Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit kun na půdě?

Od: tereda odpovědí: 12 změna:

Prosím o radu jak se zbavit kun na půdě rod.domu.Mám už promočený strop a nevím jak ne ně aby se tam nevracely.Prosím poraďte.děkuji moc Zuzka

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

2x

Tak jsem vám to našla v historii : našel jsem způsob,jak se 100% zbavit kuny.Na misky na půdě nalijte čpavkovou vodu a do rána je tam nemáte.Vyzkoušel jsem a funguje to na 100%...*smich*

Jinak mi máme kočky a tak ty se nám o tyto nemilé návštěvníky starají sami.

ondrasek*

sice máme 6ti kilového kocoura, ale obávám se že by mu kuna natrhla prd..

ladislavtikal*
hodnocení

2x

dobry vecer ja pouzival lidske vlasy ktere sem si prinesl od znema z kadernctvi a je klid dal sem je do gelitaku ktere byli otevreny a ucinek byl

janoule

Dobrý den,taky jsem je použila,účinek sice byl,ale ne nadlouho.Mám je zpátky a dokonce 2. Je to hrůza...

ondrasek*
hodnocení

2x

od čeho máte promočený strop? mám na půdě taky kuny (teda asi furt tam něco dupe) a kromě hoven mězi slámou jsem po nich nenašel nic.

limetka*
hodnocení

0x

Jedině ostrý pes na zahradu a je po kunách, kočkách a někdy ovšem i kytkách*smich*

8976*
hodnocení

0x

hledej v historii uz to tu bylo...

hopinka
hodnocení

0x

Milá Zuzko, je to problém lidí i ve velkých městech. Většinou kuny nenavštěvují paneláky, ale mají v oblibě miláčky

mužů - auta, kde okusují různé gumové hadičky v motoru, kam se dostanou zaspodu vozidla. V NSR vymysleli úžasnou a velice levnou obranu. Vyrábějí si dřevěné rámy, do kterých upevní králíčí pletivo a to podsunou pod vozidlo. Je to naprosto ověřená a spolehlivá metoda. Spočívá jen v tom, že kuna na toto pletivo nešlápne! Možná by stačilo umístit pletivo na půdu do místa, kudy kuny vlézají do objektu. Pokud naleznou jiný vchod, je to jen na Vás, kolik pletiva na půdu položíte. V tomto případě stačí bez výztužného dřevěného rámu.Přeji hodně štěstí!

hodnocení

0x

Umístěte na půdu nádobu s čpavkovým roztokem, bezpečné, účinné...

haninka*

A kolik toho čpavku? Jaký poměr? Někdo píše o lavóru tak kolik tam toho dát? Díky

hablina*
hodnocení

0x

Zatěsnit všechny otvory a na půdě důkladně uklidit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poznat kunu na půdě

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]