Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekordmanské otázky na Poradte.cz

Od: milan23* odpovědí: 33 změna:
Dobrý den, rád bych poprosil o chvíli Vašeho času.Jsem totiž tuze zvědavý, jaká otázka má nejvíce odpovědí v historii poradte.cz.
K dotazu mě inspirovala diskuze
poradte.cz/... ,kde je něco přes 100 příspěvků.
Pokud máte chuť, uvítal bych třeba TOP10 žebříček.Věřím že by to zaujalo i ostatní zde přítomné.
Díky a opožděně vše něj v roce 2015

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Nejvíce odpovědí má vícero otázek, protože po 200 příspěvků se otázka automaticky uzavírá.

milan23*
hodnocení

Škoda, ale takových moc není ne?

Někdy to ani není škoda.

inženýrko, máte pravdu, občas si přeji, aby admin snížil hranici na 100...

ty nehty mě dostaly... ale tak aspoň je vidět, co je pro národ důležité.

culdabulda1*

- no jo, ale co když objevím otázku, která mne "osloví" pozdě, když už je uzavřena? Musím tudíž tuto otázku znovu otevřít, třeba jenom proto, že by mne odpověď na můj jiný pohled na věc zajímala. V minulosti jsem ale byla většinou pokárána - není nějaká možnost, že by otázka byla uzavřena nějak "podmíněně"? Jen se ptám.

Nej otázkou je tahle: poradte.cz/...

414 odpovědí *king*

Následuje 257 odpovědí: poradte.cz/...

Otázek, které dosáhly na počet odpovědí 100 a více je 169.

milan23*
hodnocení

Takže nehty vítězí... *haha* *haha*
Čekal jsem trochu sofistikovanější téma *zed*
A hned jdu projít své otázky, jestli jsem někde nezpomněl na p.Cukrare :)
doplněno 08.01.15 21:53: Zapomněl jsem poděkovat *hi*

hodnocení

0x

já asi založím žebříček těch tazatelů, co si nechaji dobře poradit, někdy to i uznají, ale že by rádce ohodnotili, tak to né *ee*

a já Vás podpořím, páč tazatel a poradci sdělí, že máte pravdu ale bod nedají. Pak se nemůže plnit charita..

dejavu*

Všimla jsem si též. Někdy jim to ani za to poděkování nestojí. Skoro mi někdy připadá, že čím víc práce mi odpověď dala, tím méně je pro tazatele hodnotná. Naposledy toto, kdy jsem to osobně zjišťovala přes známé a reakci vidíte sami, či toto, co zabralo vymyslet víc jak hodinu. A není to o tom, že by to byla nekvalitní nebo nesrozumitelná odpověď, či odpověď na něco, na co se neptali.

A velmi mne baví různí řešiči svých problémů, kteří si otevřou otázku, kde lkají, jak jim někdo ubližuje a jak jsou oni ti hodní a čestní a bezchybní a trpící, co by se na chleba namazali, přitom někomu, kdo se jimi hodiny zaobírá, poděkovat nebo obodovat odpověď, je pro ně nemyslitelné. A řídit se jakoukoliv radou stejně nebudou, protože si sem přišli jen postěžovat.

O různých dětech, strkajících sem měsíce úkoly, kdy jim to i někdo řekl a stejně zbytečně, ani nemluvím. Ještě se urazí a třísknou dveřmi, protože si ve své sebestřednosti představují, že někomu udělaly milost tu za ně spočítat úkol a to je dostatečnou poctou.

Někdy je to tu velkou školou sebeovládání.

doplněno 08.01.15 22:12:

Nebo tohle, po tom jsem se pídila týdny to tomu tazateli zjistit, protože to vkládal opakovaně, tak jsem si myslela, že je to pro něj důležité.

Dejavu to pojmenovala přesně.
Ovšem nic nebrání uživatelům, ať už novým, nebo starým, aby odpověď, kterou považují za přínosnou, neohodnotili, i když nejsou autory otázky.
Děláme to i my, sysli. Čteme z titulu funkce mnoho otázek a ještě více odpovědí, a vidíme, kolika kvalitním odpovědím nebylo ani poděkováno.
Hodně rádcům na počtu ohodnocení nezáleží. Ale pro mnohé tazatele je právě statistika ukazovatelem kvality a důvěryhodnosti odpovědí toho-kterého rádce.
A mnohé nové rádce, autory kvalitních fundovaných příspěvků, ohodnocení povzbudí v úsilí pomoci druhým.
culdabulda1*

Dejavu - je obdivuhodné, že si dáváte tolik práce s odpověďmi na různé problémy. Všimla jsem si, že jsou Vaše odpovědi přehledné, srozumitelné a kvalifikované, často Vám dávám bodíky a za sebe Vám děkuji, že se tak ochotně angažujete v pomoci ostatním. A jistě tady nejsem sama . Zdravím.

