Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak založit okrasnou zahradu?

Od: zahradnikamater odpovědí: 11 změna:

Dobrý den ,

je tu prosím někdo kdo mi poradí jak založit - skloubit novou a starou výsadbu okrasné zahrady tak aby byla hezká a příjemná? Nějaké rady tipy triky na rostliny? Jedná se o zahradu 30 x 30 na které je magnolie , 2 vzrostlé stříbrné smrky , borovice ,modřín . Případné fotky rád dodám .

Moc děkuji za radu pomoc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zahradu máte na dlouhá léta, množství omylů neuvážené výsadby se napravuje také dlouhá léta.

Dotazy a odpovědi na toto téma už tu byly, např.

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/... a další...

Zahradníkovi amatérovi nejlépe poradí zahradní architekt profesionál...

Peníze, které zaplatíte v současnosti, ušetříte v budoucnosti... Opravy a úpravy se většinou prodraží... Čas a nervy, které ztratíte čekáním na dokonalý výsledek , už nikdy nedostanete zpátky.

mahan
hodnocení

0x

tady je naše zahhrada

mahan

Omlouvám se nejde mně vložit foto.

otevřte siFAQ, nebo i poradte.cz/... foto vkládejte ve formátu .jpg po novém i .bmp
mahan

Tak to zkusím,snad se to povede a děkuji.

Jak založit okrasnou zahradu?
korina*

obdiv a jenom obdiv! sama mám zahrdu a vím co dá každá kytička práci , nebo spíš plevel. Mám napul užitkovou a na pul okrasnou. Je to dřina s plnými kolečky odpadu, kameny z potoka a vození hnoje v pytlích v kufru v autě.Ale ta krása a dobrý pocit za to stojí. Už dnes , kdy bylo jak na jaře jsem měla chut se dát do hrabání , hlavně pod stromy. Dočkáme se za pár dnů...

mahan

Prosím ještě o radu když chci vložit více obrázků najednou tak jak nato?

Jak založit okrasnou zahradu? #2
zahradnikamater
hodnocení

Dobrý den ,

nádhera ... a to svépomocí bez architekta?

jabraka*

Ovšem taková zahrada se tvoří léta.

JABRAKA

mahan

Ano,ta naše od devadesátých let.

Jak založit okrasnou zahradu? #3
mahan

Bez architekta sami.

Jak založit okrasnou zahradu? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]