Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spíte spíš nahý nebo v pyžamu?

Od: ujendys* odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

2x

Každý spí jak a v čem je mu dobře. Mně by třeba vadilo spát nahý

zwiki*
hodnocení

0x

V čem se cítíš nejlíp.

pk*
hodnocení

0x

Já spím v trenýrkách a větším pohodlném tričku :)

pyzamo
hodnocení

0x

V trenkách za 8 Euro

lightinthebox.com/...

buss
hodnocení

0x

Jak kdy, bude-li sex ...

hodnocení

0x

já spávám v trenkách, ať je léto nebo zima. A ideálně potřebuju na spánek chládek, nejlíp se mi spí, když si v zimě před spaním na pár minut otevřu okno a pořádně mi to ochladí postel i vzduch v místnosti :)

pk*

Mám to úplně stejně :)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak já to mám úplně jinak. Teda, jak kdy. Když je vedro, tak se svlíkám. Nebo jsem svlíkán. Jak je chladno, beru si velké pyžamo a pak se chladím vystrčením nohy na deku. I v této situaci mohu být svlíkán. Tuhle mi byla taková zima na sejráky, že jsem si asi ve 4 ráno musel vzít fusky. Jindy je po chvíli sundám, kůli chlazení. Teď vydržely být na nohou až do rána. A na teploměru jsem měl 23.4 C. Poněkud to nechápu. Něco bylo divně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]