Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklé koutky

Od: charliebad* odpovědí: 7 změna:

Poslední dobou mne trápí prasklé koutky. Praskají mi cca od začátku ledna a vždy po pár dnech zmizí pak se zase vrátí. Jak to mám léčit? Někdo říká že je to stravou, ale jak mám zjistit co mi zrovna chybí?

Každá rada potěší, děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Může to být nedostatkem vitaminu B v těle. Zvyšte jeho přísun, jezte droždí!

junkers*
hodnocení

2x

Musíte to mastit jelením lojem. Já mastím každý den a nemám problém.

hodnocení

1x

Ušním mazem,,nakonec je váš a je to nejlepší desinfekce..

doplněno 25.01.15 10:05:

ten maz opravdu pomůže,,vyzkoušeno na sobě..

lucie*
hodnocení

1x

Pořádně umýt hrnky,vyměnit pet lahev(pokud z nějaké pijete denně) a koupit v lékárně fungicidin-je levný a je přímo na koutky,pomáda na rty nebo jelení lůj,jen rozmočí praskliny.

eulalie*
hodnocení

0x

Kupte si v lékárně vitamíny B-komplex Forte. Určitě vám tyto vitamíny chybí.

hodnocení

0x

opary.info/... Jednou nás z nemocnice všechny propouštěli s bolavými koutky. Nafasovali jsme maličké tubičky s mastičkou. Je to infekční, jak zpívá J.Nohavica, z plastových lžiček. Opravdu se říká, že ušní maz pomůže. Já nevím, nezkoušela jsem to. ;) Vy máte asi náročné období a díky tomu, porušenou imunitu. Musíte se zvetit, probrat v hlavě to, co je pro váš život důležité a ostatní je třeba ignorovat. Začněte tím, že sama sebe budete respektovat, sama sobě naslouchat a plnit si svá přání. Udělejte si svůj život hezkým pro sebe, ne pro někoho. Držím vám všechny palce. *mala*

uska*
hodnocení

0x

Také na to trpím. Nechci do sebe spát vitamín B v tabletách, tak jednou za tři týdny je povinná večeře - kvasnicová pomazánka (já jí hrozně nerada). Jak večeři vynechám, koutky se ozvou znovu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]