Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V cem spite?

Od: evzenie odpovědí: 23 změna:

Ahoj, zajimalo by me v cem damy spite. Nocni kosile nebo pyzamo? A oblekate si pod to spodni kalhotky?

Panove jaky mate nazor na kalhotky pod nocni kosili ci pyzamem?

Dik

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mam jen pyzamo a moje zena take pyzamo v zime , v lete treba i jen tricko nebo kosile ... a samozrejme bez kalhotek , at jsi take odpocine a vyvetra ;)

korsika*
hodnocení

0x

Já spávám v kalhotkách a tričku, kalhotky spíš s volnější s nohavičkou, jakoby dámské boxerky. Nemohu spát bez, je mi to prostě nějak nepříjemné... V létě spím někdy jen v kalhotkách. Přítel spí v trenkách popř. trenky + triko. Nesnáším košile nebo kalhoty, překáží mi to, do košil se zamotávám :o) Ale co jsem vypozorovala, tak ostatní ženské z rodiny spí jen v pyžamu bez prádla

evzenie
hodnocení

tak to jsem rada ze to slysim...ja bez kalhotek taky spim nerada a zacnala jsem si pripadat divna :o)

Spím v kalhotkách a v tričku. Bez kalhotek (nebo bermudách) bych asi neusnula.

evikno*
hodnocení

0x

Já úplně nahatá... Jsem ráda, když ze sebe všechny ty vrstvy večer vysvleču a užívám si volnosti. :)

buss
hodnocení

0x

Panove jaky mate nazor na kalhotky pod nocni kosili ci pyzamem?
Zapotí se vám pucka... a kdo to má sundávat

ladaadal*

Tady bych nesouhlasil. Zapotit se nestačí a je to jako rozbalovat Vánoční dárek. Ten si taky nehodíš pod stromeček jen tak.

tomasgulas
hodnocení

0x

Já pořád ve slipech, bývalá (před sto lety) v kalhotkách a volném, dlouhém tričku.

hodnocení

0x

V zimě spím v noční košili, v létě většinou v tílku. Když jsem byla mladá, tak jsem spávala bez kalhotek. Nyní bych bez nich neusnula. Vše je o zvyku. Pyžamo nosím jen v době nemoci, kdy jsem upoutaná na lůžko.;)

ladaadal*
hodnocení

0x

Já v létě nahý, v zimě v tričku, když je nejhůř vytáhnu i "spací" trenky (volné bavlněné). Manželka v noční košili a kalhotkách, bez nich by prostě neusnula. Jde opravdu jen o zvyk. Kdysi jsem spal v tričku a slipech a manželka zase nahá nebo jen v košili. Spát si má každý, jak je mu to příjemný, pod peřinou nejsme na módní přehlídce.*smich*.

kokon
hodnocení

0x

názor na kalhotky pod košilí? Nic moc...

Jak to člověk nesundá hned, tak se zapaří. U nás se spí jen s vrškama. Já jen tričko a žena jen košili...

lucimera*
hodnocení

0x

Já spím v tričku a v kalhotkách.

Když jsem nachlazená, tak případně tepláky, kraťasy a mikina.

martinaa*
hodnocení

0x

Pyžamo, noční košile, v létě letní pyžamo či košilka - nejlépe saténová:) Bez kalhotek, ať si to taky odpočine.

hodnocení

0x

Marfylin Monroe prý spala jen v podprsence

itan71*
hodnocení

0x

Spíme doma jak nás pán bůch stvořil a dávat něco na sebe se nám nelíbí. Po 22hod je to pohodlné

doplněno 06.10.12 16:20:

V létě po 22hod. se zapařenou něco dělat *blee*

doplněno 06.10.12 20:18:

Laďo, my se taky prvně vykoupeme a nebydlíme na hradě aby jsme se cestou tak moc spotily. A zapařenou v kalhotkách v létě a umytou s koupáním třeba dvě tři hodinky před 22hod a před ... no víš *blee*

ladaadal*

Tak my se v první řadě před vstupem do postele vykoupeme. Nevím, proč by se měla za cestu koupelna-ložnice zapařit, tak daleko to opravdu nemáme*smich*. Navíc svlékání toho druhého je velmi záživný předehra*hi*

hodnocení

0x

pěkný den, v opravdu horkém létě spím nejradši jen tak ;) když mám noční košilku, která se dá stáhnout kus pod zadek, tak kalhotky nepotřebuju, ale když mi leze nad pas, tak by mi to bylo bez kalhotek nepříjemně... když se ochladí, např. teď, tak spím nejradši v pyžamu, co se skládá z krátkých kalhot + trička

pt®
hodnocení

0x

Jen v noční košili. - pt

krkovicka*
hodnocení

0x
Spala jsem nahá.Dnes už jen z principu ne.Kdyby začalo hořet,evakuace,zásahová jednotka,erzeta...a mám doma malé dítě.Takže kraťasky a tilko.

buss
hodnocení

0x

Spím v posteli.. Kalhotky, proč na sobě dámy nějakou gumu. Košile se se vyhrne a je to. Na košili mohu vzpomínat na vojnu.

mil®
hodnocení

0x

Normální pyjama. V létě s krákym, v zimě s dlouhým, aby mi neofoukla zapálená lejtky, když se odkopu. ;)

hodnocení

0x

Proč byste měla bejt divná?.?.?

Když se vám spí dobře třeba v pytli od brambor tak spěte v něm, co je komu do toho!.!.!*ee**smich*

itan71*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]