Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám strašné dilema,které mě docela v poslední době pořád probíhá v hlavě.Moje přítelkyně nemá,dá se říct, pořád chuť na sex a já už jsem z toho docela na prášky,jsme taky jenom lidi a sex podle mě ke vztahu patří.
Vždy když jdeme spolu spát , tak ležíme a při každým náznaku toho,že mám chuť a chci sex, tak mě odstrčí ruku a že nemá chuť nebo že nemůže,že druhý den vstává...Předem děkuji za odpověď.. CHOSÉ
Zkuste zajit s pritelkyni na kineziologii.Mela jsem problem s partnerem a problem neresil,jen stale ja.Nekdy staci kdyz pracuji na kinezce zkrze druheho.tezko se to vysvetluje,proste staci kdyz bude pritelkyne pouze pritomna a jeji problem vyresi z krze vas.byli jsme na rozchod a nekolik let nefungovali a ted je to uplnej zazrak,vse je jak na zacatku.podivejte,vasi pritelkyni se muselo neco zleho stat,casto to muze byt znasilneni.Neptejte se ji na nic,jen jestli by navstivila s vami kinezku a zucasnila se sezeni jak vam obema pomoci.Nemusi mit obavy,ze bude muset neco vypravet co nechce pred vami a podobne.nic neni tak tezke jak vypada,ja na vic jsem byla v ohledu kinezky trochu rezervovana,ale prekvapilo me to,ze se tady trapime tolik let a pak staci jedno sezeni a problem pryc.zkusite to?
Uvádím svou zkušenost:
Také jsem v našem vztahu měla období, kdy jsem neměla na sex chuť téměř vůbec.
Částečně to bylo způsobené psychickým stavem (stresem) a hlavně antikoncepcí. S mou lékařkou jsme vypozorovaly, že mi neuvěřitelně snižuje chuť na sex a navíc mi i způsobovala velké psychické výkyvy nálad.
Momentálně neberu žádnou HA a jsem v pohodě a neustále při chuti Ať si přítelkyně po vašem rozhovoru, který doporučuji, promluví se svou gynekoložkou s jinými možnostmi ochrany před početím.
Mám naprosto stejnou zkušenost a i spousta jiných holek kolem mě. Hormonální antikoncepce je skvělý zabiják sexu (no i tak vlastně splní svůj účel :o)
Tak nevím ,,děvčata já užívám HA už roky a chuť mi nechybí, bohužel mám muže, který to k životu nějak nepotřebuje, smůla, já ano a tak mě to štve.
Ale na pilulky nedám dopustit, bývalo mi každý měsíc strašně, ale strašně zle, stěží jsem se udržela na nohou a teď o tom ani nevím. Pochopí jen ten, kdo zažil.
Až spolu o tom začnete mluvit, tak jí zkuste dávat otázky napřímo. Např: "Tebe to bolí?", nebo "Co mám udělat pro to, aby to šlo?", nebo "Už tě nepřitahuju, viď?". Promyslete si dopředu, co chcete vlastně zjistit. Protože když začne brečet, tak to není normální, tam něco je a vy musíte zjistit, co, jinak to půjde z kopce. Některé ženy mají problém s tím, že ani při vzrušení nejsou dostatečně vlhké a pak to bolí. I tady je řešení - lubrikační gel. To není jen výsada starších žen, ale problém u mladých žen je, že nechtějí sahat po těchto pomocníkách a myslí si, že to buď jde, nebo ne. Starší žena už má rozum a bere to jinak. Hlavně nevyčítat. Návštěvu gynekologa bych viděla jako velmi dobrou. A pokud ráno vstáváte brzy, což takhle "jít spát" o hodinu dřív?
