Nejste přihlášen/a.
Jsem v tom asi strašně komplikovaný a mám i nějakou formu strachu jít do nějakého vztahu.
10x
4x
Již jste zde psal o tom, že máte problémy se sebevědomím i s tím, že necítíte přitažlivost k druhému pohlaví. Pokud Vás trápí Vaše psychika, chce to pomoc odborníka. Vyhledejte psychologa, rozebere to s Vámi a společně přijdete na příčinu. Na sebevědomí se zapracovat dá, ale pokud po něčem toužíte a zároveň si zdůvodňujete proč se o to nepokusit, nesnažit, pak to chce odborníka, abyste hledali společně způsob jak toho docílit. V podvědomí cítíte prostě třeba jen strach, ale ten i ten se dá překonat...
doplněno 17.12.18 23:24:
Aby rádci měli Vaše vlákna pohromadě a mohli si udělat svůj úsudek o Vás a co nejlépe Vám poradit, dávám odkazy na Vaše předešlá vlákna.
0x
@hellm - Takže na jednu stranu bych strašně moc chtěl, ale částečně by mě asi omezovala, protože mám rád čas i sám pro sebe.
Anglické přísloví říká, že: "Nelze koláč mít a současně ho sníst." Vy ho zatím máte - až přijde ta pravá (chuť, samozřejmě
), s radostí ho sníte.
0x
Hellm ty ani nevíš co vlastně chceš. Až to co opravdu chceš budeš opravdu chtít, nebudeš se muset ani snažit. Je to o tvých prioritách. Ty prostě zatím nechceš. A že ti baba řekne, že jsi pěkný nemusí znamenat, že tě chce. Třeba chce být jen milá. Navíc nemá cenu nic uspěchat, napřed nějaké kino, kávička. Více zjistit co má v hlavě a pak to dál rozvíjet. A když odmítne, no tak nebyla pro tebe ta pravá a stejně by to neklapalo. Pak je ještě úsloví, že pěkná prsa a pěkný zadek, děti nevychová. To má taky něco do sebe. Zamysli se. Mít vše prostě nejde a musíš vždy dělat kompromisy. Ale ve 20-ti nemusíš mít holku se kterou hned bydlíš a máš dítě a pak máš čas i na sebe. Ale je to většinou tak, že se pak stejně společně usadíte a pak někdy bude chtít dítě, jako většina žen. Tak to prostě je. Z toho nebuď rozmrzelý. Oba poznáte kdy bude ten správný čas. A IMHO mít dítě je super a toho se rozhodně neboj. A něco pro odlehčení, ber to z jiného úhlu. XD

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.