Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ústní koutky - jakou mast?

Od: jarojetu® odpovědí: 5 změna:

prosím poraďte mi zda nevíte někdo co na červené spíše mokvavé ústní koutky. Začly se mi dělat po ATB. Dík mastiček je plno, ale kdo již někdo vyzkoušel.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

remember
hodnocení

0x

Když měl syn před půl rokem prasklé koutky a nemohl se toho pořád zbavit (skoro 2 měs.), vyhnala jsem ho k doktorce. Doporučila mu lekarna.cz/..., a fakt to pomohlo.

des*

Pomáhá na to Pomáda s placentou,z drogerie.

raadek*
B-komplex forte. R.
nadne

Ano, připojuji se: B - komplex FORTE tablety. A ještě něco z oblasti prevence a hygieny: nepijte z neumytých hrnků a lahví, ze kterých před tím už někdo pil. Nestravujte se v bufetech, kde většinou špatně umývají nádobí; podobně se často děje ve školních jídelnách, různých Bistrech, sportovních klubech a pod.

marenka*

Hlasuji taky pro B-komplex. Ale ten Imazol nic nezkazí, já ho mám doma taky a hojně ho využívám jak na hojení kdečeho pro lidi, tak pro pejsky. ;)

doplněno 30.05.11 17:28:

A moje babička by doporučila drožďovou pomazánku. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]