Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Necítím přitažlivost

Od: ltm2o odpovědí: 10 změna:
Nikdy jsem pořádně nebyl ve společnosti holek, na střední jsme měli čistě klučičí třídu a strašně jsem si přál, jak se do nějaké holky zamiluji. Ale teď, když jsem na výšce a holky tam jsou, tak mi prostě nic neříkají. Nevím, čím to je, rád bych chtěl mít konečně nějaký vztah, ale necítím k žádné žádnou přitažlivost. Nevíte čím to může být? Jsem 100% hetero. Je to úplně něco jiného, než jsem byl na střední a cítil pořád nějakou přitažlivost..
PS: Možná se tady nějaké slova dost opakujou, ale napsal jsem, jak to cítím.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud se Vám žádná slečna ve škole nelíbí, pak s tím nic nenaděláte. Holt se musíte poohlédnout jinde..Nemá smysl chtít vztah za každou cemu, když Vás žádná slečna nepřitahuje a nevzbuzuje ve Vás zájem. Ale jste si jistý tím, že netrpíte nízkým sebevědomím? Že ten zájem i případnou přitažlivost v sobě nepotlačujete, protože se domníváte, že by naopak - zájem o Vás u slečen nebyl?

doplněno 15.10.18 23:01:

Myslím si, že věk v tom, že Vás žádná nepřitahuje a nezajímá, zase takovou roli nehraje. Spíš si myslím, že je to u Vás otázka psychiky. Ale to nabízím jen svůj názor.

ltm2o
hodnocení

Takhle jsem nad tím nepřemýšlel, je možné, že v tom nějakou roli sebevědomí může mít. Ale na druhou stranu, ještě menší sebevědomí jsem měl asi před 2 roky na tanečních a něco se prostě stalo, že jsem ten první krok u jedné holky učinil. Taky mě napadlo, jestli na mě nejsou příliš "staré" (v uvozovkách) ve smyslu mentálního, přece jenom se ve 20ti stýkají se 23, 25 letými a já nevím. Je to jiné je možné, že bych si s mladšími rozuměl více. Sám přesně nevím, snažím se na to přijít. Myslíte, že by to mohlo být právě tím věkem?
ben®

ltm2o - já si myslím, že o celé záležitosti moc přemýšlíte a už předem si hledáte důvody, proč by to nešlo. Moc chcete vztah, ale zároveň se ho bojíte (protože skončí klídek a začne snažení, napětí, starosti dosud nepoznané, vyplní to čas a děvče bude vyžadovat i očekávat Vaší aktivitu). Na vztah potřebujete čas a Vy studujete, tak i toto musíte vzít v úvahu (časovou náročnost studia vs. čas na dívku).

iz*
hodnocení

2x

Víte, co je vztah?

doplněno 15.10.18 21:13:

Vztah začíná seznámením s někým, kdo Vás něčím zaujme, cit přijde později. Dokud takovou dívku nepotkáte, těžko budete k někomu něco cítit. Spolužačky, kamarádky > to je jiný typ vztahu.

ltm2o
hodnocení

Vím, ale musí to začít tím, že k někomu něco cítím a když necítím, tak nemůžu udělat ten první krok, aby z toho vznikl vztah
vernon
To je toho! Až potkáš tu pravou, uvidíš. Mně to trvalo 32 let a taky jsem se dočkal...
Jak píše Vernon, vše má svůj čas. Já si v mládí vůbec s kluky neužívala. Měla jsem bloky, ale přitahovali mě. Až od 35 let si užívám. Dokonce mám dojem, že až nyní ve 40. Jednou to přijde, uvidíte. Samo časem.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nestudujete na ČVUT? Tam nikdy mnoho přitažlivých dívek nebylo . Ovšem, je zvláštní, když 100% "heterák" nevidí na dívce nic přitažlivého, nemá fantazii a neláká ho poznat dosud nepoznané (nebo poznané jen na obrázku). Třeba to chce čas a lépe děvčata pozorovat (zaměřit se na detaily, křivky, pohyby, úsměvy a oči). Zdravím!

P.S. Třeba jste trochu sexuálně zakřiknutý.

hodnocení

0x
Ženská ti musí vonět jinak je to o hov..

72mona3*
hodnocení

0x

On to má totiž každý nastaveno jinak. Někdo se "zamilovává" co týden, jiný je jako vy. Nelze to ovlivnit vůlí. Až to přijde, tak to přijde ;) M.

doplněno 15.10.18 21:09:

Někdo do toho spadne po hlavě, jiný se dá do kupy s dlouholetou kamarádkou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]