Rozhodně musíte pohovorem s ní, přijít na to, čím to je, jinak se to samo nezmění a ani "to" nebudete moci ovlivnit ...! Dokonce to můžou být takové "prkotiny", jako to, že se bojí, že si při sexu prdne, nebo se sama sobě nelíbí, nebo jste vy či ona přibrala na váze, bolest při aktu (k tomu je mnoho důvodů) ... je toho mnoho, dost často ženy berou sebemenší problém tragicky (na rozdíl od chlapa) tak držím palce, ať to z ní vytáhnete nebo se tím užeret ... a to oba
Třeba má nějaký problém, možná se sexem nebo s vámi nebo v práci? Zkusil jste si s ní o tom promluvit?
Když se zeptám,tak začne brečet ( já ji hned uklidňuji ) ,krom sexu jsme dokonalej pár,máme se rádi,ona semnou taky nemá problémy, ale asi jí to je trapné a nechce o tom mluvit,nevím...Teď bude maturovat,tak že by stresem? To si myslím že ne,protože tyhle problémy trvají už něco málo přes rok a to ještě žádný stresy se školou neměla...Tak opravdu nevím
A ptáte se přímo na problémy v sexu? Nebo na problémy celkově? A dříve jste to měli po téhle stránce v pořádku?
Jo,přímo na sex,jenže buď to zahraje do aultu,nebo začne brečet,protože se bojí abych se s ní kvůli tomu nerozešel,nebo abych jí nepodvedl,což bych nikdy neudělal...
Je potřeba, abyste si spolu o tom pořádně promluvili. Možná, že má i jiné problémy a bojí se vám to říct. Možná, že má nějaké problémy se sexem, bolí jí to, nemá z toho radost nebo cokoli. Toho může být spousta, třeba to dokážete spolu vyřešit, ale je možné, že ne a že budete muset navštívit nějakého odborníka. Nejdůležitější ale je, abyste se dozvěděl, co je to konkrétně.
Tak pokusím se,ale jak říkám,moc to nejde o tom s ní mluvit .Kolik asi stojí navštěva u odborníka? No jestli tady můžu mluvit i o choulostivějších věcech,tak bych vám napsal příklad problému u sexu,třeba by to pomohlo?
Myslím, že je důležité se o takových věcech bavit. Nesmíte podlehnout jejímu pláči a ptát se pořád dokola, uklidňovat ji, ale ptát se a ptát se, dokud něco nepoví. Kolik stojí návštěva u odborníka to nevím, každopádně si myslím, že byste tam asi měli jít spolu a pokud to nechce říct ani vám, těžko se s tím bude chtít svěřovat někomu jinému. O nějakém konkrétním problému klidně napsat můžete, ale jestli vám pomůžu to netuším. Můžu to brát pouze ze svého pohledu (odborník nejsem). Každopádně jsem z počátku měla sama problémy, ale společně s partnerem jsme je vyřešili.
Jak se to vezme,nikdy jsme ho neměli moc,ale je pravda,že ze začátku vztahu toho bylo víc,takže po nějaké době.
Taky jsem měla před několka lety takový problém, na sex s přítelem jsem neměla chuť a když už na něj došlo, dost mě to bolelo. Nakonec jsme se kvůli tomu rozešli, možná i proto, že jsem nebyl schopná mu říct, že to bolí. Myslela jsem si, že jsem divná. Teď takový problém s přítelem vůbec nemám. Myslela jsem si, že s tím bývalím přítelem byl problém v tom, že mě už tolik nepřitahoval, i když jsem ho měla moc ráda, ale pak mi kamarádka říkala, že ona neměla chuť na sex, když brala určitý druh antikoncepce. Je pravda, že já jsem antokoncepci potom rozchodu taky změnila. Napadlo mě, že by tohle mohl být problém i Vaší přítelkyně, chuť na sex by jí mohla snižovat antikoncepce nebo je tu ta druhá možnost...třeba jste ji přestal přitahovat. Hlavně s ní o tom mluvte, samo se to nevyřeší, to vím z vlastní zkušenosti
Hm, dost možná má vaše přítelkyně jinou potřebu sexu... na začátku vztahu, kdy je všechno nové, tak byla potřeba vyšší, nyní se možná stabilizuje do normálu. Pak taky záleží na tom, jaký vy jste vlastně milovník, že ano. Jestli si odbudete to svoje a otočíte se na stranu a usnete...a jí se už nevěnujete. Ale jestli s vámi o tom nechce hovořit, tak to je pak špatné, pak se nedovíte, co za tím odmítáním je. Stres ze školy, nevhodná antikoncepce, únava, nějaké gynekologické potíže apod.
