Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám doma frigidu?

Od: tulinek* odpovědí: 9 změna:
Žiju s partnerkou už 6 let.Máme 3letého syna a plánujem svatbu na podzim.Poslední dva roky máme sex jednou do měsíce a někdy ani to ne.Chtěl bych to každý den,ale už mě nebaví se doprošovat.Ona nikdy nepříjde,že by začla sama.Zkoušel jsem s ní o tom mluvit,šlo vidět,že jí to taky sere a u toho taky skončilo.Mám jí rád,ale chuť na sex mám vždy.Musím se hlídat,už jsem si říkal,že se vyřádím někde jinde,ale vůle mi to nedovolí.Už jí nepřitahuji,nebo má denní starosti okolo našeho kluka?Uznejte pánové a promiňte dámy,že jednou za měsíc je uboze málo.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

annyfi*
hodnocení

1x

Zkuste partnerce ulevit od starostí a připravit jí hezký večer. Večeře, svíčky, hudba...Pomozte jí se synem, pokud má starosti se svatbou, snažte se, ať má pocit, že jí pomáháte. Vyřádit se jinde-to nic neřeší. Přeci nechcete žít a užívat si pak jinde. To by asi nedělalo moc dobrotu.

hodnocení

0x

Podobné téma a podobné problémy se tu probíraly na

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

myslím, že když během čtení a následné snaze o pochopení dáš manželce pokoj, tak nějaký čas uběhne... a nesmíš rychle číst... ani bez jídla dlouho nevydrží...

k tvé poslední větě...

mnohý pán by byl rád, kdyby to měl aspoň jednou za měsíc... mnohá žena by byla ráda, kdyby to měla aspoň jednou za měsíc...

a to nevzpomínám ty, kteří/které můžou klidně vyměnit měsíc za rok...

takže na tom ještě nejsi tak špatně...

slonbonjohn*

Hejkale ...*sok* evidentně jde o relativně mladé lidi, takže být štastný za sex jednou za rok, to bude spíš vyhovovat nám, co už máme svý odš...*uspech*. Na to, abych měl uvařeno, vypráno atd. by stačilo zůstat u maminky.;)

A k dotazu : Vyříkat si to s partnerkou, na rovinu!

pt®
hodnocení

0x

"tulinek", píšete, že změna je za poslední dva roky. Možná je to starostí o dítě, nebo i Vaší změnou přístupu k partnerce. Dítě potřebuje péči a pozornost matky, určitě v tomto věku. Lásku dělí mezi Vás a dítě. Zdá se mi, že na dítě žárlíte a chcete partnerku jen pro sebe. Buďte, jako muž a partnerce oporou, ne jen druhým žárlivým dítětem, zkuste se změnit trochu Vy. Je to jen můj pohled na věc. Je téměř půlnoc a Vy sedíte u PC, místo abyste využil toho, že dítě spinká a věnovl se partnerce. Tak hodně štěstí, porozumění a lásky. - stařnka

kritik*
hodnocení

0x
Z toho, co píšeš plyne, že je tvá žena ještě zřejmě na mateřské. A tato "dovolená" leze ženským hrozně na mozek. U mě to bylo vždycky podobně. Po skončení mateřské se sex zlepšil. Pokud ti to před lety fungovalo bez problémů, zřejmě se to zlepší až bude mít tvá paní od té 24-hodinové dovolené odpočinek v normální práci. Podle mého je to ze stereotipní nepřetržité péče o dítě, navíc domácnost a manžel, jako bonus se asi ani moc nevyspí pokud je tvé děcko nespavec nebo ranní ptáče. Je unavená, potřebuje odpočinek k nabrání sil.
Zkus si o tom s manželkou v klidu promluvit a pokus se zjistit, kde ona vidí problém. Třeba ani sama nebude vědět. Dítko není už nejmenší, zkuste ho třeba na víkend dát babičkám, aby jste si (hlavně manželka) odpočinuli. Kupte si dovolenou a tam se zkus starat o dítě jen ty. Po dvou týdnech tě choutky na každodenní sex opustí, začal by ti stačit obden a pokud by ses o něj staral roky...
Jednou za měsíc je to pro mladého chlapa opravdu málo. Já to měl, když byla manželka na mateřské 1 x za 14 dní přiděleno na 5 minut a ještě s atmosférou, jaký jsem zvrhlík, že chci tak moc tak dlouze a tak často. Řešil jsem to milenkama, manželka se to naštěstí nikdy nedomákla. Ač je to řešení, na které nejsem zrovna hrdý a nemůžu ho s klidným svědomím doporučit, mně na nějaký čas zachránilo manželství.
Jo a větu "Je téměř půlnoc a Vy sedíte u PC, místo abyste využil toho, že dítě spinká a věnoval se partnerce." může napsat jen někdo, kdo tohle nikdy neprožil a neví o čem je řeč. Já to několikrát zkusil a vždy jsem se zlou jsem odcházel.
Přeji ti pevné nervy.
tulinek*
hodnocení

Jo je to tak.Jsme mladí je nám obou 27let a jak říkám máme i před svatbou.Přítelkyně se nesnaží vymlouvat na syna ani na denní povinosti,ale mlčí když jsme o tom posledně mluvily.Taky si jí chci vychutnat,dlouhá předehra,mazlení a jediný co mi řekne:"Tak honem ať to mám za sebou" Tak a někdy se svalím a radši jí ani neobtěžuji.Já taky neručím za sebe,že si sexualní apetit vynahradím někde jinde.Chci taky trochu pochopení.Pro Pt žena je u maminky i se synem,těžko se jí můžu věnovat.Jste přece jen ženská,která to vidí tak,že chci po přítelkyni moc,když sex do vztahu i manželství patří.

topka*
hodnocení

0x

Ano sex do manželství patří. Jenže manželka je evidentně jinde, myslím s energií. Cítím, že u počítače uprostřed noci sám nejste z jiného než dobrého důvodu. Matka Vašeho dítěte vychrupává, ale cítím s Vámi. Zkuste se sexuálně odreagovat co nejméně škodlivou a riskantní cestou. Určitě souhlasím, že partnerka by měla jít do práce! Zkuste jí také víc pomáhat, pustí-li Vás k tomu. Na druhou stranu jaké byly Vaše sexuální potřeby před dítětem? Říká se, že dítě je nejlepší antikoncepce, ale zase stojí za to, že?

tulinek*
hodnocení

Ano.Předtím to bylo v pohodě. Myslím,že otec jsem správný,když je potřeba,ohlídám i uvařím.Zas takový lenoch nejsem.Tady asi nic nevyřeším,jen jsem chtěl znát názory jiných,s kamarády to rozebírat nechci.

martinaa*
hodnocení

0x

Jednou mesicne je hodne malo, ale kazdy den je zas pro nekoho prilis. Pokud chce chlap sex kazdy den (normalne to kazdy den neni, pac take ma sve starosti, unavu, praci, konicky, uceni)... tak je mozna chyba i na Vasi strane a muzete trpet hypersexualitou. Muj kolega z prace ji trpi, a nic prijemneho. A pro jeho partnerku, kdyz vyzaduje sex trikrat denne, take ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]