majsterjoe*

Ale notak. O charitu preci nejde. Jinak souhlasim a myslim ze to je vetsinovou casti ze zavisti, jen aby jiny radce nemel vice bodu nez ja.

to je pravda a FAQ na to pamatuje ;)

hodnocení

0x

Statistika je nahoře v menu: poradte.cz/...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Docela zajímavé téma. Jen mě při něm napadla taková věc. Nějak moc neprožívám to zdejší bodování, i když každý takový počin kolegů potěší. Ale, na co se chci zeptat, je tohle. Získáváním bodů se jejich stav zvyšuje a dosahuje se jakých si titulů. Ubýváním oněch bodů se výše dosaženého titulu sníží? Možná je možné, to tu někde zjistit, ale jsem poněkud liný. Možná bych to ani neuměl. Vysvětlí mi to někdo, jak to je? Díky. Ještě, kvituji, že jste docela tolerantní k tomu, když se tu tazatelé opakovaně zeptají na dotazy, které padají častěji.

hop®

Zkus si někdy poklikat na horní oranžovou lištu a její záložky, třeba Pravidla, Registrace, FAQ, Dárky...
Myslím, že za ty necelé dva roky co zde působíš, jsi na to mohl najít trošku času.
Možná bys pak nepokládal nesmyslné dotazy a nepsal nicneříkající odpovědi.
Sorry za upřímnost, hezký den...

humbucker*

Ahoj HOPe. Kvituji tvou upřímnost, ale konkrétní odpověď by byla přínosnější. Takhle ji musím brát jako nic neříkající a né zrovna moc tolerantní. To je tady dost častý případ. Skoro až zvyk. Některých víceprocentních registrantů. Promiň. Jsem taky upřímný.

doplněno 11.01.15 21:15:

Je mi to líto, ale ať klikám na tlačítko REGISTRACE sebepomaleji, nijak na to nereaguje. Díky tomu, se nedá ani dostat dál. Opravdu, sebekratší konkrétní odpověď by byla přínosnější.

výtka
Upozornění od sys clayman 11. 01. 2015 22:07:15
jsi ochuzen neb používáš zřejmě IE 7.0 a nižší... ten už dnes bohužel nestačí leckde ;)
hop®

Dobře, tak pomaleji: klikni si nahoře na Registrace a podzáložku Hodnosti. Přečti si, co se tam píše. Potom se ozvi jestli jsi to pochopil, případně se ptej znovu nebo na další podrobnosti. Spokojen? ;)

doplněno 11.01.15 21:22:

Opisovat to opravdu nehodlám. Pokud Ti to nefunguje, nahlaš problém Adminovi...

doplněno 11.01.15 22:36:

Dobře, ještě tedy ocituji z mého screenshotu: "...započítáváme odpovědi jen za poslední rok..." Z toho logicky (alespoň pro mne) vyplývá, že pokud rádce přestane být aktivní, přestanou mu přibývat nová hodnocení. Ta starší se mu po roce odmazávají. A pokud nemá odpovídající počet ohodnocení pro danou hodnost, je automaticky "degradován" na hodnost nižší.

Rekordmanské otázky na Poradte.cz
Rekordmanské otázky na Poradte.cz #2
humbucker*

Dobře HOPe. Hezky jsi to sem dodal. Ale tohle já vím a i jsem to pochopil. Jen můj původní dotaz zněl jinak.Jak to, funguje opačně? Když počty odpovědí ubývají. Ani netuším, proč ta REGISTRACE nefunguje. Admine, poradíš? Díky.

doplněno 12.01.15 00:02:

Tak mi nefunguje ani Seznam rubrik a Moje. Odhlásil jsem se a znovu přihlásil a nic. Lezu sem přes Oblíbené. Třeba se to rozhýbe, až to všechno vypnu. Ahoj a dobrou.

jaký máš prohlížeč? starý IE?

pár odkazů pro tebe :)
poradte.cz/...
poradte.cz/...

zwiki*

Kup si nový NTB nebo PC a nemusíš tu naříkat,že ti nic nejde :)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Dodané odkazy dotaz neřeší. IE mám 8.0 a PC je schopného výkonu a dostatečné paměti. Připojení k internetu je docela slušné a rychlost ucházející. Mašinu mi občas synátor prohlédne, vychytá chybky, odmaže nastahovaný čubr a zkontroluje. Asi ho budu muset zase navštívit. V sobotu, jsme tu měli velice krátký blikanec v síti. Nejspíš ty problémy vznikly z toho. Počítač se hned sám nastartoval a zase rozbalil spuštěné programy. Jak je to s tím ubýváním dosažených % (procent) u hodnosti, mi tu stále nikdo nevysvětlil. Jak u tohohle dochází k jejímu růstu, se tu stalo několikrát. Dáme tomu ještě čas. Třeba na tento dotaz nezná nikdo odpověď, nebo není zas tak moc zajímavý. Nijak to nehrotím. Ahoj.

doplněno 12.01.15 20:48:

Claymane, přečti si pozorně ještě jednou tu část od: Jak je to s tím ubýváním dosažených % ...!