ahoj. Mám stejný problém s mou přítelkyní. Nevím co si mám myslet. Ptal jsem se jí pokud má chutě na sex a ona že není frigidní...že ano...ale večer nic a už nemám ani náladu jí nějak kvuli tomu nějak prosit. Myslím si, že už jí asi nepřitahuju jako to bylo na začátku...jinak nevím čím by to mohlo být..zda má jiného nebo co, ale už to není co to bývalo a žádná radost s toho vztahu. Myslím si, že to nemá budoucnost a jít od sebe
Když začne plakat tak ji obejměte a uklidňujte a až když se uklidní tak se ptejte. Řekněte ,že není nic kvůli čemu by jste ji neměl rád a že na ni nebudete se sexem tlačit a tak dále. Může mít zlou zkušenost - nikdy nevíte co hrozného ji kdo udělal. Prostě ji utěšujte a dostaňte to z ní. Já když někdy pláču tak taky nedokážu říct co mě trápí, když se uklidním tak to jde a hlavně to ze mě musí někdo dostat .Vím ,že bych měla říct kde je problém ale nejde to, nevím kde začít , nevím jak to udělat abych nevypadala jako hysterka a tak dále. Vždy nejvíc pomůže když mě přítel obejme a láme to ze mě po částech , pak se rozmluvím a jde to. Držím palce a nezlobte se na přítelkyni
Chose, předchozí odpovědi jsem nečetl. Sex je nedílnou a součástí vztahu a je potřeba, abyste to řešili jako dospělí. To, že ji budeš pokaždý jen chlácholit asi nic nevyřešíte. Máš rozhodně nárok vědět, v čem je problém - a podle něj se pak můžete nějak zařídit. Pokud se o tom bude odmítat bavit, pak má velký problém.
doplněno 28.03.11 01:19:Almira> přečti si to po sobě znovu, máš větší problém než dotyčný.
Ondro, muzu ti pouze sdelit, ze jako chlap tento zensky problem nikdy nepochopis. Samozrejme je potreba, aby mu rekla, co se deje, pokud z toho ma strach a podobne. Garantuji ti ale, ze pokud zena opravdu nejaky velky psychicky nebo fyzicky problem, nevyresi se to za jedno povidani ani behem tydne. A pokud ten problem skutecne bude mit, co pak? I kdyby mu to nakrasne rekla, porad v sobe muze mit nejaky blok. To si pak ma najit jinou, ktera bude povolnejsi?
Almira ma naprostou pravdu Mela jsem velke fyzicke problemy, ruku v ruce rozhozena psychika, cekal nas temer pulrocni pust a i ted obcas nekdy odmitnu, nekdy jsem unavena, nekdy proste nechci. A vite, co mi pomohlo nejvic? Kdyz me pritel obejmul a nechal me se vybrecet a vypovidat se. Netlacil na me, ze sex proste musi byt, i kdyz mu to urcite chybelo, a postavil se k tomu jako chlap. A toho si na nem cenim nejvic.
Doporučuji si s ní promluvit a nenechat se odbýt pláčem-na to většina žen hřeší, že vy chlapi povolíte Zkuste nějakou inovaci, třeba jí jen nebaví nějaký zažitý styl - myslím i předehru,...atd... Zkuste na to jít úplně jinak, začněte romantickou večeří, nebo procházkou, romantickým filmem-kino mě napadá,...svíčky v koupelně a třeba i lístky(okvětní) z růží do vody,...nevím, co má ráda,...prostě hrát na tu správnou notu a ona by pak mohla povolit. Romantika platí skoro na každou ženu. Nedovolte aby se ze sexu stala povinnost nebo rutina. Chce to něco nového. Uvidíte, držím pěsti
Safra, právě jsem si přečetl přesně svůj vlastní příběh. Tedy jen jeho začátek.
