Nejste přihlášen/a.
Je to už zase delší čas, kdy byl vyhlášen nový sysel... ano, naposled to byl Hejkal (je to skoro rok) a máme tu dalšího: Ladinpraha.
Jsem nadšený, že neodmítnul (což se divím, jistě bude později litovat ) a vítám ho mezi námi v nové hodnosti.
a jsem tu za blázna, samozřejme, že poslední byla Kapka! Skoro před rokem
poradte.cz/...
Hejkal je už dlouho syslem... mě to bylo divný pardon
poradte.cz/...
Ládine, gratuluji Ti, vím, že budeš dobrým syslíkem!
Tvoje názory a reakce jsou rozumné, takže věřím, že v této funkci nezpychneš!
Ládine, dozvěděla jsem se o Tvém povýšení až teď. Už jsi asi z těch gratulací unavený, takže já posílám jenom smajlíka a na toho ani odpovídat nemusíš. Já vím, co si budeš myslet i beze slov.
Zajímalo by mě, kolik těch syslů tady je, kdo jimi je a jaké mají syslové pravomoci. Nějak tyto informace zde nenacházím.
doplněno 28.03.13 15:22:Hejkale, děkuji za odpověď. Měl jsem spíš na mysli, že postrádám jakýsi oficiální odkaz, třeba v pravidlech, kde by pravomoce i syslové, byli taxativně vyjmenováni. Asi jsem se prve špatně vyjádřil.
Jen mne v souvislostech napadl dotaz: už nějaký syslík odešel? Nemyslím tím smrt, ale spíš odvolání za špatnou práci nebo zrušení nicku kvůli roční neaktivitě. Nebo je pan Strejc po svém předsilvestrovském extempore prvním adeptem na odchod? Nechci nijak předjímat, ale podle mne se zde již neukáže...
jak se to vezme, úplný pamětníci si na jedno jméno vzpomenou... není to tak časté, aby se k tomu ustálila nějaká pravidla, bude to vždy o dohodě.
Strejce nechej, pro jedno nevydařené ráno se svět neboří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.