Nejste přihlášen/a.
Asi se mně budou mnozí smát, ale poraďte, jak dostat foto, nebo obrázek tady...
Při psaní odpovědi nebo nové otázky stačí před vložením zaškrtnout volbu "vložit obrázek" (pod okénkem kam píše text) a pak dát vložit. Potom se v dalším okénku volbou "procházet" vybere obrázek a přidá se.
Poradci se nikomu nebudou smát.Nikdo nesežral všechnu moudrost.
Ty nahoře dobře míněné postupy jsou v podstatě správné.Ale pokud se ti zobrazí řádek,že je možno zasílat pouze obrázky typu:...pak je chyba ve velikosti obrázku.Je jen nutno jej zmenšit pod 2 Mb
JABRAKA
mamina5 , vzpomínám si, když to nešlo mně a všichni mi trpělivě radili až se povedlo. Pepane to krásně vysvětlila. Prostě, když dám odpověď, napíši krátký text, třeba: "obrázek", odfajfknu okénko: vložit obrázek a pak vyberete z těch, co máte uložené v PC. Mně se jednou stalo, že obrázek ani tak nešel vložit. Poradili mi zde rádcové, otevřít obrázek v malování a uložit a pak šel obrázek vložit, i když měl původně jinou "koncovku" než "jpg". Tak ať se daří. /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.