Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Málokdo si možná všiml

Od: hejkal® odpovědí: 27 změna:
Dnes uběhlo 7 let, co na této poradně radí a pomáhá potřebným náš kolega milancukrár
Jsou tu jiní uživatelé i delší čas, někteří už přes 10 let, ale Milan už napsal přes 19 400 příspěvků.
Na další poradně je také činorodý až dost.
Chci mu tímto znova poděkovat za všechny ty, kterým svou radou a zkušenostmi pomohl. A také popřát hlavně zdravíčko, a dostatek času a trpělivosti do dalšího roku.

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

layborr*
hodnocení

0x

I když si občas málokdy nepadnem do noty , přeji také hodně zdraví do dalších minimálně 7 x 7 let panu Milanovi .

uska*
hodnocení

0x

Také se připojuji k přáníčku. Jen by mne zajímalo.

Milane - umíte si zandávat, naštvat se, praštit do stolu? Z vašich odpovědí bych tvrdila, že nikoliv. Klobouk dolů.

Občas mi říkají, že to přeháním, umím se rozčílit, hned mne to ale mrzí, a za minutu o ničem nevím..

Jen vteřinové rozčilení, ale vždy slušně a s úctou k bližním.

Děkuji za přáníčko, trošku zdraví hapruje, teď mi vypadl kamínek z ucha a museli na pohotovosti dávat zpět. A další nemoci ze stáří a námahy.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Připojuji se ke gratulaci :)

hodnocení

0x

Ač jsem nyní v hvozdech křivoklátských, zahlédl jsem tuto zajímavou informaci. Hejkale dík a Milanovi 3x hurá! *ua*

hodnocení

0x

Hejkale, děkuji, ale to jsi nemusel. Já se červenám dokonce i v očích...

Zdravíčko potřebuji, už vím jak stáří bolí..

Všem děkuji

hodnocení

0x

Milane, přidávám se ke gratulantům velice ráda. *pusa* Posílám sladkost, abyste mohl všechny pohostit ;)

Málokdo si možná všiml

Vážená paní kolegyně, děkuji Vám. Jelikož jsem upřímný, nepotěším Vás, všechno sladké rozdám, páč já jsem na řízky a řízkové pochoutky.

Přesto Vám ze srdce děkuji.

lidus*
hodnocení

0x

Pane Miloane i já si dovolím popřát hodně zdraví a dobrých rad do dalších let. L

hodnocení

0x
Za mě to je svatý muž. Velké díky! *palec*

chlamak*
hodnocení

0x

Jo, jo, prispevky pana Cukrare jsou vzdy velice zajimave a rad je ctu. Vzdy k veci, jeho odpovedi jsou velice hodnotne, nic nevnucuje a nic nepodsouva... Holt, pan Cukrar ma uzasne siroky zaber a vynikajici prehled snad o vsem. Vazim si takove lidi. *palec*

Take mu timto vrele dekuji

Ch

Chlamták, víte kolik věci nevím, neumím a musím si nechat telefon nastavit od synka. Jakmile je to počítač a telefon, obsluha u mne pokulhává..

Děkuji za chválu.

hodnocení

0x

Take ja se pridavam ke gratulantum,pan Milan mi svymi dobrymi typy a radami pomohl pri stavbe naseho domku,casto jsme diskutovali spolu privatne,vim ,ze diky nemu jsme v dubnu uspesne zkolaudovali,byl to takovy nas dobry poradce,diky pane Milane.Alena -Ostrov.

Od Vás, paní Alenko, mne to obvzlášť těší, škoda že nejste blíže u Pardubic.

hodnocení

0x

P."cukrár"dovolte i mně abych Vám poblahopřál k dlouhodobé trpělivosti i do dalších let. - miro
Dovolte abych využil této příležitosti a vyjádřil můj názor na mnohé vaše příspěvky v této poradně. Tyto mnohdy nejsou radou v poradně, nezdůvodňují Vaše tvrzení a vyjadřují jen souhlas případně nesouhlas s předešlým rádcem, nebo kladou otázku. Předpokládám,že můj názor v této věci nebudete brát příliš osobně. Očekával bych od Vás více zdůvodňování Vašich názorů , abychom se mohli poučit, rozšířit si své poznatky , poučit se případně v lepřím případě provokují k zamyšlení. Předpokládám , že toto je hlavním úkolem Poradny. V této věci si více cením přispívatelů p."jabraka", p. "auxe"a dalších. Ještě jednou zdravím -miro
Dovolte abych přiložil z minulosti několik Vašich příspěvků k doložení mého názoru i když jsou vytrženy z kontextu.

