Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stát zpěvačkou?

Od: jirka100* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den je mi 12let a hudba mě moc baví a chtěla bych ukázat světu jak umím zpívat.Prosím poraďte!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pejsanek*
hodnocení

0x

Ahoj jesi zpívaš opravdu hezky tak zkus se přihlasit do nějaké soutěže a později do dalších uvidíš jak ti to pujde.

dotaz*
hodnocení

0x

Zkus se přihlásit na youtube a vložit tam pár svých klipů - nevadí zde domácí videa a hlavně máš online kontakt s publikem. *tuc*

doplněno 12.01.09 21:16:

možná by nebylo marné se přihlásit na ZUŠku...

nbp72ws
hodnocení

0x

mno tak spěvákem můžeš být s námi jestli chceš tak odepiš na email Simona.Venhudova@seznam.cz

jabraka*
hodnocení

0x

Milé talentky,fandím každé,která má skutečně talent a sílu ho uplatnit ve světě kultury.Ale je vás skutečně velká síla.Před vánoci jsem sledoval seriál "Slovensko má talent"na TV Markíza.Tam se kalily talentové předpoklady.Pokud si troufáš,podívej se na jednu účastnici finále soutěže.Je špička mezi dětmi,máš ji na srovnání .Pokud jsi lepší než ona,dej se na popmusic.Jinak začni s něčím jiným,nemáš šanci,konkurence je tu obrovská. video.markiza.sk//...

JABRAKA

doplněno 28.01.09 14:59:

Z videí si vyber zpěvačku a houslistku Anabelu Patkolovou.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]