Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S nohou v sádře ve škole

Od: martinat odpovědí: 3 změna:
Ahoj,
příští týden půjdu po 15ti denní pauze do školy 7 třída, je pak lepší si ve škole sundat u nemocné nohy ponožku a mít prsty volné nebo ne?! Nohu v sádře jsem nikdy neměla, ale u většiny lidí jsem viděla, že ponožku nenosí. Přes jaro, léto jsem do školy chodila v sandálech naboso. Díky za odpověď. Martina

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

1x

Já sice sádru nemám,nám nohu v obinadle( operace zlomeniny holeně a lýtka- tyčka a šrouby), ale ve škole si ponožku nechávám. Neřeším to. V létě bych šel bez,ale v tomto počasí ne. Ponožku klidně sundat můžete v případě že Vám bude horko.

pu®
hodnocení

0x

Podle mě by Vám mohla být zima, nicméně to poznáte sama a až ve škole. Já osobně bych rozhodně volila ponožku či neponožku hlavně s ohledem na to, aby mi bylo dobře - a máte-li "estetické nároky" (ostatně proč ne), zkuste vyslat maminku/tatínka/kamarádku do obchodu pro nějakou barevnou teplou ponožku, abyste se cítila příjemně i od pohledu. No a pokud je noha bosá - je-li čistá, upravená, také nikoho neurazí. A vůbec nejlépe by Vám asi poradil Váš ošetřující lékař. Hlavně ať se noha brzy uzdraví :)

host*
hodnocení

0x

Martino, podívejte se na podobné diskuze zde v poradně, viz

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/... apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma noha v sádře

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]