Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat foto na Poradte.cz

Od: mamina50* odpovědí: 10 změna:

Asi se mně budou mnozí smát, ale poraďte, jak dostat foto, nebo obrázek tady...*vtip*

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Otázka je použita jako odkaz pro všechny ve FAQ a je nyní vyřešena. Nechci aby byla moc dlouhá (vs FAQ) a proto uzavírám. Díky všem!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Při psaní odpovědi nebo nové otázky stačí před vložením zaškrtnout volbu "vložit obrázek" (pod okénkem kam píše text) a pak dát vložit. Potom se v dalším okénku volbou "procházet" vybere obrázek a přidá se.

pepane*
04.09.10 21:14

;)

pepane*

;) třeba to pomůže.

Jak dostat foto na Poradte.cz
pepane*

... a ještě poslední.*klik*

Jak dostat foto na Poradte.cz #2

jabraka*
hodnocení

2x

Poradci se nikomu nebudou smát.Nikdo nesežral všechnu moudrost.

Ty nahoře dobře míněné postupy jsou v podstatě správné.Ale pokud se ti zobrazí řádek,že je možno zasílat pouze obrázky typu:...pak je chyba ve velikosti obrázku.Je jen nutno jej zmenšit pod 2 Mb

JABRAKA

mamina50*
hodnocení

Děkuji i Vám za radu, už se to vyřešilo - díky...Eva*slunce*v duši přeji...

pt®

mamina5 , vzpomínám si, když to nešlo mně a všichni mi trpělivě radili až se povedlo. Pepane to krásně vysvětlila. Prostě, když dám odpověď, napíši krátký text, třeba: "obrázek", odfajfknu okénko: vložit obrázek a pak vyberete z těch, co máte uložené v PC. Mně se jednou stalo, že obrázek ani tak nešel vložit. Poradili mi zde rádcové, otevřít obrázek v malování a uložit a pak šel obrázek vložit, i když měl původně jinou "koncovku" než "jpg". Tak ať se daří. /stařenka/

mamina50*
hodnocení

Děuji i Tobě, jste tu opravdu všichni velice ochotní, jenom mně někdy vadí, že nevím zda komunikuji s mužem, nebo ženou...*smich*

mkat*
hodnocení

0x

A zalezi na tom?Hlavna vec ze slusne poradia.

mamina50*
hodnocení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]