Máš jedinou šanci. Ona musí chtít sama tuto situaci změnit. A aktivně pro to něco udělat (promluvit o tom a vyhledat odbornou pomoc). Pokud nebude mít sama zájem, potáhneš to jenom ty a dost možná se to bude horšit. Pak nemáš naději.
Tvoji situaci mám doma dvacet let. Dříve jsem věřil, že se to zlepší a pokoušel se to řešit. Bohužel, byl jsem na to sám. Ještě když jsem zatlačil tak se od ní dozvěděl, že nejsem normální, když chci alespoň 1x týdně a že jsem magor, když naše "intimnosti" vyprávím úchylným doktorům. Že je jasné, že je chyba ve mně. Samozřejmě jsem neřekl, že s milenkama nikdy žádný problém nebyl a vyžadovaly i víckrát denně
Teď se k tomu přidaly další manželčiny problémy a korunu tomu dává právě (ne)sex vztah. Už neřeším, jak mít lepší sex, ale jak se nejlépe rozvést, aby to neodnesly děti.
Jestli se chceš zachovat férově, zajdi za odborníkem ty, konzultuj s ním problém a pokud se ti situace do cca 6 měsíců nezlepší... skonči to. Probrečíš několik nocí, zažiješ hnusné období, ale tvé šance na spokojený život se opět obnoví.
Začátek příběhu máme stejný, máš to ve svých rukách. Přeji ti lepší konec než mám já.
Typicky pripad ceskeho chlapa - mit sex, kdykoli si usmysli. Pokud to nejde, zatlaci. Pokud to nejde ani potom, najde si milenku, dve, tri.
Nicmene priznavam, ze ty uzasne vety Vasi pani, ze nejste normalni a je uchylne to vykladat doktorum - jsou dost mimo a hoodne uzkoprse. To je fakt.
V tom pripade obdivuji Vasi trpelivost, pokud je manzelka dusevne nemocna, prakticky cely zivot je pak na houby... ale i spousta zdravych lidi se stydi jit nekam do poradny (proc mam svuj problem vykladat nekomu cizimu?).
Bohuzel jsem jiz na ruzne dotazy nekolikrat psala, ze v cesku je zakorenena myslenka, ze kvuli detem je jakykoli svazek lepsi nez kdyz ziji partneri zvlast. A bohuzel to neni pravda... pokud je manzelka nemocna, mohl jste soudne pozadat o svereni deti di sve pece, protoze cloveku, co se leci na psychiatrii (ne u psychologa-tam dnes chodi polovina lidi), bych deti proste nesverila. Je to tak. Nikdy nevime, co ho napadne, zda si vezme medikamenty a kdyz je nevezme, zda bude vse ok.
Daleko lepsi pro deti je, kdyz rodice spolu nejsou a tim padem se nemohou hadat, osocovat, napadat a pdobne. Dite uz jako velmi male tyto problemy vyciti a ma z nich trauma...
Vy nyni mate jedinou moznost a to rozvod. Podle toho, co pisete, to musi byt horor. A odrostle deti jsou predpokladam vice s Vami nez s matkou.
Váš názor mi přijde trochu staromódní. Když se někdo léčí u psychiatra, tak to neznamená, že je blázen. Může mít třeba deprese, to se taky léčí u psychiatra.
Kvůli depresi nebo třeba úzkostem se lidem děti neodebírají (snad jen v nějakém velmi vážném případě) , to by asi bylo hodně dětí bez rodičů.
