Ahoj všichni, dlouho mi nadbíhal jeden mladíček (o 15 let mladší)...nakonec jsem se s ním vyspala a bylo to všechno moc fajn, i když si myslím, že na něj nakonec moc velké sousto, rovnou jsem mu řekla, že jde pouze o sex...domluvili jsme se na další možné schůzce, až bude příležitost...nicméně přestal tak nějak komunikovat...já bych ráda pokračovala v tom, co jsme započali, ale nevím, jak na něj, aby to klaplo...mně je 35...díky za radu
Jestli se mladíček nelekl, že by si po něm mohla chtít trvalý vztah, také bych se raději neozýval.. Spíš napsat, že toužíš jen po nezávazném sexu, pokud už není zadaný a připsat, že čekáš do třech dnů na odpověď, potom že se už neozveš..
Nadbihal vám, až vás nakonec dostal. Je vidět, že mu šlo jenom o sex. Zkusil to a to je asi tak vsechno. Když nekomunikuje, je to jasná zpráva pro vas: nemá více zájem. Tak se neponizujte jako žena.
Zdravím. Nemá zájem a dal Vám to najevo tak, že s Vámi přestal komunikovat. Tak se nevnucujte a na sex si nejděte jiného. Takového který bude stát o to co nabízíte a bude v tom chtít následně s Vámi i pokračovat.
Vám je 35.To je bohužel moc.Co s někým,kdo má přetočený tachometr?Vám nezbývá nic jiného než sehnat si někoho nového-staršího zoufalce,nebo mladšího-ovšem s "defektem". Výjímkou by mohlo být to pokud vypadáte nějak zachovale.To ovšem v našich končinách nebývá zvykem ačkoliv si to mnohé ženy myslí.
Děkuju Vám Všem, máte tak nějak pravdu všichni. Je to můj dávno bývalý žák, který se zakoukal do panī učitelky...to se stává. Dneska mi zrovna psal, že se staví, já zrovna úplně nemohla, nestavil se...ale napíšu mu...uvidíme...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.