Nebo, abych to zjistil, musím tu přestat být aktivní? Když to klesne, tak se až potom uvidí, jak to vlastně je?

Já to už mám takhle divně nastavený, že když mě něco napadne, že se zeptám.

málo čteš: poradte.cz/...

Hodnocené odpovědi jsou odpovědi, o kterých nejméně 2 lidé prohlásili "dobrá odpověď".

Abychom zachovali aktuálnost informací započítáváme odpovědi jen za poslední rok (365 dnů) - z toho důvodu mohou počty odpovědí, u déle registrovaných uživatelů, klesat. Přepočet probíhá každý den brzy ráno.

doplněno 12.01.15 21:00:

jak by to bylo... mám 10 odpovědí, 1 ohodnocení = 10%, odpovím ještě 10x, nikdo mi nic dalšího neohodnotí = 5%. Já na tom nic zvláštního ani tajemného nevidím. Také aktivita byla před 365 dny jiná, jiný poměr odpovědí vs ohodnocených.

Humburger, já teda nesměle odpovím. Když jsem se sem přihlásila na začátku, byla jsem hodně aktivní a moje hodnost docela rychle stoupala. nepamatuji si přesně kde jsem už byla, ale asi profesor. Pak se mi stal úraz a ještě jiné se do toho připletlo a já jsem na poradnu nechodila několik měsíců vůbec. Prostě se mi přestalo chtít komunikovat. A když jsem se pak vrátila, tak byla moje hodnost zase zpátky u studenta. Je tam napsáno, že i když máš celkový počet obodovaných odpovědí třeba 400, tak se započítávají do hodnocení jenom ty za poslední období. Teď přesně ani nevím za jak dlouhou dobu. V celkovém hodnocení to najdeš. Ale vedle máš napsáno, kolikrát správně jsi odpověděl za poslední dobu. Já se v tom vysvětlování čím dál tím víc zamotávám a nakonec ani tohle vědět nechceš. Tak když tak promiň, že jsem se do toho pletla. Ale Tvoje hodnost klesá tímto způsobem. tedy asi i tak, že když třeba po několik měsíců nikdo neohodnotí Tvou odpověď, tak v žebříčku hodnocení klesáš směrem dolů.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Kapko. Děkuji za zastání. Oba dva Syslíci tu trochu selhávají. Nemůžu si pomoct. Ale, jestě jednou. Když mi budou ubývat ty %, stane se ze mě, zase ,,S T U D E N T,,? Odpovědi ANO a NE jsou dost adekvátní odpovědi. Chlapi je doporučují jako dobré, všem ženám. Pro zjednodušení komunikace. Zafungují i tady?

12.01.15 21:58

Ano

ladinpraha*

ANO. Hodnosti jsou závislé výhradně na procentu ohodnocených odpovědí.

Ano/ne. Od nějakých X odpovědí nelze už nikdy padnout zpět na studenta, ale nejnižší je bakalář. Jsem na mobilu tak se mi to nechce hledat, jak to přesně je.

Ano, teď jsem Ti to vysvětlila nahoře. ufff. Tak jsem otázku pochopila dobře. Pardon, nespadla jsem na studenta, ale na bakaláře. Je to tak.

michal*

a není to jedno?zda student či profesor...Poradím:na charitu věnovat peníze můžete i jinak,než se tu honit za kladné ohodnocení-Téměř v každé velké nemocnici je kasička na peníze,a nebo toto je ještě lepší dát nějakou tu minci prodavačům(socialně slabý)co nabízejí Časopis Nový prostor.Jde to přímo lidem které vidíte.Já za dobré ohodnocení(kdyby ho někdo dal)chci tričko "poradte",už jen proto abych udělal reklamu a více lidí oslovil...nikdy není dost nových informací-čerstva krev mezi poradce a diskutujích.Pracuji na ČVUT-architektura-techn.pracovník.

doplněno 23.01.15 19:39:

moc to nečtu..všechno.spíš než rekordnost odpovědí mě vadí jejich rozsáhlost někdy i do obřích rozměrů(jistě nejaká otázka to vyžaduje)...chudák dislektik

doplněno 23.01.15 19:55:

oprava:dyslexie

No jedno to je. Teda mně to bylo úplně jedno. Ale byla zde položena otázka a tak jsem se snažila vysvětlit jak to funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]