Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový sysel!

Od: admin® odpovědí: 23 změna:

Je to 16 měsíců od vyhlášení posledního sysla Hejkala a už tu máme dalšího. Je to Kapkanaděje! Vítej *palec*

Věřím, že v osmi budeme ještě ostražitejší a udržíme lépe pořádek. No a taky druhá žena mezi námi určitě bodne :-D

Nový sysel!

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Kapko gratuluju a pěkně se o nás starej. *palec*

Děkuji, mockrát. *hi*Určitě se budu snažit! :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Tak to je super!Nedávno jsem brázdila archivem a narazila na jmenování Hejkala...a sedm trpaslíků..nastala jsem se:-D
Ať se daří Kapko! :-D
doplněno 02.04.12 20:50: Nasmala ..zas mi to skáče jinam...

hop®
hodnocení

0x

Admine, určitě dobrá volba, rád s tímto jmenováním do funkce souhlasím! *palec*

Vážená a milá Kapko, přeji Vám v nové funkci hodně trpělivosti s námi, obyčejnými hříšníky. A věřím, že kvůli "syslování" nebudete nucena příliš zanedbávat rádcovskou činnost, Vaše dobré rady by nám určitě chyběly. Držím palečky a přeji hodně štěstí! *slunce*

doplněno 02.04.12 21:09:

Krkovička: ještě že Vám to neskočilo o písmenko vedle! *haha*

Krkovičko a Hope, děkuji. Žádný strach, jsem Kapkanaděje a ta má trpělivosti dost! A rady budu také rozdávat i nadále, pokud o ně bude zájem, nebojte se. Nic se nemění!:)

ellin*
hodnocení

0x

Taky z mé strany veliká gratulace, Kapko... ;) Hodně štěstí v "syslování".

Děkuji mockrát, Ellin. Pro jistotu jsem se však ještě podívala do kalendáře, jestli není apríl. :D

lidka*
hodnocení

0x

Gratuluji! A že nám to sluší na té fotečce. *smich* Ani jsem nepostřehla žádného paparazziho. *sok* Já si myslím, že na poradně je většina rádců slušných, obětavých a vstřícných, takže nad sebou nepotřebují žádnou ostrahu. Snad jenom přesměrování některých diskuzí do přijatelných mantinelů - ale to jsou výjimečné případy. *placni*

Děkuji, souhlasím s Vámi. *placni*

sisel
hodnocení

0x
Jen se z toho neposerte
výtka
Upozornění od administrátora 02. 04. 2012 21:59:22
typický chudák, který si nechá poradit, ale dalším jen nadává... to musí být vážně nátura... *bzum*
cocinkamichalka*

Tak kapko, a vzkazy těchto individuí ti teď budeme posílat! Gratuluji :)

Míšo, díky moc. :)

cobrak*
hodnocení

0x

Tak Kapko! Moc Ti gratuluji a doufám, že radit budeš i nadále a starat se o nás "nesysly" budeš moc hezky jako ostatní. Hodně štěstí!

Děkuji. Jasně, nic se nemění.:)

lidus*

Připojím se i já s blahopřáním ale nevím zda je dobré blahopřát k zodpovědnosti a :) práci navíc. Držte se, čím dál víc jsou tu tací co prudí.

Děkuji mockrát za podporu. Přála bych si právě to, aby tito prudilové ubývali a poradna si držela svojí úroveň za pomoci všech, kteří sem chodí dobrovolně a snaží se druhým pomoci. Ať již dobře míněnou radou, nebo předáváním svých zkušeností. Takových rádců je zde naštěstí většina. Těch si vážím a pak tato práce má svůj smysl.:)

des*

Nic proti,ale za 1/2roku syslem,tomu se říká kariéra GOOD LUCK.*palec*

doplněno 03.04.12 13:30:

Je sice kradená ale origo .

Nový sysel! #2

*nevi*...*hi**hi*

doplněno 03.04.12 14:01:

Díky.*hi*

doplněno 03.04.12 18:12:

Pt - děkuji.:)

pt®

*slunce*Také se připojuji k blahopřání *placni* a díky za dobré rady.*klik*

hodnocení

0x

Milá Kapko, došla mi fantazie a nechci opakovat to, co napsali všichni mí předřečníci.

Tak ať se daří, ať jste pořád tak rozumná, ale současně i přísná a umíte si zjednat pořádek. *cert*

A snad jenom připomínku - na té fotce vám to s Lidkou oběma moc sluší. *palec* Jaga.

doplněno 04.04.12 12:12:

Škoda, že to není se zvukem. Kterou že jste si to spolu zanotovaly?*smich*

doplněno 04.04.12 12:13:

Škoda, že to není se zvukem. Kterou že jste si to spolu zanotovaly?*smich*

lidka*

Jaguško, my nezpíváme - my se jen divíme, že si syslové pustili mezi sebe už dvě syslice! *vtip* A nevím jak kolegyně, ale za mne říkám, že kdyby to měl být zpěv, tak děkuji nebesům, že to není ozvučené. To by se poradna hnedka rozutekla. *haha*

hodnocení

máme nahnáno od EU, která hlídá zastoupení žen v manažerských funkcích *vtip*

Já jsem na tom se zpěvem stejně. Zpívám jen když chci někoho trestat.*smich*... " bábinko" Jaguško, děkuji za podporu.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]