Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NOVÝ SYSEL NA PORADTE.CZ

Od: admin® odpovědí: 26 změna:

Je to už zase delší čas, kdy byl vyhlášen nový sysel... ano, naposled to byl Hejkal (je to skoro rok) a máme tu dalšího: Ladinpraha.

Jsem nadšený, že neodmítnul (což se divím, jistě bude později litovat *smich*) a vítám ho mezi námi v nové hodnosti. :)

doplněno 24.03.13 20:06:

a jsem tu za blázna, samozřejme, že poslední byla Kapka! Skoro před rokem *smich*
poradte.cz/...

Hejkal je už dlouho syslem... mě to bylo divný *smich* pardon
poradte.cz/...

NOVÝ SYSEL NA PORADTE.CZ
výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 24. 03. 2013 19:58:26
To bys Hejkalovi křivdil. Ten syslíkuje již mnohem déle. Ten poslední jmenovaný jsem byla já...*smich*

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ládine, gratuluji Ti, vím, že budeš dobrým syslíkem! *placni*

Tvoje názory a reakce jsou rozumné, takže věřím, že v této funkci nezpychneš! ;)*smich*

ladinpraha*

Hope, díky. Ale neříkej "hop" dokud ... (Počkej, teď nastane teror.)

hop®

Ládine, určitý teror beru, ale zcela jistě to bude férová hra! *palec*

hodnocení

0x

Dobrá volba*palec*Blahopřeji,a doufám,že to s námi co nejdéle vydrží,někdy je to vážně o nervy*zed**smich*

ladinpraha*

Wamp - i Tobě děkuji. A neboj, nervy mám dobrý.

mowla*
hodnocení

0x

Taky blahopřeji... ;)

Pevnou ruku a dobrou mušku... :-D

doplněno 24.03.13 22:01:

*smich* Aspoň pak dotyčný neprotestuje... *smich*

ladinpraha*

Mowlo, dík. Ale znáš to - nás na vojně učili napřed střílet a pak se ptát.

mil®
hodnocení

0x

Gratuluji a přeju pevný nervy.

ladinpraha*

Mil - díky.

hodnocení

0x

ladinpraha, velké gratulace! Trpělivost, pevné nervy a nadhled přeji. *pusa*

hodnocení

0x

a také hroší kůži... co ti budeme vykládat?

takjo
hodnocení

0x

Já si myslím,že ladinpraha neprovedl nic tak hrozného,že by zasloužil takový trest...:)A jinak samozřejmě blahopřání!*palec*

hodnocení

0x

Ládine, dozvěděla jsem se o Tvém povýšení až teď. Už jsi asi z těch gratulací unavený, takže já posílám jenom smajlíka a na toho ani odpovídat nemusíš. Já vím, co si budeš myslet i beze slov. *hej**ua*

ladinpraha*

Ahoj Suzy. Taky se nestíhám ponořit hlouběji do starších příspěvků a sleduji většinou ty novější. Děkuji Tobě i všem ostatním za gratulace i kondolence. Snad tahle moje nová "funkce" nebude poradně na škodu. (Já vím, že Ty víš a Ty víš, že já vím.)

marenka*
hodnocení

0x

Wau, ohromná gratulace *jasne* K tomu není ani co dodat, říct. prostě správný člověk na správném místě. HOWGH *pusa*

tesyk*
hodnocení

0x

Zajímalo by mě, kolik těch syslů tady je, kdo jimi je a jaké mají syslové pravomoci. Nějak tyto informace zde nenacházím.

doplněno 28.03.13 15:22:

Hejkale, děkuji za odpověď. Měl jsem spíš na mysli, že postrádám jakýsi oficiální odkaz, třeba v pravidlech, kde by pravomoce i syslové, byli taxativně vyjmenováni. Asi jsem se prve špatně vyjádřil.

Tesyk,
Jsi tady na poradně 2799 dní. To je bratru dost přes 7 let. Myslím, že by jsi za ta léta už měl mít jistou zkušenost a poznatky o práci syslů.
Ale je to dobrá připomínka z tvé strany, myslím, že admin poslání a oprávnění syslů někam zapracuje.
Seznam sys najdeš např. ve statistice.
Podle abecedy jmenuji:
clayman, hejkal, kapkanaděje, ladinpraha, lidka, maverick, spider, strejc
Někteří momentálně dovolenkují, jiní pomáhají adminovi a ostatním uživatelům udržet poradnu uživatelsky přívětivou, kulturní a na úrovni.
doplněno 28.03.13 12:53: Sys může příspěvek stopnout, skrýt, aktualizovat, hodnotit a případně upravit hodnocení, přesunout do správné rubriky, upozornit na porušení pravidel, posoudit nahlášené příspěvky, nemůže ale mazat, ani části příspěvků, to může jen admin.
hodnocení

PROTÉÉÉÉST, nejsem v abecedě syslů! I Admin je sys *smich*

Je tu o tom pár otázek. Jedna dokonce od tebe :)

poradte.cz/...
poradte.cz/...

hop®

Jen mne v souvislostech napadl dotaz: už nějaký syslík odešel? Nemyslím tím smrt, ale spíš odvolání za špatnou práci nebo zrušení nicku kvůli roční neaktivitě. Nebo je pan Strejc po svém předsilvestrovském extempore prvním adeptem na odchod? Nechci nijak předjímat, ale podle mne se zde již neukáže...

Dlouho jsem neviděla Lidku.

hodnocení

jak se to vezme, úplný pamětníci si na jedno jméno vzpomenou... není to tak časté, aby se k tomu ustálila nějaká pravidla, bude to vždy o dohodě.

Strejce nechej, pro jedno nevydařené ráno se svět neboří.

tesyk*

Napadá mě Al Bunda...

hop®

pt®
hodnocení

0x

Jémine,*slunce* "ladinpraha", taky se připojuji s gratulací,*placni* přeji hodně dobrých rad.*klik* - pt

ladinpraha*

Mařenko, Stařenko, holky, já už jsem celej červenej. Ještě mi to zůstane.

hodnocení

0x

*palec* Dobře! Hodně štěstí v nové "funkci"!*pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]