Nejste přihlášen/a.
dobry den,
kolik je tady na poradte.cz vlastně administrátoru? Myslela jsem si, že to tu spravuje jen pan Soldán, ale vidím, že otázku může uzavřít i kapkanadeje. Jak se vlastne mohu stat administratorem poradte.cz?
Admin je pouze jeden, Pavel.
Ovšem má několik pomocníků moderátorů, takzvaných "syslíků", kteří mají větší pravomoce než obyčejný registrovaný rádce. Kapkanadeje, Hejkal, Clayman, Lidka, Maverick, Spider, Strejc, asi jsem ještě na nějakého zapomněl, omlouvám se...
Dobrý večer ranskapavla. A proč se napřed třeba nezaregristrujete? V této poradně Vám nic špatného, ohledně zneužívání dat, a tak podobně, nehrozí. Zarazila mne Vaše otázka. Proč byste se chtěla stát administrátorem? Víte vůbec co to obnáší času? A jestli Vám Kapka uzavřela otázku, tak to už musela být "síla". Kapka je právě dost rozumná a tolerantní...
Suzy, myslím že původní dotaz je čistě teoretický, tazatelka pravděpodobně netouží nahradit Admina této poradny. A nikde ani nevidím tvrzení, že PRÁVĚ JEJÍ dotaz byl Kapkou uzavřen!
mate pravdu, ptala jsem se ciste teoreticky, dnes jsem tu poprve a tak zjistuji, jak to zde chodi. myslela jsem prave, ze pan Soldan a zminovana kapkanadeje maji stejne pravomoci, o funkci sys jsem nevedela. dekuji vsem za vysvetleni. muj dotaz samozrejme uzavren nebyl, byl uzavren dotaz jineho uzivatele nekym jinym nez administratorem a to me zaujalo.
mimochodem, pane hop, vy jste tu pry vsechny ty sys jmenoval, ale sam mate pouze funkci dekana, jak je to mozne?
Děkan není funkce, je to hodnost, kterou zde rádce získává za splnění určitých podmínek. Prostudujte si horní oranžovou lištu (Registrace), je tam vysvětlení hodností i podmínky pro jejich dosažení. Podívejte se na Statistiku uživatelů, Registraci i často kladené otázky (FAQ). Funkce jsou pouze ADMIN, což je majitel tohoto serveru Pavel Soldán a SYS, což jsou jeho pomocníci.
doplněno 27.10.12 22:30: ... a preventivně samozřejmě i Pravidla poradny...
... ještě bych chtěl dodat, že funkce SYSlíka není žádná znatelná výhoda, naopak je to těžká řehole a velká zodpovědnost...
Hope, byla to dedukce. Třeba ne, třeba ano. Ani Ty to nevíš... Ale chápu Tvou reakci a dohadovat se nebudu. Ale i Ty pochop, že i já mám právo na pocity, při přečtení něčí otázky, i když nejsou v naprostém souladu s Tvými...
doplněno 28.10.12 12:49:Podle odpovědi tazatelky, nešlo o její zkušenost s vymazáním otázky. OK. Beru, je to vysvětleno. Tedy alespoň já mám jasno.
doplněno 28.10.12 12:55:A ještě. V základní otázce je jasně napsáno, "jak se mohu stát administrátorem poraďte cz." Zrak mne nešálí. A ž později tazatelka vysvětlila, že to myslela pouze teoreticky...
jen doplním, že pokud máme pocit, že je potřeba další sys, začnu se rozhlížet po uživatelích a většinou hledám někoho, kdo se zajímá o oblast (rubriku), kterou nemáme dostatečně pokrytou a má dobré hodnocení. Vytipuju většinou 5 uživatelů a ostatní sys se k tomu vyjadřují, koho z nich by nejraději viděli jako další sys
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.