinu, postupně si začneš zvykat na to, že ji prostě gay.Je dobré komunikovat s gayi, abys lépe pochopil sám sebe. Jestli chceš povykládat, napiš sz, pomůžu ti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.