Z toho příběhu mám dojem, že paní onemocněla později. Pokud, jak je uvedeno, byla dětem dobrou matkou, tak to řešení uspokojit se jinde a neublížit dětem možná nebylo tak špatné. A když děti odrostli, není proč spolu zůstávat v takovém vzahu.
Dobrý večer,
strašně se mi líbí váš příspěvek. Opravdu velice moc. Před měsícem jsem vysadila HA, kterou jsem brala 4 roky. Měla jsem celkem kvalitní, ale stejně jsem přibírala na váze i z vody a chuť na sex klesala geometrickou řadou. Už po měsíci můžu říct, že je znát, že jsem to vysadila. Nekonaly se naštěstí žádné časté vedlejší příznaly - padání vlasů, výrazné zhoršení pleti, atp.
Partner bohužel odletěl pracovně na půl roku pryč a já teď bez pilulky myslím na sex 24/7 jako za starých dobrých časů. To si ze mě zase jednou pánbůh vystřelil, když jsem to vysadila zrovna, když není samec po ruce.
Hm, hezky napsané. Ale je vidět, že jste těhotná nikdy nebyla, když vedete takové řeči o tom, že i v tom požehnaném stavu toho svého budete tak rozmazlovat. Ono se totiž lehce může stát, že nebudete mít díky rozbouřeným hormonům na to vůbec chuť, budete zvracet několikrát denně, budete tak příšerně unavená, že zalehnete do postele už v sedm večer, nebo celou dobu proležíte v nemocnici s rizikovým těhotenstvím.
No víte to není nepřejícnost, co jsem vám napsala. Spíš jsem to myslela v tom dobrém slova smyslu, abyste nebyla v případném těhotenství jednou zklamaná. Můžete si vysnít krásné bezproblémové čekání na miminko, ale realita může být úplně jiná. Z vás čiší takové naivní přesvědčení, že vždy za každých okolností bude vše v pořádku. Vzhledem k tomu, že jsem toho zažila již dosti, vím o čem mluvím. Je to něco na způsob, neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil, jestli mi rozumíte. V každém případě vám přeji takové těhotenství, které vám bude činit jen a jen radost. Ostatně, takto si to přeje asi každá nastávají maminka, ne?
Myslím, že to Eulalie nemyslela zle, mně taky hned napadlo "jen aby to takhle vyšlo". Já jsem měla v těhotenství obrovskou, ale nepopsatelnou chuť na sex... :D Bohužel bylo skoro celé rizikové a tím pádem zákaz sexu. To bylo utrpení Ale zaplaťpánbůh, dobře to dopadlo. Měla jsem potíží hodně, ale hlavní byl stav děložního čípku a na to nejspíš ani pohoda, ani sport vliv nemá. A žádná zápecnice taky nejsem
Naopak mně hrozně mrzelo, že nesmím sportovat, ani plavat!
Zase Vám to bude znít jako že Vás chce někdo strašit, ale to bych pak o Vašem příspěvku mohla říct, že naznačujete, že jsem asi nějaká stále naštvaná a nesportuju, že jsem měla tak komplikované těhotenství.
Sexu zdar a honem si ho užijte než opravdu přijde ten malý otrapa
Jo, těch 50 délek bych dala třikrát týdně ráda, ale to bych musela mít chůvu Teď jsem ráda když se do bazénu dostanu jednou za měsíc :D
Osm let jsem zavodne plavala, ted uz sestym rokem jezdim zavodne lode. Dru na vode, v posilovne, na zavodech... jakozto velmi aktivni sportovec mam minimalne dvakrat rocne zanety, problemy s cyklem, bolesti, nechut. Nadavkem mi bylo sdeleno, ze budu mit potize otehotnet. A optimista jsem opravdu velky
Z vlastní zkušenosti: jak ženská přestane mít chuť na sex, odmítá se přitulit, dát pusu apod, tak jednoduše trtká s jinym. Je to tvrdý, ale je to tak... punkt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.