Nikdy jsem neměl holku, ale často jsem slyšel od holek, že dobře vypadám. Mám to takové zvláštní, protože si myslím, že dobře vypadám, ale když mi to holka řekne, tak jsem zaskočený a nechce se mi tomu věřit. Asi nedokážu udělat ten první krok a říkám si, že vlastně holku nepotřebuju, protože mám důležitější cíle pro mě, které chci dosáhnout. Což je pravda, ale zase na druhou stranu cítím, že mi v životě nějaká chybí, ale nechci stavět můj život jenom kolem holky. Takže na jednu stranu bych strašně moc chtěl, ale částečně by mě asi omezovala, protože mám rád čas i sám pro sebe. Máte to někdo podobně a nebo nějaké rady, jak to skloubit dohromady? Jsem v tom asi strašně komplikovaný a mám i nějakou formu strachu jít do nějakého vztahu.
A co jako? Já měl první holku a sex ve čtyřiatřiceti. Vykašli se na praštěnou módu, mít to co nejdřív za sebou. Ono to neuteče...
looney*
Ve ctyriatriceti?To jsi Dobrý.Já nemám holku a žádný sex doposud.A je mi osmatřicet.Nevím co se stalo.Asi šlo libido někam do háje.Ale uzivam si toho.Už nehledám sukně a netoužím po sexu.Cestuje po Českém Ráji,věnuji se koníčkům a zjišťuju,že mám najednou spoustu času.Než abych honil čas pro rodinu a povinnosti ve vztahu.Někdo by řekl,že to není to prave.Ale je to vzácný dar.
vernon
Já si užíval do těch čtyřiatřiceti. Žádná mne nechtěla a mně to bylo víceméně jedno. Cestoval jsem, projezdil jsem celý svět. Nikdo mne neomezoval a mohl jsem všechno... Potom mne ulovila o dvanáct let mladší holka a bylo. A nestěžuju si!
Již jste zde psal o tom, že máte problémy se sebevědomím i s tím, že necítíte přitažlivost k druhému pohlaví. Pokud Vás trápí Vaše psychika, chce to pomoc odborníka. Vyhledejte psychologa, rozebere to s Vámi a společně přijdete na příčinu. Na sebevědomí se zapracovat dá, ale pokud po něčem toužíte a zároveň si zdůvodňujete proč se o to nepokusit, nesnažit, pak to chce odborníka, abyste hledali společně způsob jak toho docílit. V podvědomí cítíte prostě třeba jen strach, ale ten i ten se dá překonat...
doplněno 17.12.18 23:24:
Aby rádci měli Vaše vlákna pohromadě a mohli si udělat svůj úsudek o Vás a co nejlépe Vám poradit, dávám odkazy na Vaše předešlá vlákna.
Taky bych chtěl pochopitelně i sex.. ve 20 se to blbě samému a asi mě tak okolí ovlivňuje, abych si někoho našel, ale jak říkám je to pro mě složité a nedokážu jít jen tak s jakoukoliv holkou na rande, asi mám i velké nároky, nemyslím přímo vzhledové
Jestli chcete s něčím poradit nebo pomoci, bylo by dobré u nové otázky uvádět odkazy na předchozí dotazy, aby odpovídající měli k dispozici více informací.
A nebylo by od věci napsat, jestli jste už některou z dřívějších rad vyzkoušel.
@hellm - Takže na jednu stranu bych strašně moc chtěl, ale částečně by mě asi omezovala, protože mám rád čas i sám pro sebe. Anglické přísloví říká, že: "Nelze koláč mít a současně ho sníst." Vy ho zatím máte - až přijde ta pravá (chuť, samozřejmě ), s radostí ho sníte.
Hellm ty ani nevíš co vlastně chceš. Až to co opravdu chceš budeš opravdu chtít, nebudeš se muset ani snažit. Je to o tvých prioritách. Ty prostě zatím nechceš. A že ti baba řekne, že jsi pěkný nemusí znamenat, že tě chce. Třeba chce být jen milá. Navíc nemá cenu nic uspěchat, napřed nějaké kino, kávička. Více zjistit co má v hlavě a pak to dál rozvíjet. A když odmítne, no tak nebyla pro tebe ta pravá a stejně by to neklapalo. Pak je ještě úsloví, že pěkná prsa a pěkný zadek, děti nevychová. To má taky něco do sebe. Zamysli se. Mít vše prostě nejde a musíš vždy dělat kompromisy. Ale ve 20-ti nemusíš mít holku se kterou hned bydlíš a máš dítě a pak máš čas i na sebe. Ale je to většinou tak, že se pak stejně společně usadíte a pak někdy bude chtít dítě, jako většina žen. Tak to prostě je. Z toho nebuď rozmrzelý. Oba poznáte kdy bude ten správný čas. A IMHO mít dítě je super a toho se rozhodně neboj. A něco pro odlehčení, ber to z jiného úhlu. XD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.