kolego axusi, proč debata na chalupě končí nemocemi a lavičkou před barákem?
Zdroj: poradte.cz/...
magdone, ,
Jardo, kdo tlačí 70 let Rusko za Ural? Jen spekuluješ...
majsterjoe,
" K jaké expanzi probůh"
maxell, mne nikdo neovládá, (občas manželka).
sos, můžeet svůj názor něčím doložit, že to začal car?
Očekával bych častěji Vaše doložení Vašich názorů. Nic ve zlém -miro

ben®

Dobrý den, myslím, že jste nepochopil rozdíl mezi Volnou diskuzí a otázkou tématickou (viz Vaše příklady). Ve Volné diskuzi se diskutuje a navazuje (a někdo tam odpoví pouze smajlíkem). Řekl bych, že pan kolega oslavenec zde není chválen za odpovědi ve Volné diskuzi, ale za jeho přínos v otázkách tématických. A ten tam je jasný. No, a že se tam zeptá? Jak jinak se o problému dozvědět více, když je dotaz stručný a odpověď je očekávána co nejpřesnější? Zdravím!

p."ben" Souhlas!

Takto se ale lehko nasbírá velké množství příspěvků, bez nějakého úsilí, bez efektu a zámyslu poradit, třeba také, jen zdůvodněním svého Smajlíka. Diskuse je dialog. Jedině diskusí a oponenturou, lze dospět ke shodě a o to jde. Nebo ne? Pokud je mojí odpovědí jen různě se tvářící Sajlík, tak jsem si asi jen přečetl a nemám k tomu vlastní názor, kterým bych mohl přispět svými znalostmi, zkušeností i praxí. Podle mně to není příliš slušné právě proto, že Smajlík vyjadřuje různé vzkazy,emoce či to, že s vámi se nemá cenu bavit a pod. To je můj názor na funkci tohod diskusního fóra.

Hezký den přeji -miro

Vážený pane Miro,

i Vám děkuji za pochvala i trošku kritiky. To že na volné diskuzi jen diskutuji, není určitě za tím, že zvyšuji počet odpovědí na svoje konto. Občas se snažím docílit toho, aby ten kdo vyřkne zprávu, ab jí vysvětlil doložil atd.

Ve většině případu mi jde o to, abych svoje chyby, které jsem za život udělal, nedělali ostaní. Proto jim radím..

Všem přeji jen to hezké..

doplněno 18.08.15 09:47:

Miro,

... mne není lhostejné, že zejména mladí, moc neberou rady a názory dříve narozených
Já jim ještě dodám, že v jejich letech jsem byl stejný, taky nedal na rady starších a chtřejších. Svým dvoum klukům to dávám ale "sežrat" když neposlechnou tatínka a pak se ukáže, že jsem měl pravdu. U cizích lidí respektuji jejich vůli, udělat si to podle svého..

Ještě jednou blahopřeji p.Milane.

Přesně tak. I mne není lhostejné, že zejména mladí, moc neberou rady a názory dříve narozených. Je mi líto, že si to pak musí zažít a prověřit od začátku, že vždy začínají jako by od nuly. To zdržuje v rozvoji nejen je, ale i celou společnost .

Dialogu (debatě) zdar -miro

donislav*

No tak se také opožděně připojuji ke gratulantům a děkuji za všechny, kterým jste za tu dobu poradil, ještě hodně zdravíčka

d.

hodnocení

0x

Take preji hodne dalsich zodpovezenych otazek. Nektere byly i pro me. Dobra prace!

mp*
hodnocení

0x

Jo typnul bych Vás na zkušeného praktika v technickém oboru, ale jako člověk budete asi dost hodný, to nedoporučuju. Lidi jsou obecně dost zlý a dobrák to má dost těžký.

Dakon a mp, děkuji.

mp, máte pravdu, že to někdy je zlé. Kamarádi říkají, že nejsem hodný, ale blbý, že chci pomáhat všem. Občas nalítnu, ale ten krásný pocit, když pomůžu opravdu potřebnému.

martinaa*
hodnocení

0x

Také se připojuji, i když pozdě *hi*, s přáním všechno nejlepšího do dalších let na poradně *slunce*!

28.08.15 16:36

Děkuji.

trtr

Zdravím, také se připojuji a přeji hlavně hodně zdraví.

Příjde mi, že jste dostal dar ve formě všestranného kutilského umu a kupu znalostí k tomu. ;), ;) Ne, Vaše tvorba, na kterou občas odkazujete na rajčeti je vždy super příkladem toho, že když člověk chce, přemýšlí a někdy trochu improvizuje, tak spousta věcí jde.*palec*

Samozřejmě i Vám děkuji za přání. Když se rozdávala šikovnost byl jsem několikrát. Přesto se stále musim učit a nedělat zbytečné chyby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]