Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sociální fobie a její problémy

Od: llll odpovědí: 4 změna:
Mám problém ve škole zůstat v klidu, mám pocit, že mě někdo pozoruje a když slyším smích, tak mám pocit, že se smějí ostatní mně.
Nevím, co s tím mám to od puberty a snažím se proti tomu bojovat, ale nedaří se mi to. Nevím, co to způsobuje, někdy se mi tak rychle rozetřepe hlava a je to strašně divný pocit a přeju si, že to nikdo neviděl
Jestli někdo máte nějakou radu, jak to odbourat, tak budu rád

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

6x

Okamžitě to začněte řešit s odborníkem. Nečekejte vůbec na nic jděte k němu! Máte ve škole psychologa? Každý den, který strávíte v tomto stavu je ztráta času a prohlubujete tím své problémy. Sám si nepomůžete, věřte mi. Potřebujete léky na míru. Pokud se bude váš charakter formovat v tomto stavech, nevzejde z toho nic dobrého.

Neváhejte, není nad čím dumat. Alou k doktorovi! ;)

iz*
hodnocení

1x

Souhlasím s odpovědí @Still10k > chce to odborníka.

Jen místo školního psychologa bych poradila návštěvu praktického dětského lékaře, který podle potřeby pošle ke klinickému psychologovi nebo k psychiatrovi.

hodnocení

0x

Jak se píše výše... Nestyď se vyhledat odborníka. Ušetříš si spoustu problémů do budoucna.

frell
hodnocení

0x

Ahoj, jsem na tom stejně jako ty. Trvalo mi dlouho než jsem si uvědomila že mám sociální fobii. Neboj se napsat mail psychologovi, nebo terapeutovi a objednat se. Sama teď nějakou dobu chodím na terapie a pomalu se to lepší. Můžeš si přečíst knihu Sociální fobie a její léčba od Práška a kol., dá se stáhnout normálně na netu možná ti to pomůže. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]