Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Další nový sysel

Od: admin® odpovědí: 29 změna:

Je to více než 7 měsíců od oznámení, že Lidka je nový sysel. Sice je nás čím dál víc, ale otázek a rádců je také čím dál více. Abychom udrželi pořádek máme dalšího sysla... ano, je to Hejkal! Vítej! *palec*

PS: a je nás teď 7... :)

Další nový sysel

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Hejkálku na zdraví *pivo*. Sebodka

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Gratulace .*palec*

karina*
hodnocení

0x

hejkale, jste krásný! A gratuluji Vám *hej*! Karina

claire*
hodnocení

0x

Sedm statečných syslíků :)

marenka*

Nebo 7 trpaslíků :D

Další nový sysel #2

Mařenko, že jsi dala fousy mně, to sedí, mám plnovous (upravený na krátko, aby mi do něj v lese nesedali včely) už dobrých 35 let, ale že jsi dala fousy i Lidce, to je odvaha...

pěkné...

marenka*

To je fakt, já měla dát Lidušku jako sněhurku, ale to by vám jí zase ukradl princ a chudinka by byla chvíli otrávená. *plac*

To nejsou vousy, to je boa *frajer*

Spider taky nemá vousy, ale já jsem teda hustej :D

to teda jsi, ale proč já tam chrápu?... no, měl bych se nad sebou očividně zamyslet *smich*

To máš asi z toho ponocování pane kolego :D

lidka*

No to je dobrýýýýýý! Mařenko, klidně ti odpouštím boa. Brejličky sedí a občas takhle také čumím! *haha* Stejně nejhezčí je maverick - za toho by člověk dal i pětikačku! :D

marenka*

Lidičky zlatí, jestli jsem vám všem dokázala v tomhle hnusném deštivém dni poslat úsměv a *slunce* tak už se tu usmívám taky. Díky. *srdce*

Ale.. jsem zvědavá, jestli se Admin bude vztekat, proč se na obrázku vzteká. *haha*

hodnocení

já? ba ne, vždyť vím, že když budu chtít, tak ty jména na obrázku vyměním! *smich*

Celej já Liduš :D

claire*

A chudák admin jako Prófa... :D

lidka*
hodnocení

0x

*hej*Díky admine - dobrý výběr! *palec*Hejkale - moc gratuluji! *placni*

marenka*
hodnocení

0x

Gratulacéééé *ua* Správný člověk na správném místě. Super. *pusa*

hodnocení

0x

hejkale, gratuluji *pusa*

binka*

Velká gratulace pro Hejkala!*palec*Jen tak dál!*hej*

hodnocení

0x

I já gratuluji k syslovství, jenom jsem si všimla, že od té doby, co je syslem Lidka, objevují se její laskavé a věcné odpovědi u otázek méně často (nebo se mi to zdá?) *nevi*

pt®

Milý Hejkale, gratuluji k "Syslovi", *placni* byl to dobrý výběr. *palec* - stařenka

hodnocení

0x

Děkuji gratulantům! Myslím, že se nic nezmění...

Spískali to Admin se Sysly, vzhledem na můj vztah k poradně nebyl důvod odmítnout. I jim děkuji za toto ohodnocení...

21.11.10 14:29

Vítej :)

patronka*
hodnocení

0x

Gratuluji a blahoželám.Patronka

lidus*
hodnocení

0x

Milý Hejkale z celého srdce blahopřeji, jen tak dál. Omlouvám se za zpoždění, právě jsem dorazila z chalupy. L

hodnocení

0x

@hejkal Vítej do syslího spolku! :)

knopka*
hodnocení

0x

Oooooooo!Gratuluju *pivo**pivo**pivo*!

mil®
hodnocení

0x

Taky se přidávám s gratulací. Sedum statečných syslů, to je paráda *palec*

majkee*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]