Nejste přihlášen/a.
Máte prostě přelétavou náturu. Není čím se chlubit. Nestálá, neschopná mít ráda svého manžela, toužící stále po nových dobrodružstvích. Když jeden ztratí erekci, už máte v rukávu dalšího. Jednou zůstanete vyžilá, odkopnutá a sama. Nezlobte se, že to píši tak natvrdo, ale znala jsem několik podobných poletušek a žádná nevydržela s jedním partnerem. Prostě to každou žene dál, až si spálí křídla, jako můra u světla.
Máte děti? Bylo by lepší ve Vašem případě být bezdětnou. Protože pro ně to musí být moc těžké zvykat si na další nové "strýčky", které jim mamka předhazuje.
Ve vsi žil kdysi pán, který skákal ze ženy na druhou, na třetí, na...Můj taťka o něm říkával /pamatuji si to asi 60 let/: "Von chodil vod jednej k druhej, jako ten nebožtík Tuhej! Až přišla smrt a pak měl prd." Mamka se na něj proto zlobila, že prý to před dětmi nená říkat. Vy mi připadáte jako něco hodně podobného v ženském vydání.
Co vlastně od svého života chcete a očekáváte? Další a další chvilkové vztahy? To mi připadá opravdu málo. Jaga.
Ano, jste, ale nic není ztraceno. Měla jsem takovou kolegyni, manžel za manželem, vždy k tomu milenci. Až poslední manžel, když jí bylo asi jako vám nyní, na ni vyzrál. Místo rozvodů a hádek jí pořídil koně. A do roka z ní byla vzorná panička, denně na jízdárně, kydala hnůj, čistila svého čtyřnohého miláčka, dnes se stará o koně tzv. v důchodu a nikdo by v ní už nenašel tu couru, kterou bývala. Tak třeba vás taky někdo dovede na správnou cestu.
Já jsem vlastně neodpověděla na dotaz, zda jste děvka. Víte jaký je rozdíl mezi ku*vou a děvkou? Ku*va je povolání, děvka je povaha. Takže, účtujete si něco?
Hele, to, že společnost říká: "to je špatně" "měla byste si najít stálého partnera" "nebuďte dě*ka" je jen jakýsi zažitý vzorec. Reálně by měl člověk dělat to, co cítí a chce, a né jak se na to dívají druzí nebo "jak by to mělo být"... Příroda neřekla: tady máš manžela, děti a starej se. Jste svobodný člověk. Takže divné to není, jen pro společnost ano.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.