Nejste přihlášen/a.
Paní učitelko, v Řecku jsou moře, hory a spousta památek. Máte turistické téma na celou dovolenou. Ale možná jste se spálila na sluníčku, ležíte na pokoji s řeckým jogurtem na zádech a z dlouhé chvíle přemýšlíte o svých žácích. A nudíte se. Co manžel? K ničemu se nechystá?
Jinak odpovím: Byla jsem zamilovaná do své učitelky. Ale nebyla pro mě sexuálním objektem. Paní Svatava byla stará, jako moje mamka. Měla velice kultivované chování, uměla jednat s dospělými i se žáky a její znalosti snad neměly dno. Moc jsem si přála být jednou jako ona. Než jsem se k něčemu rozhodla, říkala jsem si, co by asi udělala ona. Dnes už, bohužel, nežije, bylo by jí 91 let. Ale často si na ni vzpomenu a vzdávám jí hold, jak dobře své žáky vedla.
Vám, než o vědomosti a znalosti, jde spíš o mruk, o sexuální poblouznění. A to je opravdu o něčem jiném, než o vědomostech. Zkuste to rozplavat v moři. A hezký zbytek dovolené. Jaga.
U dobrého učitele není důležité, jak vypadá v 35 letech. Ale co má ve své učitelské hlavě. Trochu se Vám to plete. To jižní sluníčko, to je potvora.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.