Nejste přihlášen/a.
Je to 16 měsíců od vyhlášení posledního sysla Hejkala a už tu máme dalšího. Je to Kapkanaděje! Vítej
Věřím, že v osmi budeme ještě ostražitejší a udržíme lépe pořádek. No a taky druhá žena mezi námi určitě bodne
Admine, určitě dobrá volba, rád s tímto jmenováním do funkce souhlasím!
Vážená a milá Kapko, přeji Vám v nové funkci hodně trpělivosti s námi, obyčejnými hříšníky. A věřím, že kvůli "syslování" nebudete nucena příliš zanedbávat rádcovskou činnost, Vaše dobré rady by nám určitě chyběly. Držím palečky a přeji hodně štěstí!
Krkovička: ještě že Vám to neskočilo o písmenko vedle!
Gratuluji! A že nám to sluší na té fotečce. Ani jsem nepostřehla žádného paparazziho.
Já si myslím, že na poradně je většina rádců slušných, obětavých a vstřícných, takže nad sebou nepotřebují žádnou ostrahu. Snad jenom přesměrování některých diskuzí do přijatelných mantinelů - ale to jsou výjimečné případy.
Tak Kapko! Moc Ti gratuluji a doufám, že radit budeš i nadále a starat se o nás "nesysly" budeš moc hezky jako ostatní. Hodně štěstí!
Připojím se i já s blahopřáním ale nevím zda je dobré blahopřát k zodpovědnosti a práci navíc. Držte se, čím dál víc jsou tu tací co prudí.
Děkuji mockrát za podporu. Přála bych si právě to, aby tito prudilové ubývali a poradna si držela svojí úroveň za pomoci všech, kteří sem chodí dobrovolně a snaží se druhým pomoci. Ať již dobře míněnou radou, nebo předáváním svých zkušeností. Takových rádců je zde naštěstí většina. Těch si vážím a pak tato práce má svůj smysl.
Nic proti,ale za 1/2roku syslem,tomu se říká kariéra GOOD LUCK.
Je sice kradená ale origo .
Milá Kapko, došla mi fantazie a nechci opakovat to, co napsali všichni mí předřečníci.
Tak ať se daří, ať jste pořád tak rozumná, ale současně i přísná a umíte si zjednat pořádek.
A snad jenom připomínku - na té fotce vám to s Lidkou oběma moc sluší. Jaga.
Škoda, že to není se zvukem. Kterou že jste si to spolu zanotovaly?
Škoda, že to není se zvukem. Kterou že jste si to spolu zanotovaly?
Jaguško, my nezpíváme - my se jen divíme, že si syslové pustili mezi sebe už dvě syslice! A nevím jak kolegyně, ale za mne říkám, že kdyby to měl být zpěv, tak děkuji nebesům, že to není ozvučené. To by se poradna hnedka rozutekla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.