Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spíte bosí, nebo v ponožkách?

Od: mnbvc1 odpovědí: 7 změna:

A nosíte pyžamo, kraťasy a triko apod., případně spíte nazí?

Já v pyžamu s krátkými nohavicemi a bos. (muž, 41 let)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

1x

záleží na tom, KDE spíte - do iglú si vezmu ponožky, do vytopené ložnice v paneláku ne.

lidus*
hodnocení

1x

V létě lehká košilka, v zimě flanelka a teplé ponožky (na chalupě) v bytě je jedno jaké roční období je.

hodnocení

0x

To je různé, když jsou tropické teploty, tak ponožky odložím. Odložím i letní tenkou košili. Ted na podzim mám pyžamo a ponožky, ty u telky většinou sundám, ale nekdy jsem zimomřivá a nechám si je.

hodnocení

0x

Noční košile bez rukávů vždy/ aby nikde nic netáhlo/, volné a pohodlné bez škrabavých krajek, bavlna. Ponožky nkdy, musím cítit dotyk peřiny na kůži a mám ráda její chladný dotek. Spím v pokoji kolem 20 oC, možná kdyby bylo méně stupňů, tak bych přidala, ale nerada.

mimsa
hodnocení

0x

bez ponožek, ale v mém oblíbeném pyžamu :)

vesna.cz/...

pb®
hodnocení

0x

Noční košile, v létě s krátkým, v zimě s tříčtvrtečním rukávem. Ten preferuju i u domácích triček, když něco dělám a já dělám pořád, nemusím vyhrnovat rukávy. V noci mi nesmí táhnout na ramena a zadek, to je mi pak zima. A nosím i do postele spodní prádlo, volnější kalhotky i podprsenku bez kostic. Protože bez toho mám pocit, že mi právě na ten zadek táhne a bez podprdy mě bolí prsa. V zimě k té noční košili jěště preferuju dlouhé pyžamové kalhoty. A ponožky občas ano, to když si po pedikúře na noc namažu nohy krémen. Ale stejně je pak uprostřed noci skopu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]