Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajimalo by me v cem damy spite. Nocni kosile nebo pyzamo? A oblekate si pod to spodni kalhotky?
Panove jaky mate nazor na kalhotky pod nocni kosili ci pyzamem?
Dik
Já spávám v kalhotkách a tričku, kalhotky spíš s volnější s nohavičkou, jakoby dámské boxerky. Nemohu spát bez, je mi to prostě nějak nepříjemné... V létě spím někdy jen v kalhotkách. Přítel spí v trenkách popř. trenky + triko. Nesnáším košile nebo kalhoty, překáží mi to, do košil se zamotávám :o) Ale co jsem vypozorovala, tak ostatní ženské z rodiny spí jen v pyžamu bez prádla
Já v létě nahý, v zimě v tričku, když je nejhůř vytáhnu i "spací" trenky (volné bavlněné). Manželka v noční košili a kalhotkách, bez nich by prostě neusnula. Jde opravdu jen o zvyk. Kdysi jsem spal v tričku a slipech a manželka zase nahá nebo jen v košili. Spát si má každý, jak je mu to příjemný, pod peřinou nejsme na módní přehlídce..
Spíme doma jak nás pán bůch stvořil a dávat něco na sebe se nám nelíbí. Po 22hod je to pohodlné
doplněno 06.10.12 16:20: V létě po 22hod. se zapařenou něco dělat
Laďo, my se taky prvně vykoupeme a nebydlíme na hradě aby jsme se cestou tak moc spotily. A zapařenou v kalhotkách v létě a umytou s koupáním třeba dvě tři hodinky před 22hod a před ... no víš
pěkný den, v opravdu horkém létě spím nejradši jen tak když mám noční košilku, která se dá stáhnout kus pod zadek, tak kalhotky nepotřebuju, ale když mi leze nad pas, tak by mi to bylo bez kalhotek nepříjemně... když se ochladí, např. teď, tak spím nejradši v pyžamu, co se skládá z krátkých kalhot + trička
Normální pyjama. V létě s krákym, v zimě s dlouhým, aby mi neofoukla zapálená lejtky, když se odkopu.
Proč byste měla bejt divná?.?.?
Když se vám spí dobře třeba v pytli od brambor tak spěte v něm, co je komu do toho!.!.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.