Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabydlela se u nás kuna

Od: amalka* odpovědí: 7 změna:

Poraďte, jak se zbavit kuny,která se nám zabydlela na půdě naší chalupy. Moč nám prosakuje stropem do obytné místnosti Elektronické odpuzovače na ni nezabírají.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

0x

*cteni* Už se to zde řešilo. #kuna

fidonet*

jeden telefon, a už jsem odpověd´ odeslal pozdě. No aspoń to nemusí hledat :)

fidonet*
hodnocení

0x

Mylím, že to bylo včera co jsem odpovídal na stejnou otazku po X-té na stejné téma : KUNA

• Zabydlela se u nás kuna | Poradte.cz

Celkem příspěvků: 2 - 1 autor - Poslední příspěvek: před 12 minutami
    Poraďte, jak se zbavit kuny,která se nám zabydlela na půdě naší chalupy. Moč nám prosakuje stropem do obytné místnosti Elektronické ...
    www.poradte.cz/...a.../5835-zabydlela-se-u-nas-kuna.html - před 12 minutami

• Jak vyhnat kunu? | Poradte.cz

Celkem příspěvků: 10 - Počet autorů: 4 - Poslední příspěvek: 13. červen 2006
    Dostala se nám do střechy baráku kuna, nevíte někdo jak ji vyhnat? Zkoušeli jsme už leccos ale nic nezabralo...
    www.poradte.cz/domacnost-a-bydleni/24-jak-vyhnat-kunu.html

• Jak se zbavit kuny? | Poradte.cz

Celkem příspěvků: 66 - Počet autorů: 10 - Poslední příspěvek: 10. červen 2009
    No tak to není pravda, tahle kuna je na baterky! V listopadu, to tam ta kuna už byla, jsem chytala myši. Bydleli tam 2! ...
    www.poradte.cz/domacnost-a-bydleni/689-jak-se-zbavit-kuny.html

• jak odchytit kunu na půdě? | Poradte.cz

Celkem příspěvků: 9 - Počet autorů: 7 - Poslední příspěvek: 15. únor
    Desítky let s námi obývá náš dům kuna skalní. Vyzkoušeli jsme na její odpuzení všechno možné:lidské vlasy, trus z tygra, rádio, voňavky, ...
    www.poradte.cz/domacnost-a.../5165-jak-odchytit-kunu-na-pude.html

• Jak se zbavit kun na půdě? | Poradte.cz

Celkem příspěvků: 13 - Počet autorů: 9 - Poslední příspěvek: 9. červen 2009
    sice máme 6ti kilového kocoura, ale obávám se že by mu kuna natrhla prd. ... Spočívá jen v tom, že kuna na toto pletivo nešlápne! ...
    www.poradte.cz/zvirata/1072-jak-se-zbavit-kun-na-pude.html

• Jak vyrobit past na kuny | Poradte.cz

Celkem příspěvků: 4 - Počet autorů: 2 - Poslední příspěvek: 11. prosinec 2008
    mze.cz/... neco najdes tady a jinak kdyz se kuna nekam nauci tak tam chodi pravidelne a dela ...
    www.poradte.cz/domacnost-a-bydleni/1834-jak-vyrobit-past-na-kuny.html

• návod jak na kunu - 100% funguje | Poradte.cz

Celkem příspěvků: 6 - Počet autorů: 3 - Poslední příspěvek: 22. únor 2009
    Mněl jsem elektronický plašič,ale kuna se tam přesto občas proběhla i když je pravda že se tam trvale neusadila,v tom elektronický plašič ...
    www.poradte.cz/domacnost-a.../2266-navod-jak-na-kunu-100-funguje.html

• EPC problém Golf | Poradte.cz

Celkem příspěvků: 23 - Počet autorů: 7 - Poslední příspěvek: 26. červen 2009
    Je možné,že třeba se mi po motoru procházela kuna,že by někde s něčím ... Taky jestli tam někde nenadělala neplechu ta kuna co mi každej ...
    www.poradte.cz/auto-moto/1821-epc-problem-golf.html

• Odpověď | Poradte.cz

Kuna v baraku znamena absenci mysi a potkanu. Jestli pudu nijak nevyuzivate, ... Vhodne je take nalezt otvory, kterymi kuna leze na pudu a ty radne utesnit. ...
    www.poradte.cz/odpoved.php?idkey=215760

• jak na kuny? | Poradte.cz

Celkem příspěvků: 2 - 1 autor
    Pokud nechcete dělat radikální řešení, tak opravdu asi nijak. Je to nezmar. Ještě můžeme být rádi, že to je kuna a ne tchoř ( my ji máme taky - bohužel ) ...
    www.poradte.cz/zvirata/1733-jak-na-kuny.html

trossau*
hodnocení

0x

budete bojovat jako blahe pameti kichot s vetrnymi mlyny... pokud mate automobil, kupte si perfektni sprej proti kunam a vystrikejte motorovy prostor a kabely pod vozem. jedno vystrikani vydrzi asi 6 mesicu.to proti kune zabira spolehlive. jinak nechte kunu kunou, jinou skodu vam snad neudela, mysi vas zbavi spolehliveji nez kocka...

arakain77*
hodnocení

0x

Nechte ji tam.Lepší 1,kuna,než stádo potkanů.Měl jsem doma obojí.Kuna je určitě lepší.

fidonet*

Dnes přišla žena, že se o tom bavila s kolegou v praci. Že má známého deratizéra. Oba jsme s ženou prohodili "chudák kuna" a nacháme ji nadále bydlet s námi. Na druhé straně, kuna zaplaší ostatní hlodavce ...

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Mám tuto zkušenost z kunou. Vloni na jaře jsem hnízdo kuny, (byla v domě údajně několik let) i se třemi mladými (byly ještě slepé) přemístil z pod podlahy v prvním patře v krabici do vedlejší stodoly. Do rána byla mláďata pryč. Buď je kuna odnesla jinam, nebo je odneslo něco jiného. V každém případě se kuna v domě od té doby neukázala, zřejmě nepovažuje místo za bezpečné. Co se týká myší, tak ty tam žily vesele i když tam kuna byla. Kuna prý totiž ve svém nejbližším okolí neloví. Asi si nechává živé konzervy na nejhorší časy. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poznat kunu na půdě
Otázky na téma jak se zbavit kuny

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]