Nejste přihlášen/a.
Je to 16 měsíců od vyhlášení posledního sysla Hejkala a už tu máme dalšího. Je to Kapkanaděje! Vítej ![]()
Věřím, že v osmi budeme ještě ostražitejší a udržíme lépe pořádek. No a taky druhá žena mezi námi určitě bodne ![]()
Admine, určitě dobrá volba, rád s tímto jmenováním do funkce souhlasím! ![]()
Vážená a milá Kapko, přeji Vám v nové funkci hodně trpělivosti s námi, obyčejnými hříšníky. A věřím, že kvůli "syslování" nebudete nucena příliš zanedbávat rádcovskou činnost, Vaše dobré rady by nám určitě chyběly. Držím palečky a přeji hodně štěstí! ![]()
Krkovička: ještě že Vám to neskočilo o písmenko vedle! ![]()
Gratuluji! A že nám to sluší na té fotečce.
Ani jsem nepostřehla žádného paparazziho.
Já si myslím, že na poradně je většina rádců slušných, obětavých a vstřícných, takže nad sebou nepotřebují žádnou ostrahu. Snad jenom přesměrování některých diskuzí do přijatelných mantinelů - ale to jsou výjimečné případy. ![]()
Tak Kapko! Moc Ti gratuluji a doufám, že radit budeš i nadále a starat se o nás "nesysly" budeš moc hezky jako ostatní. Hodně štěstí!
Připojím se i já s blahopřáním ale nevím zda je dobré blahopřát k zodpovědnosti a
práci navíc. Držte se, čím dál víc jsou tu tací co prudí.
Děkuji mockrát za podporu. Přála bych si právě to, aby tito prudilové ubývali a poradna si držela svojí úroveň za pomoci všech, kteří sem chodí dobrovolně a snaží se druhým pomoci. Ať již dobře míněnou radou, nebo předáváním svých zkušeností. Takových rádců je zde naštěstí většina. Těch si vážím a pak tato práce má svůj smysl.![]()
Nic proti,ale za 1/2roku syslem,tomu se říká kariéra GOOD LUCK.![]()
Je sice kradená ale origo .
Milá Kapko, došla mi fantazie a nechci opakovat to, co napsali všichni mí předřečníci.
Tak ať se daří, ať jste pořád tak rozumná, ale současně i přísná a umíte si zjednat pořádek. ![]()
A snad jenom připomínku - na té fotce vám to s Lidkou oběma moc sluší.
Jaga.
Škoda, že to není se zvukem. Kterou že jste si to spolu zanotovaly?![]()
Škoda, že to není se zvukem. Kterou že jste si to spolu zanotovaly?![]()
Jaguško, my nezpíváme - my se jen divíme, že si syslové pustili mezi sebe už dvě syslice!
A nevím jak kolegyně, ale za mne říkám, že kdyby to měl být zpěv, tak děkuji nebesům, že to není ozvučené. To by se poradna hnedka rozutekla. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.