Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci se stát zpěvačkou

Od: pomoztemiprosim odpovědí: 3 změna:

ahojky jmenujji se Dominika a je mi 13let.jsem z olomouce a strašne rada zpivam ve škole zpivam na ruznych besidkach zpev je moje to nejlepši co me zatim potkalo rada bych si chtela splnit muj sen stat se zpevačkou nebo alespon nekde zpivat neboli dostat se na nejakou školu na ktere bych se mohla učit vic a vic o zpevu.rada bych až bych vyšla devatou třidu rada bych šla na zpeveckou ,ale je mi to strašne trapne mluvit o tom před moji rodinou myslim si že si o me mysli že jsem asi hloupa že bych se na takovou školu ani nedostala.tak prosim pomožte mi budu vam hodne vdečna prosim zpev.prosim napište mi na imel prosimmmmmmmm...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xcertx
hodnocení

0x

Mas stesti. Mate v Olomouci novou skolu - konzervator. http://www.ckonz.cz/ je tam i obor zpev. Nicmene uz vyzaduji pri prijimacich zkouskach urcitou uroven praktickych i teoretickych dovednosti, takze by to chtelo rychle utikat do nejblizsi ZUŠ. Muzes pripadne zkusit poprosit o pomoc, nebo radu svoji ucitelku/ucitele hudebni vychovy. Pokud je rozumna, rada ti poradi, nebo mozna i pomuze. Za svoje prani se nestyd a klidne o nem mluv. Nevim co je spatneho, nenormalniho ci trapneho byt zpevakem? ;)

dotaz*
hodnocení

0x

Pokud se nebojíš počátečních neúpěchů, tak se přihlaš. Hloupá nejsi, hlupák by se přeci neptal...;)Držím palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]