Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nuda a stereotyp ve vztahu/ jsem děvka?

Od: kackka odpovědí: 22 změna:
Ahoj všichni, po deviti letech manzelstvi, z pocitu nudy, jsem si nasla milence. Ted se kvuli nemu po dvou letech rozvadim, ale, coz on nevi, protoze se zacinam opet nejak nudit, nasla jsem si dalsiho milence. Nutno podotknout, ze muj soucasny partner, milenec c.1, trpi dlouhodove problemy s erekci a mne je 37 let...takze trochu schiza...ze zacatku fungoval ok, ale ted! Milenec c.2 je mladsi nez ja a mam ho ciste na sex. Nicmene...je to divne?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

5x

Zdravím. Máte jinak seřazené priority. Pro vás je důležitý sex. Pro většinu lidí je důležitý sex i city, porozumění, vztah a ohleduplnost. Ida

hodnocení

4x

Máte prostě přelétavou náturu. Není čím se chlubit. Nestálá, neschopná mít ráda svého manžela, toužící stále po nových dobrodružstvích. Když jeden ztratí erekci, už máte v rukávu dalšího. Jednou zůstanete vyžilá, odkopnutá a sama. Nezlobte se, že to píši tak natvrdo, ale znala jsem několik podobných poletušek a žádná nevydržela s jedním partnerem. Prostě to každou žene dál, až si spálí křídla, jako můra u světla.

Máte děti? Bylo by lepší ve Vašem případě být bezdětnou. Protože pro ně to musí být moc těžké zvykat si na další nové "strýčky", které jim mamka předhazuje.

Ve vsi žil kdysi pán, který skákal ze ženy na druhou, na třetí, na...Můj taťka o něm říkával /pamatuji si to asi 60 let/: "Von chodil vod jednej k druhej, jako ten nebožtík Tuhej! Až přišla smrt a pak měl prd." *smich* Mamka se na něj proto zlobila, že prý to před dětmi nená říkat. Vy mi připadáte jako něco hodně podobného v ženském vydání.

Co vlastně od svého života chcete a očekáváte? Další a další chvilkové vztahy? To mi připadá opravdu málo. Jaga.

liska5
hodnocení

3x

Ať si každý žije jak chce, když to nijak neomezuje druhé. Někdo je pořád na rybách, jinej na hřišti a nebo zdolává velehory... Jen, co tomu říkají Vaše děti?

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, ano, takto z dálky to vypadá, ze jste de*ka, cou*a či rozta*nozka. Ovšem, Vy si to umíte hezky zdůvodnit. Abych to zmírnil, tak si budu myslet, ze mate široké srdce a jste “dobrovolná dárkyně”. Zdravím!

seraphico*
hodnocení

1x
Zas tak divné to není. Holt nejste ten typ na manželství a sex pouze s jedním partnerem. Bohužel jste si to uvědomila později, ale rozvod už probíhá, tak kde je problém? Není důvod abyste se cítila provinile. Užívejte si života a na ostatní nehleďte.

hodnocení

1x
Žiješ jen jednou tak si to užij

break
hodnocení

1x

U nás se o takových říká, že mají pí*u lumpa...

etana*
hodnocení

0x

Ano, jste, ale nic není ztraceno. Měla jsem takovou kolegyni, manžel za manželem, vždy k tomu milenci. Až poslední manžel, když jí bylo asi jako vám nyní, na ni vyzrál. Místo rozvodů a hádek jí pořídil koně. A do roka z ní byla vzorná panička, denně na jízdárně, kydala hnůj, čistila svého čtyřnohého miláčka, dnes se stará o koně tzv. v důchodu a nikdo by v ní už nenašel tu couru, kterou bývala. Tak třeba vás taky někdo dovede na správnou cestu.

michalverner
Jinak řečeno...aby žena nebyla "coura" musí dostat majetek-super.
etana*

Ne, michalverner, stačí, když dostane hračku. Nebo může dostat přes hubu, ale to pak utře i ten její vychovatel.

michalverner
To vyjde stejně.

ltz
hodnocení

0x
Vám to vyhovuje, ale není co zavidet. Přibývají vám roky a co nevidět se muzete cítit odkopnuta. Maximálně vás zase někdo využije v posteli, o víc nebude mít zájem a ani vy už sobě nenajdete schopnost být s někým trvale.

michalverner
hodnocení

0x
Co v okolí pozoruji tak rozhodně to není nic neobvyklého.Vy to ovšem oproti ostatním pouze špatně nazýváte.Dnes se neříká děvka.Dnes se takovému chování říká,že je žena sebeznalá a hledá lásku.

tebi
hodnocení

0x
Pokud byste byla chlap- byla byste poplácána po zádech - uznalecky, holt žena musí být za vzornou, jinak má pověst děvky, asi bych vám řekla - užívejte života dle libosti, jen se nevázejte a mužům nic neslibujte...

hodnocení

0x

Záleží na tom, jestli si stěžujete nebo se chlubíte. :-D Nuda je sv*ňa.

Já jsem vlastně neodpověděla na dotaz, zda jste děvka. Víte jaký je rozdíl mezi ku*vou a děvkou? Ku*va je povolání, děvka je povaha. Takže, účtujete si něco?

michalverner
Tazatelka si jistě nic neúčtuje.Na druhou stranu ovšem dárek asi neodmítne-přece dává na oplátku sex.Navíc dárky od muže jsou povinné a to se jako platba nepočítá.

Michale, nemluvím o dárcích, ty dávají i ptáci i savci, ale mluvím o nejstarším řemesle na světě, o živobytí.

Důkaz, fotka mého bratra. "Dárek pro tebe"

Nuda a stereotyp ve vztahu/ jsem děvka?

michalverner
Nejstarší řemeslo...myslíte že se tazatelka živí hrnčířstvím?

hodnocení

0x

Hm, asi vás chytá druhá míza a chcete si užít, dokud se nepřihlásí stáří. Je fakt, že za pár let si o vás nikdo ani to kolo neopře. Aspoň budete mít na co vzpomínat. Občas si zajděte na testy na pohlavní choroby. I děvky na ně chodí.

infantilni*
hodnocení

0x

Hele, to, že společnost říká: "to je špatně" "měla byste si najít stálého partnera" "nebuďte dě*ka" je jen jakýsi zažitý vzorec. Reálně by měl člověk dělat to, co cítí a chce, a né jak se na to dívají druzí nebo "jak by to mělo být"... Příroda neřekla: tady máš manžela, děti a starej se. Jste svobodný člověk. Takže divné to není, jen pro společnost ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]