Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starší muž

Od: kackka odpovědí: 12 změna:
Osud chtěl, že jsem se zamilovala do o téměř 12 let staršího muže, kvůli kterému se teď rozvádím. Miluju ho, ale trochu se bojím, jak to bude dál? Je podnikatel a dost dře. Pořád ho něco bolí...ruce, záda, kolena...krk, opar atd. Samozřejmě vím,že to má z toho, jak maká. Ale co bude dál? Je mu bude za 10 let 59 mně 47...bude nemohoucí, starej :(...rádi bychom ještě miminko...takže budu mít na krku 8leté dítě a nervózního chlapa, který bude už asi nemohoucí... nemluvě o tom, že náš sexuální život je o ničem, protože partner je úplně nefunkční...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tohle Vaše vyznání není rozhodně láska, jakou svět neviděl. Spíš mi připadá, že počítáte.

Ve 49 letech je pán už za zenitem. Nemyslím to špatně, nechci ho odepisovat, ale není to už vhodné období pro budování nového vztahu, navíc nota bene, s malými dětmi. Kromě všelijakých zdravotních problémů /není tak trochu hypochondr?/, nebude mít určitě náladu na pláč a zlobení děcka. Tohle zvládnou jen mladí muži, v jeho věku už si žádají klid, pohodu, teplé večeře, gauč, pivo a fotbal v televizi... *smich*Jinak jsou nervózní jako pes.

Zbytku nějak nerozumím. Který partner je současně úplně sexuálně nefunkční? Ten současný manžel, nebo ten, kvůli kterému se rozvádíte? Pokud ten současný, chápu Vás. Ale pokud je k ničemu ten budoucí, nechápu, proč vyhazujete peníze za rozvod. Rozhodně si nepolepšíte. Nebude sex, bude nervozita, děcko bude vřískat a budete muži muset navíc masírovat bolavá záda.

A jak jste přišla na to, že za 10 let budete mít 8leté dítě? Víte určitě, že za 2 roky přijdete do jiného stavu? To snad máte křišťíálovou kouli a umíte věštit. Tak mi, prosím, řekněte, když máte tu schopnost, jak to bude příští zimu s plynem. Moc mě to zajímá, musíme měnit kotel. A nevíme, co si pořídit. Jaga.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, zamilovaná? Spíše jen chladné uvažování. Zdravím!

makk
hodnocení

2x

Nechtěl to osud, chtěla jste to vy. Podnikatel a dře fyzicky, tedy spíš živnostník. Na důchod si dozajista neplatí, sotva leze už teď, takže za 10 let budete mít na krku dítě a invalidního důchodce s velmi nízkým důchodem. Takže se zas rozvedete a budete tu brečet, že vám nedává skoro žádný alimenty. Doporučoval bych spoléhat se spíš na rozum než na city.

tebi
hodnocení

1x

Mi tedy nepřijde, že byste byla zamilovaná. Spíš odmilovaná, nechcete být raději sama a najít si někoho jiného? Tento vztah nevztah stejně půjde dokopru.

nov
hodnocení

1x

Jste zamilovaná do staršího, úplně nefunkčního muže...a chcete mimčo. To si o jeho zplození řeknete svému bývalému žákovi? To jsou zase báchorky.. poradte.cz/...

liska5
hodnocení

1x

Samá negativa. A teď proč do toho jdete? Myslím, že to bude z bláta do louže. Ani ne ten 12 letý rozdíl, ale ta perspektiva se zhuntovaným člověkem. Jedině, že byste byla duší samaritánka. Takový ten pečovatelský typ.

A děcko?*zmateny* V tomhle věku jsem byla v přechodu a moje děti na vejšce.

hodnocení

1x

IP: .GR

Kolik dílů řeckých pohádek na dobrou noc mi uteklo?

poradte.cz/...

doplněno 19.07.22 00:02:

@kapkanadeje: Já to tušil, díky za čtivo ;).

Třeba ještě tyhle dvě, jestli si chcete počíst a případně si udělat obrázek...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

nebezpecny
hodnocení

0x

Věkový rozdíl není velký, ale neboj tebe to čeká taky. Pokud chcete děcko tak hned teď, za deset let už bude pozdě.

tak
hodnocení

0x

12 let není zas až tak velký věkový rozdíl, když si dva dobře rozumí. Ale u vás je to asi jinak, když už teď máte pochybnosti. Bojíte se budoucnosti s ním a vaše představa, že za 10 let budete mít na krku 8 leté dítě a bolavého nervozního chlapa, tak to asi není dobře..Musela by jste počítat s tím, že mu budete oporou, pomáhat mu v jeho podnikání, i když 59 let to ještě nebude zas až takové stáří. To si ještě bude chtít užívat života, třeba cestovat, ale dítě, tak ještě malé, to už ho asi bavit moc nebude.

jd
hodnocení

0x

Podle toho co popisuješ to není podnikatel, ale OSVČ, self employer, že by zedník? :))

racio
hodnocení

0x

Do toho bych nešel. Když už teď má tolik problémů, tak bude jenom hůř. To chce nějakého mladého, bohatého a zdravého. Toho ve svém pokročilém věku už asi neseženete. Zůstaňte doma u toho svého a máte po starostech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]