Nejste přihlášen/a.
ahooj porad´te jaký noty se naučit a najakou školu jít,když chci jít na n´ejakou hudební jakko na zpěvačku v budoucnu.pls porad´ te jsem 6 třídě mám čas se něco naučit
Najdi nejbližší základní uměleckou školu v okolí, začni navštěvovat hodiny zpěvu, tam tě naučí vše, co ke studiu na konzervatoři budeš potřbovat aporadí ti jak postupovat.
diki v červnu se du na ni hlásit ale podřebuju se naučit noty a by mě vzali tam u nás je umělecká a musí se dělat zkoušky tak se musím na učit noty
Musíš začít prvním ročníkem, noty tě naučí tam. Zkoušky se dělají pokud bys chtěla nastoupit rovnou do vyššího ročníku, což bych ti nedoporučila, hudební příprava není jen o notách, ale také o rytmu, hudebních pojmech, předznamenáních,je toho spousta co musíš umět. Takže pokud to myslíš vážně a chceš jít za svým snem, tak to bude opravdu docela dřina.
jo díky mě šlo právě o ty noty jestli na zkouškách po mě nebudou chtít noty a něco jiného a začnu prvním ročníku a nevíš co chtěj na zkouškách
normálně se začíná tzv přípravným ročníkem, kde se naučíš právě ty základy, na kterých se v prvním ročníků staví. Aby bylo jasné o čem je řeč, pokud do toho půjdeš, budeš muset navštěvovat jednak hodiny tzv hudební nauky, kde se budeš učit právě noty, hudební názvy, stupnice a podobně a také hodiny zpěvu. Zeptej se své učitelky zpěvu, požádej ji, aby tě naučila alespoň ty základy, které bys ale měla v šesté třídě umět automaticky. Je možné, že těmi zkouškami jsou myšleny zkoušky talentové.
doplněno 06.12.08 21:09:Pokud tě to opravdu baví tak jdi za svým snem, a hlavně se nevzdávej pokud to bude těžší než jsi čekala, pokud máš talent, tak to překonáš a hlavně budeš dělat něco z čeho máš radost.
mi jsme se žádné noty právě neučili a zkoušky jsou tam proto že se tam hlásí moc lidiček taky se tam nemusím dostat
Avrilka.Pokud jsou tvé kvality a talent takové,jako u této slovenské dívenky,tak se pokoušej.Ale ve sledovaném pořadu TV Markíza je takových a podstatně mladších talentů mnoho.
JABRAKA talent.markiza.sk/...
Nezlob se na mě, ale zeptám se tě, proč chceš být zpěvačkou? Láká tě sláva a popularita? Pak stačí počkat až ti bude 15 a přihlaš se do X-faktoru. Jinak si myslím, že jestli chceš profesionálně zpívat, tak musíš umět číst všechny noty, musíš umět správně dýchat bránicí a především musíš umět dobře zpívat a mít líbivý a zajímavý hlas, protože ne každý, kdo umí zazpívat pár muzikálových šlágrů, může být zpěvákem. Máš čas se to naučit, to ano, ale v 6. třídě je ještě brzy na nějaké rozhodování ohledně tvé budoucnosti. Je ti 11-12 let, že? Řekla bych, že z toho přání vyrosteš. Spousta holek ve tvém věku touží po hvězdné kariéře, a kolik z nich to uskuteční? Pramálo, holka. Podle tvé otázky soudím, že si představuješ, jak ohromuješ svým zpěvem vyprodanou Sazka Arénu, ale nemáš ani ponětí o tom, co všechno tahle práce obnáší a co pro ni potřebuješ. A to bys vědět měla, dřív než tě zklame nepřijetí na konzervatoř. Ale jestli po tom tvoje srdíčko touží urputně a upřímně, tak zkus nějaký pěvecký kroužek, kde získáš menší průpravu
Nesouhlasim.
Tedy v podstate mas pravdu, ale kdyby se k tomu kazda mala holka stavela tak pesimisticky, jak tu vpodstate radis, tak by nebyli zpevacky vubec zadny. Prave to dulezite je jit si za svym snem. Ne jenom snit a rikat si, ze z toho vyrostu. To by sme bydleli jeste v jeskynich...
Jinak minimalne pevecky krouzek je vporadku. Radeji ta hudebni skola, hodiny zpevu a hlavne se nevzdavat a jit si za svym. Teda v podstate v tomto veku musi vetsinou postrkavat a nutit svou ratolest rodice.
K vyjádřní ostatních bych si dovolil dodat, že znalost hudebních not patří k výuce hudební výchovy na všech základních školách. Nebo snad už ne?
Jsem přesvědčena že ano, také jsem to ve své odpovědi napsala. Jenže to tak bylo i když jsem chodila do školy před x lety já a také nás tím učitelka "nezatěžovala", podle ní to pro nás, hudební ignoranty, bylo nepotřebné, a těch pár, kteří podle ní měli hudební sluch navštěvovalo lidovou školu umění, tak proč by se s tím nás noty učit zdržovala ona.
Ahoj!Chci všem co by chtěli a planujou být v budoucnu zpěvakama nebo být ve skupině a nezačínají zrovna dobře!No prostě pisněte mi na meil.Nechodím do zpěvu a nic ale když pisnete tak řeknu co a jak...myslím že kdybychom si navzajem nějak pomohli a dali síly dohromady tak by to někdy mohlo vyjít!pls.Jinak mužete aji vy co umíte na něco hrát klavír,kytara to je jedno taky bubny a el.kytara.Mohli bychom najít nějaké konkurzy a soutěže a tak...Můj email je ShakiraW@seznam.cz
Ahoj , já jsem Dída - Diana chodím na zpěv už dlouho no skoro 1 rok noty by jsi měla znát všechny ... vyber jsi nějakou hudební školu která je poblíž tvého domova nebo aspoň aby jsi nemusela dojíždět až moc daleko ... pokud jsi v šesté třídě není úplně pozdě ale dávej si proto víc záležet ...
! A ještě k těm školám já bych ti radila teda jestli chceš být zpěvačka sólová a ne sborová něchoď na sbor radči si najdi učitelku sólovou která bude učit jenom tebe ... ono je to sice dost dražší ale vezmi to takhle možná se jednoho dne staneš úspěšná zpěvačka tak držím palečky a mějse ...
jestli chceš tak mi klidně napiš na e-mail
DÍDA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.