Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vykytl se mi na jedné straně úst koutek, mám ho již asi týden a nestrácí se mi.
Neporadil by mi někdo co na to pomáhá? Chybí mi nějaký vitamín či z čeho se tvoří?
Děkuji
Měla jsem koutek, co se nechtěl uzdravit, asi před dvěma lety. K lékaři bych s tím nešla... Ale byla jsem na vstupní prohlídce do zaměstnání a jen tak mimoděk jsem se zeptala, jestli neporadí co s tím. Napsal mi nějakou mastičku a za pár dní bylo po bolesti. Asi záleží, co jej způsobilo...
Měla jsem prasklý koutek asi měsíc, nic nepomáhalo. Zkoušela jde všechno možné, bylinky, vitamin B, měsíčkovou mast atd. Po měsíci mi praskl i koutek druhý, tak už jsem šla na kožní. Dostala jsem mast s kortikoidy. Stačilo máznout jednou na noc, pak druhý den ráno a bylo to pryč. Už je to víc jak pět let a zatím mi koutek znovu nepraskl. Tak nevím, čím to bylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.